Τετάρτη, 05 Δεκεμβρίου 2018 13:20

Ομολογία 19χρονου: «Ο Έλληνας με πίεσε να την ξεφορτωθούμε» (Βίντεο)

Γράφτηκε από την
Ομολογία 19χρονου: «Ο Έλληνας με πίεσε να την ξεφορτωθούμε» (Βίντεο)

Σοκάρει η απολογία του 19χρονου φερόμενου ως δράστη της δολοφονίας της 21χρονης φοιτήτριας στη Ρόδο: «Εγώ συνευρέθηκα με την Ελένη την προηγούμενη μέρα, αλλά και την ίδια ημέρα στο σπίτι του φίλου μου. Τότε, ο φίλος μου, ζήτησε από την Ελένη να κάνει κάτι κι εκείνη αρνήθηκε» φέρεται να λέει στην απολογία του ο 19χρονος Αλβανός κατηγορούμενος.

Σε άλλο σημείο της απολογίας του, φέρεται να είπε ότι «με πίεσε ο φίλος μου (σ.σ.: ο 21χρονος Ελληνας) να μην την πάμε στο νοσοκομείο. "Πάμε να το τελειώσουμε τώρα", μου είπε...».

Ο δικηγόρος του 21χρονου ημεδαπού κατηγορούμενου για την δολοφονία της 21χρονης Ελένης Τοπαλούδη, Ακης Δημητριάδης, τόνισε ότι ο πελάτης του αρνείται κατηγορηματικά την οποιαδήποτε ανάμιξη στην δολοφονία. Τόσο στην πράξη της δολοφονίας, όσο και στα βράχια, όπου φέρονται οι κατηγορούμενοι να πέταξαν την κοπέλα.

«Ο συγκατηγορούμενος είπε ότι αυτός οδήγησε το αυτοκίνητο. Εσείς θεωρείτε δεδομένο ότι έχει πέσει κάποιος από εκεί πάνω. Μπορεί να μην είναι εκεί το σημείο, που βρέθηκε, στο οποίο ήταν αρχικά. Μπορεί να αφέθηκε στην παραλία κι επειδή είναι κλειστός ο κόλπος να την βρήκαν εκεί».

Μεταξύ άλλων είπε: «Έχουμε μιλήσει με τον πελάτη μου, αλλά θα τα σχολιάσουμε μετά την απολογία μας. Αν δεν υπάρχουν ίχνη δεν στοιχειοθετείται βιασμός. Ψάχνω να βρω αν υπήρξαν στοιχεία βίας. Εξαναγκάστηκε; Υπάρχει κάποιο στοιχείο που να το αποδεικνύει;».

Για το γεγονός ότι παρότι ο πελάτης του αρνείται οποιαδήποτε ανάμιξη δεν έκανε τίποτα για να το αποτρέψει: «Εχετε απόλυτο δίκιο, αλλά κάθε υπόθεση έχει δύο νομίσματα. Θα πρέπει να δούμε αν μπορούσε και δεν έκανε ή κάτι τον απέτρεψε. Εχουμε να κάνουμε με έναν 21χρονο, η αντίληψη του οποίου δεν είναι ίδια με της ηλικίας του».

Δείτε το σχετικό βίντεο από την εκπομπή "Μαζί σου":


NEWSLETTER