Σάββατο, 15 Δεκεμβρίου 2018 09:31

Τι λένε τα ζώδια σήμερα (15/12)

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Τι λένε τα ζώδια σήμερα (15/12)

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Κριός

Ο Ερμής στον Τοξότη σου προσφέρει την ευκαιρία για περισσότερες… βόλτες αλλά κι ένα ταξίδι, που θα σε κάνει να νιώσεις όμορφα, ενώ δεν αποκλείεται να μάθεις και πολλά «παραλειπόμενα» για το τι κάνει ο ένας κι ο άλλος, όχι όμως και τόσο… ουσιαστικά! Παράλληλα, καλείσαι να εγκαταλείψεις επιλογές και πολιτικές που δεν απέδωσαν μέχρι σήμερα.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/krios

Ταύρος

Ο Ερμής στον Τοξότη ευνοεί τα οικονομικά σου κι ίσως λάβεις μια έκτακτη «επιχορήγηση» ή ένα όμορφο δώρο, αν όμως πρόκειται για μια υπερβολική προσφορά που ουσιαστικά σε «εξαγοράζει», είναι προτιμότερο να πεις «όχι»! Παράλληλα με την Δήμητρα στον Σκορπιό, φαίνεται πως αυτά που σου ζητούνται στα πλαίσια μιας συνεργασίας είναι… too much και περίπου εκβιαστικά.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/tayros

Δίδυμοι

Ο Ερμής απέναντί σου σε κάνει πιο επικοινωνιακό/η και βρίσκοντας ανταπόκριση στις ιδέες ή τους προβληματισμούς σου, θα αρχίσεις να βλέπεις την ζωή ακόμη πιο αισιόδοξα. Επιπλέον, ευνοούνται τα ταξίδια. Παράλληλα βέβαια, η Δήμητρα στον Σκορπιό, αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο για κάποιου είδους «καταστροφή» στην δουλειά σου ή στον εξοπλισμό που χρησιμοποιείς.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/didymoi

Καρκίνος

Ο Ερμής στον Τοξότη σε καλεί να ξεκουραστείς και να απολαύσεις τα καλά μια καθημερινότητας απαλλαγμένης από άγχη και σκοτούρες, ενώ μπορεί και να σου δώσει κάποιον θετικό «οιωνό» σε σχέση με τα εργασιακά σου. Παράλληλα βέβαια, με την Δήμητρα στον Σκορπιό να επηρεάζεται από τον Πλούτωνα οφείλεις να προσέχεις τις παρέες σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/karkinos

Λέων

Ο Ερμής στον Τοξότη σε καλεί να αναπτύξεις τα ενδιαφέροντα σου, πλαισιωμένος/η από αγαπημένα πρόσωπα. Επιπλέον θα σε βοηθήσει να περάσεις καλύτερα, οπότε βάλε στην άκρη πίκρες και καημούς και δες τη ζωή σου με χαμόγελο! Παράλληλα όμως, με την Δήμητρα στον Σκορπιό καλείσαι να «κλειδώσεις» ένα περιουσιακό ή οικογενειακό θέμα, χωρίς πισωγυρίσματα.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/leon

Παρθένος

Ο Ερμής στον Τοξότη σου δίνει την ευκαιρία να έρθεις πιο κοντά με τους «δικούς σου» ανθρώπους, ξεπερνώντας όλα αυτά που έχουν δυσκολέψει τις σχέσεις σας, είτε παλιά, είτε καινούρια. Ίσως μάλιστα να λυθεί κι ένα περιουσιακό ζήτημα. Επιπλέον θα έχεις την ευκαιρία να αναδιαμορφώσεις τον χώρο σου, ενώ αναμένονται και επισκέψεις.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/parthenos

Ζυγός

Ο Ερμής στον Τοξότη διαμορφώνει για σένα μια μάλλον ευχάριστη καθημερινότητα διανθισμένη με. ταξίδια, βόλτες, θεάματα αλλά και ενδιαφέρουσες διαδικτυακές αναζητήσεις. Παράλληλα όμως, η Δήμητρα στον Σκορπιό σε παραπέμπει σε μια συνεργασία. που σου παρέχει μεν διευκολύνσεις και στήριξη αλλά όχι χωρίς τίμημα. Οφείλεις λοιπόν να τα «ζυγίσεις» όλα αυτά, ώστε να μην πέσεις θύμα των «κυκλωμάτων».

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/zygos

 

Σκορπιός

Ο Ερμής στον Τοξότη σηματοδοτεί μια σχετική οικονομική άνεση, η οποία θα σου προσφέρει την δυνατότητα να ικανοποιήσεις πολλές από τις επιθυμίες σου αλλά και τις ανάγκες των αγαπημένων σου. Επιπλέον, είναι πιθανό να σου χαρίσουν κάτι σπουδαίο. Παράλληλα, έρχεσαι σε επαφή με «διακεκριμένα» άτομα που όμως κάπου «έχουν λερωμένη την φωλιά τους».

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/skorpios

Τοξότης

Ο Ερμής στο ζώδιό σου διευρύνει τις προοπτικές σου και βελτιώνει την ψυχολογία σου, μέσα από ευχάριστες παρέες και νέα ενδιαφέροντα και σε αυτό βέβαια συνηγορεί και ο Δίας αλλά από την άλλη πλευρά δεν είναι δυνατόν να εκπληρωθούν μονομιάς όλες σου τις επιθυμίες ή να αλλάξει ριζικά μια κατάσταση που σε προβληματίζει για καιρό. Επιπλέον, η τύχη σου θα «αυγατίσει» αν προσπαθήσεις κι εσύ για το καλύτερο. Παράλληλα, η Δήμητρα στον Σκορπιό σε παραπέμπει στο παρασκήνιο και τους πρωταγωνιστές του πρόσεξε όμως μήπως τελικά «ανακατευτείς με τα πίτουρα»!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/toxotis

Αιγόκερως

Ο Ερμής στον Τοξότη σε στρέφει προς τα… άδυτα του παρασκηνίου και σου αποκαλύπτει μυστικά, όχι όμως πάντα για θέματα που σε ενδιαφέρουν πραγματικά. Επιπλέον μπορεί να σου φέρει καλά νέα για ένα εργασιακό σου ζήτημα ή για ένα θέμα υγείας, που σε ταλαιπωρεί ή σε προβληματίζει. Παράλληλα, ίσως μάθεις κάτι «ύποπτο» για έναν φίλο ή μια φίλη.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/aigokeros

Υδροχόος

Ο Ερμής στον Τοξότη ανανεώνει την κοινωνικότητα σου και ίσως γνωρίσεις αρκετά πρόσωπα που αφήνουν πολλές υποσχέσεις για το μέλλον, κάποιος/α ωστόσο δεν θα είναι εκεί όταν τον/την χρειαστείς. Επιπλέον, ίσως μάθεις κάτι ευχάριστο για έναν φίλο ή μια φίλη. Παράλληλα, ενδέχεται να βρεθείς προ τετελεσμένων στα επαγγελματικά σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ydrohoos

 

 

Ιχθύες

 

Ο Ερμής στον Τοξότη αναζωογονεί τις επαγγελματικές προοπτικές σου, ίσως μάλιστα να πάρεις το «πράσινο φως» για να ξεκινήσεις ένα εγχείρημα ύστερα από συζητήσεις με άτομα που έχουν ισχύ. Επιπλέον αναμένεται μια σχετικά ζωηρή ημέρα ως προς τις επαφές και τις μετακινήσεις σου, η προσοχή σου όμως φαίνεται να διασπάται πολύ εύκολα.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ihthyes

 

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER