Τετάρτη, 12 Δεκεμβρίου 2018 09:21

Tι λένε τα ζώδια σήμερα (12/12)

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Tι λένε τα ζώδια σήμερα (12/12)

 

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Κριός

Η Σελήνη στον Υδροχόο αλλάζει το τοπίο στις διαπροσωπικές σχέσεις και ιδιαίτερα τις φιλίες σου, με τις τρέχουσες να «κάνουν νερά» αλλά και μια νέα «παράδοξη» ενότητα να κτίζεται μέσα από τις αντιθέσεις. Παράλληλα, με τον Πλούτωνα στις «επάλξεις», θα χρειαστεί να πάρεις γενναίες αποφάσεις.
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/krios


Ταύρος

Η Σελήνη στον Υδροχόο σε… ενημερώνει πως σήμερα είναι πολύ πιθανό να τα καταφέρεις στα πολύ δύσκολα και να τα κάνεις θάλασσα στα εύκολα και τελικά το να κοιτάς την βολή σου δεν θα σου βγει σε καλό! Επιπλέον μπορεί να ευνοηθείς από ένα πολύ ιδιότροπο άτομο. Παράλληλα, ο ενεργός Πλούτωνας διεγείρει το ερευνητικό σου «δαιμόνιο».
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/tayros


Δίδυμοι

Η Σελήνη στον Υδροχόο σε καλεί να εμπλουτίσεις τις γνώσεις και να διευρύνεις τους ορίζοντές σου, ασχολούμενος/η με πολύ ειδικά θέματα, δεν αποκλείεται ωστόσο να λάβεις κι ένα μήνυμα, που θα σε αιφνιδιάσει. Επιπλέον ένα άτομο του περιβάλλοντός σου μπορεί να «σε μουρλάνει» με τα καμώματά του!
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/didymoi


Καρκίνος

Η Σελήνη στον Υδροχόο φέρνει μη αναμενόμενες εξελίξεις στα οικονομικά σου, γι’ αυτό καλό είναι να είσαι προετοιμασμένος/η για εκπλήξεις, που… μακάρι να είναι υπέρ σου! Μπορείς ωστόσο να ελέγξεις τα πράγματα αν μπεις από μόνος/η σου σε μια διαδικασία αναθεώρησης της οικονομικής πολιτικής σου.
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/karkinos


Λέων

Με την Σελήνη στον Υδροχόο, τα δεδομένα στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου αλλάζουν κι ίσως να ανησυχήσεις ή να εκνευριστείς από ένα πρόσωπο που «σου κάνει νερά» ή συμπεριφέρεται αλλόκοτα, ίσως όμως και να γοητευθείς από την διαφορετικότητά του. Παράλληλα, ο ενεργός Πλούτωνας σε βάζει σε μια διαδικασία ανασυγκρότησης σε σχέση με τα εργασιακά σου.
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/leon


Παρθένος

Η Σελήνη στον Υδροχόο σε καλεί να αλλάξεις στόχευση και προτεραιότητες τόσο στα εργασιακά σου, όσο και σε ζητήματα υγείας ή διατροφής, αφού οι παλιές συνταγές δεν θα αποδώσουν, κι αν το πράξεις είναι πιθανό να εκπλαγείς θετικά από το αποτέλεσμα. Παράλληλα, ο ενεργός Πλούτωνας σε ωθεί να κλείσεις έναν κύκλο στην προσωπική σου ζωή.
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/parthenos

 

Ζυγός

Η Σελήνη στον Υδροχόο σε κάνει πιο ανικανοποίητο/η στις διαπροσωπικές σχέσεις σου αλλά μπορεί να υπάρξουν και «ανεξήγητες» συμπεριφορές, που θα σε φέρουν σε δύσκολη θέση αν τις πάρεις στα… σοβαρά! Παράλληλα, ο ενεργός Πλούτωνας σηματοδοτεί μια κρίσιμη καμπή στην ζωή σου, ιδιαίτερα σε σχέση με το σπίτι και την οικογένεια σου.
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/zygos


Σκορπιός

Η Σελήνη στον Υδροχόο προκαλεί αλλαγές και ανατροπές στο σπίτι ή την οικογένειά σου, ίσως μάλιστα να βρεθείς προσωρινά σε αμηχανία με όλα αυτά που συμβαίνουν. Σύντομα ωστόσο θα… ανακάμψεις και θα ρίξεις το δικό σου νερό στον «μύλο» των αλλαγών! Παράλληλα, είναι πιθανό να ανακαλύψεις «πράματα και θάματα», ερευνώντας τον χώρο σου.
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/skorpios


Τοξότης

Η Σελήνη στον Υδροχόο φέρνει απρόοπτα και εκπλήξεις στις επαφές και τις μετακινήσεις σου κι ίσως να βιώσεις κάποιες «απίστευτες» καταστάσεις κατά την διάρκεια ενός ταξιδιού ή να βρεθείς… αλλού για αλλού! Από την άλλη πλευρά, σε ωθεί να μυηθείς σε γνώσεις για λίγους. Παράλληλα, ο ενεργός Πλούτωνας μπορεί να σε ωφελήσει μέσα από ζημιές άλλων.
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/toxotis


Αιγόκερως

Η Σελήνη στον Υδροχόο αλλάζει τις οικονομικές προτεραιότητές σου, αφού τα θεωρητικά «σίγουρα» δεν έρχονται… ποτέ, αντίθετα όμως αναμένονται κέρδη από πηγές που ούτε καν φαντάζεσαι. Επιπλέον μπορεί να αποκτήσεις κάτι σπάνιο ή εξεζητημένο. Παράλληλα, με τον Πλούτωνα στο ζώδιό σου να σφραγίζει τις εξελίξεις, το αποτέλεσμα δεν εξαρτάται από τους δικούς σου χειρισμούς.
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/aigokeros


Υδροχόος

Η Σελήνη στο ζώδιό σου, σου δίνει την έμπνευση για να «τρέξεις» ένα πρωτοποριακό πρότζεκτ, επιπλέον όμως σε κάνει ένα μεγάλο «πειραχτήρι», με συνέπεια να υπάρξει μια αναταραχή στο περιβάλλον σου, αφού κάποιοι/ες δεν καταλαβαίνουν πως απλά πειραματίζεσαι τόσο με εσένα όσο και με εκείνους/ες! Παράλληλα, ο ενεργός Πλούτωνας σηματοδοτεί μια κρίσιμη καμπή στην καριέρα σου.
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ydrohoos


Ιχθύες

Η Σελήνη στον Υδροχόο σε καλεί να αξιοποιήσεις κάποιες ώρες δημιουργικής μοναχικότητας. Επιπλέον δείχνει σκόπιμο το να «ψαχτείς» για ενδεχόμενες μηχανορραφίες στο περιβάλλον σου, έχοντας συνείδηση όμως ότι από αλλού το περιμένεις κι από αλλού θα σου… έρθει! Παράλληλα, καλείσαι να διαγράψεις οριστικά από την ζωή σου κάθε άτομο που αποδεικνύεται στην πράξη ανάξιο της εμπιστοσύνης σου.
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ihthyes

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER