Δευτέρα, 10 Δεκεμβρίου 2018 09:28

Τι λένε τα ζώδια σήμερα (10/12)

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Τι λένε τα ζώδια σήμερα (10/12)

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Κριός

Με την Δήμητρα στον Σκορπιό, τα οικονομικά σου δείχνουν πιο… ανθηρά, αφού πέρα από την τύχη και τις ικανότητές σου θα «μετρήσουν» πολύ και οι δημόσιες σχέσεις σου, «μεταφρασμένες» σε χρηματοδότηση. Εξέτασε επίσης το ενδεχόμενο να εκμεταλλευτείς τις γνωριμίες και τις επαφές σου αναθέτοντας τα δύσκολα ζητήματα σε κάποιον/α άλλο/η.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/krios

Ταύρος

Η Δήμητρα στον Σκορπιό παραπέμπει σε θετικές εξελίξεις εφ’ όλης της ύλης, αρκεί βέβαια να «δεις» τις λύσεις που σου προσφέρονται από τους άλλους ή τους συνεργάτες σου. Επιπλέον, θα έχεις την ευκαιρία να βελτιώσεις τις δημόσιες σχέσεις σου αλλά και να προβάλλεις τον εαυτό σου μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα ή τα media

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/tayros

 

Δίδυμοι

Η Δήμητρα στον Σκορπιό σε καλεί να στρέψεις το ενδιαφέρον σου σε οικονομικά και εργασιακά ζητήματα, αφού έχεις πολύ καλές πιθανότητες για να τα διευθετήσεις όλα όπως… αγαπάς μέσα από ένα συνεργατικό πνεύμα. Επιπλέον, θα σου δοθεί η ευκαιρία να εκπαιδευτείς και να αποκτήσεις νέες δεξιότητες, ενώ αν ψάχνεις για δουλειά, η ημέρα είναι ιδανική για να κάνεις τις κινήσεις σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/didymoi

Καρκίνος

Η Δήμητρα στον Σκορπιό σε… θέλει πολύ πιο κοινωνικό/η και σε καλεί να αξιοποιήσεις τις προοπτικές μιας νέας συνεργασίας. Επιπλέον, μην παραλείψεις να επιχειρήσεις και κάτι που θα αναδείξει τις δημιουργικές σου δυνατότητες, αφού η ανταπόκριση που θα λάβεις θα είναι πέραν κάθε προσδοκίας. Ακόμα, θα χαρείς τη συντροφιά αγαπημένων σου προσώπων αλλά και «διακεκριμένων» ατόμων.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/karkinos

Λέων

Η Δήμητρα στον Σκορπιό σε ευνοεί στο σύνολο των δραστηριοτήτων σου, αν μάλιστα παρευρεθείς σε μια κοινωνική εκδήλωση η ημέρα μπορεί να αποδειχθεί εξαιρετικά τυχερή ως προς τις επιδιώξεις σου. Επιπλέον, συνηγορεί σε θετικές εξελίξεις στο οικογενειακό σου περιβάλλον, στον εμπλουτισμό του χώρου σου με νέο εξοπλισμό αλλά και σε μια σημαντική βοήθεια από τους οικείους σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/leon

 

Παρθένος

Η Δήμητρα στον Σκορπιό σου φέρνει ενδιαφέρουσες ειδήσεις και εμπλουτίζει την καθημερινότητά σου με νέες γνωριμίες, ζητώντας σου απλά να μην χάσεις χρόνο με επουσιώδη ζητήματα Επιπλέον, ευνοεί ταξίδια κι εκδρομές, ενώ συμβάλλει στην δικτύωσή σου με άτομα που ξέρουν λεπτομέρειες και μπορούν να σε βοηθήσουν σε μια σειρά ζητημάτων που σε απασχολούν.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/parthenos

Ζυγός

Η Δήμητρα στον Σκορπιό με την… ευγενική χορηγία του Δία αναδεικνύει τα προσόντα σου, ενώ ευνοεί και τα οικονομικά σου κι αν σε απασχολεί οτιδήποτε σχετικό, θα βρεις τις κατάλληλες λύσεις ή βοήθειες μέσω τρίτων, ίσως μάλιστα να βρεις κάποιον/α να σε χρηματοδοτήσει. Επιπλέον, φαίνεται να «ψήνεται» μια νομική ρύθμιση που θα απελευθερώσει τις δυνατότητές σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/zygos

Σκορπιός

Η Δήμητρα στο ζώδιό σου εξυπηρετεί άριστα κάθε είδους δραστηριότητα και μπορεί να σου εξασφαλίσει ποικίλα πλεονεκτήματα, γι’ αυτό μην διστάσεις να κοινοποιήσεις τα θέλω σου, προς κάθε κατεύθυνση. Επιπλέον καλά θα κάνεις να… ξεπορτίσεις ή να επικοινωνήσεις προς τα έξω με κάθε μέσον, αφού θα μάθεις πολλά μυστικά, αποκτώντας μια πλήρη εικόνα για τα τεκταινόμενα.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/skorpios

Τοξότης

Με την… επιστασία του Δία, η Δήμητρα στον 12ο ηλιακό οίκο σου μπορεί να συμβάλλει θετικά τόσο στα εργασιακά, όσο και στα προσωπικά σου αρκεί να επικοινωνήσεις το όποιο θέμα σε απασχολεί. Δεν αποκλείεται μάλιστα να εξυπηρετηθείς από μια κρυφή συμμαχία ή υποστήριξη. Επιπλέον, αν απευθύνεσαι στο κοινό, θα έχεις πολύ θετικά αποτελέσματα.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/toxotis

Αιγόκερως

Διευρύνεται ο κοινωνικός σου κύκλος και ευνοείται η συμμετοχή σου σε μια συλλογική προσπάθεια. Ίσως μάλιστα, μια νέα γνωριμία να αποδειχθεί σημαντική ως προς την ευόδωση των στόχων σου και ιδιαίτερα των επαγγελματικών. Παράλληλα, αναδεικνύεται ο κομβικός ρόλος σου σε ποικίλες υποθέσεις, από τις κοινωνικές δράσεις μέχρι τις «κολεγιές» με ισχυρούς οικονομικούς παράγοντες..

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/aigokeros

Υδροχόος

Η Δήμητρα στον Σκορπιό σε αναδεικνύει και θα σε βοηθήσει να επικυρώσεις μια συμφωνία αλλά και να δικτυωθείς σε «κανάλια» που θα δώσουν στις ιδέες και τα σχέδια σου μια συγκεκριμένη προοπτική. Παράλληλα, μπορείς να οργανώσεις ή να συμμετάσχεις σε ένα επαγγελματικό meeting ή μια παρουσίαση αλλά και να «στήσεις» ένα νέο επικοινωνιακό δίκτυο.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ydrohoos

Ιχθύες

Η Δήμητρα στον Σκορπιό σε βοηθά να επεκτείνεις τον κύκλο των επαφών σου και να δικτυωθείς όσο γίνεται περισσότερο, εδώ ισχύει μάλιστα το… όσο μακρύτερα, τόσο καλύτερα! Επιπλέον δεν αποκλείεται να συνάψεις μια συμφωνία που θα σε ξεμπλοκάρει και θα διευρύνει τις επαγγελματικές προοπτικές σου ή να λάβεις μια «δέσμη» πληροφοριών, καταλυτικών για την πρόοδό σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ihthyes

 

 

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER