Τρίτη, 11 Δεκεμβρίου 2018 09:24

Tι λένε τα ζώδια σήμερα (11/12)

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Tι λένε τα ζώδια σήμερα (11/12)

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Κριός

Με τον Ουρανό στο ζώδιό σου να ενεργοποιείται από την όψη χιαστί που κάνει με τον Ερμή, προηγούνται οι αλλαγές και οι πειραματισμοί στην ζωή σου, με πρώτο πεδίο… δοκιμών την εμφάνισή σου και δεύτερο τα οικονομικά σου. Μάλιστα, όσο πιο απίθανο δείχνει κάτι, τόσο καλύτερες είναι οι πιθανότητές σου να πετύχεις!
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/krios


Ταύρος

Το τρίγωνο Ερμή-Χείρωνα σε βοηθά να αξιοποιήσεις μια ανενεργή δυνατότητα ή να στραφείς σε μια λύση που στο παρελθόν αποδείχθηκε αρκετά λειτουργική. Ίσως μάλιστα να ασχοληθείς δημιουργικά με μια παραδοσιακή τέχνη. Επιπλέον, ένα αγαπημένο σου πρόσωπο εκφράζει τις ιδιαίτερες ευαισθησίες του, μάλλον όμως θα βρεθείς κι εσύ σε ανάλογη φάση με τις αγκαλιές να επικρατούν!
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/tayros


Δίδυμοι

Αναδεικνύονται οι πιο ιδιαίτερες τάσεις σου κι είναι πιθανό να αιφνιδιάσεις ή να προκαλέσεις με την συμπεριφορά σου. Την ίδια στιγμή όμως, όσον αφορά στην καριέρα και τα εργασιακά σου, καλείσαι να ακολουθήσεις την παράδοση και όσα επιθυμεί η οικογένειά σου, αφού από εκεί θα έρθουν και κάποιες βοήθειες.
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/didymoi


Καρκίνος

Το τρίγωνο Ερμή-Χείρωνα δίνει στην καθημερινότητά σου ένα ειδικό συναισθηματικό βάρος, κάτι που μπορεί να συνδυαστεί και με μια «φορτισμένη» συνάντηση. Ίσως μάλιστα να «ξεθάψεις» παλιά γράμματα, φωτογραφίες ή μηνύματα. Από την άλλη πλευρά όμως, η χιαστί Ερμή-Ουρανού προκαλεί αλλαγές στην ζωή σου και «απαιτεί» να τις υιοθετήσεις!
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/karkinos


Λέων

Η χιαστί Ερμή-Ουρανού σε ωθεί να δρομολογήσεις κάποιες αλλαγές που θα κάνουν την ζωή σου πιο… ελεύθερη! Ίσως μάλιστα να λάβεις μια είδηση που θα σε απελευθερώσει ψυχολογικά ή έρθεις σε επαφή με άτομα που η διαφορετικότητα τους θα σε εμπνεύσει. Επιπλέον, μπορεί να διευθετηθεί ένα περιουσιακό θέμα σου, ύστερα όμως από μια ξαφνική αναταραχή.
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/leon


Παρθένος

Το τρίγωνο Ερμή-Χείρωνα σε κάνει πολύ πιο συναισθηματικό και επιρρεπή σε εξαρτήσεις, αυτό όμως δεν πρόκειται να σου στοιχίσει, αντίθετα θα σε κάνει ακόμη πιο συμπαθή στους γύρω σου, με συνέπεια να αναλάβουν προστατευτικό ρόλο απέναντί σου, ίσως μάλιστα να γίνεις κι εσύ σοφότερος/η, μέσα από την επαφή σου με πρεσβυτέρους.
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/parthenos

 

Ζυγός

Με την χιαστί Ερμή-Ουρανού ενδέχεται να εκπλαγείς από μια εξέλιξη που αφορά τις σχέσεις ή τις συνεργασίες σου, γι’ αυτό μην θεωρείς τίποτα ως δεδομένο, ιδιαίτερα αν υπάρχει και κάποιο είδος οικονομικής διασύνδεσης. Παράλληλα, ενεργοποιούνται οι πιο ευαίσθητες «χορδές» σου, κάτι που ίσως καταστήσει δυσκολότερη μια απόφασή σου.
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/zygos


Σκορπιός

Το τρίγωνο Ερμή-Χείρωνα σε καλεί να «βουτήξεις» στο παρελθόν κι αν μεν αυτό αφορά τις δημιουργικές σου αναζητήσεις, θα έχεις την δυνατότητα να «τριφτείς» με παραδοσιακές ιδέες ή φόρμες που διατηρούν αναλλοίωτη την αξία τους. Αν πάλι όλη αυτή η αναδρομή σχετίζεται με κάτι πιο προσωπικό σου, είναι πολύ πιθανό να «εγκλωβιστείς» σε μνήμες και εξαρτήσεις.
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/skorpios


Τοξότης

Η χιαστί Ερμή-Ουρανού σε ωθεί να εντρυφήσεις σε νέα ενδιαφέροντα, παράλληλα όμως, το τρίγωνο Ερμή-Χείρωνα επαναφέρει στο προσκήνιο πρόσωπα ή καταστάσεις του παρελθόντος, προσφέροντας ίσως μια επιπλέον διέξοδο σε μια επαγγελματική υπόθεση που έχει «κολλήσει». Επιπλέον, μπορεί να συνεχίσεις μια οικογενειακή παράδοση αλλά και να κάνεις τον χώρο σου πολύ πιο «ζεστό».
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/toxotis


Αιγόκερως

Το τρίγωνο Ερμή-Χείρωνα σε κάνει πολύ πιο ευαίσθητο/η απέναντι στον ανθρώπινο πόνο, ενώ ως προς τις διαπροσωπικές σχέσεις σου, ξυπνά μέσα σου μνήμες και συναισθήματα, κάνοντας σε λίγο πιο ευάλωτο/η σε καταστάσεις που υπό άλλες συνθήκες θα αντιμετώπιζες «ρεαλιστικά». Επιπλέον, είναι πιθανό να συγκινηθείς από κάτι που θα δεις ή θα ακούσεις.
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/aigokeros

 

Υδροχόος

Η χιαστί Ερμή-Ουρανού σε ωθεί να «φρεσκάρεις» την καθημερινότητα σου, επιλέγοντας δράσεις και ενδιαφέροντα που ξεφεύγουν από τα συνηθισμένα. Σε αυτό ίσως να συμβάλλει κι ένα νέο πρόσωπο που μπαίνει στην ζωή σου και δεν δεσμεύεται από κώδικες συμπεριφοράς ή προκαταλήψεις. Παράλληλα βέβαια, το τρίγωνο Ερμή-Χείρωνα σε ωθεί να διευθετήσεις μια οικονομική ή επαγγελματική υπόθεση.
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ydrohoos


Ιχθύες

Το τρίγωνο Ερμή-Χείρωνα καθιστά απόλυτα αναγκαίες τις άμυνες σου απέναντι σε πρόσωπα ή καταστάσεις που φέρουν ένα ειδικό συναισθηματικό βάρος. Επιπλέον όμως, σε ενθαρρύνει να στραφείς στο παρελθόν, είτε αναζητώντας τα αρχικά αίτια μιας κατάστασης, είτε αναβιώνοντας λύσεις που κάποτε εφαρμόστηκαν με εξαιρετική επιτυχία. Ίσως μάλιστα να αναβιώσει μια παλιά συνεργασία σου.
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ihthyes

 

 

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER

ΣΥΡΙΖΑ