Κυριακή, 16 Δεκεμβρίου 2018 09:34

Τι λένε τα ζώδια σήμερα (16/12)

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Τι λένε τα ζώδια σήμερα (16/12)

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Κριός

Ο Άρης στους Ιχθύς σε ωθεί να δώσεις μεγαλύτερη σημασία σε θέματα που αφορούν στην σωματική και ψυχική σου ευεξία κι αν νοιώσεις την ανάγκη να απομονωθείς για λίγο μην διστάσεις να το πράξεις. Επιπλέον μπορεί να έχεις μια «δυνατή» μεταφυσική εμπειρία. Παράλληλα, ο Ερμής στον Τοξότη επαναφέρει μνήμες και πρόσωπα ή καταστάσεις του παρελθόντος.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/krios

Ταύρος

Ο Άρης στους Ιχθύς θα συμβάλλει σε ενδιαφέρουσες στιγμές με φίλους/ες κι αγαπημένα πρόσωπα, ίσως όμως να υπάρξουν και κάποιες «πονηριές» που δεν εγκρίνεις ή σου κακοφαίνονται, ενώ ανάλογα «θολό» είναι το κλίμα και σε μια συλλογική προσπάθεια, όπου θα χρειαστεί να «διαβάσεις πίσω από τις γραμμές» για να καταλάβεις το τι ακριβώς συμβαίνει.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/tayros

Δίδυμοι

Με τον Άρη στους Ιχθύς οι εξελίξεις τρέχουν και κάποια πράγματα δεν μπορούν να περιμένουν το πότε θα «ξεκολλήσεις», καλό είναι λοιπόν να μην… χαζεύεις και να επανακτήσεις την δυναμική σου, πριν χαθούν οριστικά οι ευκαιρίες σου. Ίσως μάλιστα καταστεί αναγκαίο να χρησιμοποιήσεις και λίγη από την «πονηριά» σου, προκειμένου να γίνουν οι δουλειές σου!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/didymoi

Καρκίνος

Ο Άρης στους Ιχθύς δίνει ένα πιο έντονο χρώμα στην καθημερινότητα σου με ενδιαφέροντα περιστατικά και πάμπολλες γνωριμίες, αλλά και με διαφωνίες που θα σε «τσιτώσουν». Επιπλέον, αναμένεται να μετακινηθείς αρκετά, πρόσεξε ωστόσο μην σκοντάψεις πάνω στην βιασύνη σου. Παράλληλα, επανέρχεται στο προσκήνιο μια παλιά επαγγελματική ασχολία, που σίγουρα μπορεί να σου προσφέρει εναλλακτικές λύσεις.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/karkinos

Λέων

Ο Άρης στους Ιχθύς σε ωθεί να ξοδέψεις κάτι παραπάνω για να καλύψεις είτε επίκαιρες ανάγκες, είτε απωθημένες επιθυμίες, σίγουρα όμως μια μικρή έρευνα αγοράς θα σε βοηθήσει να γλιτώσεις κόπο και χρήμα. Επιπλέον εξακολουθεί να υπάρχει ένας κίνδυνος εξαπάτησης ή κλοπής, γι’ αυτό έχε τον νου σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/leon

Παρθένος

Ο Άρης στους Ιχθύς στρέφει το ενδιαφέρον σου στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, ίσως μάλιστα να ανταλλάξεις απόψεις σε εξαιρετικά «θερμό» κλίμα, από την καλή μα κι από την… ανάποδη! Επιπλέον δεν θα λείψουν τα μπερδέματα, αλλά εσύ μην «δένεις» καταστάσεις, αφού σύντομα θα αποδειχθούν «της στιγμής».

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/parthenos

Ζυγός

Με τον Άρη στους Ιχθύς εκείνο που προέχει είναι η υγεία σου, αφού είναι εύκολο να προσβληθείς από μια ίωση ή να παρασυρθείς σε διατροφικές ατασθαλίες. Επιπλέον, καλό είναι να μην ξεπεράσεις τα όρια της αντοχής σου, κάνοντας εντατικές ή βαριές εργασίες. Παράλληλα, θα έρθεις σε επαφή με πρόσωπα από το παρελθόν ή καταστάσεις που έχεις ξαναζήσει.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/zygos

Σκορπιός

Καλείσαι να εκφράσεις τις πιο δημιουργικές τάσεις σου αλλά και να απολαύσεις την παρέα σου με αγαπημένα πρόσωπα, χωρίς να μπουν στην μέση εγωισμοί και ανταγωνισμοί, αφού το καλό κλίμα μπορεί να χαλάσει από τέτοιες «κόντρες». Ίσως όμως και να σου προκύψει ένα εξωτερικό πρόβλημα, που για να αντιμετωπιστεί θα πρέπει να δράσεις άμεσα.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/skorpios

Τοξότης

Ο Άρης στους Ιχθύς σε ωθεί να επικεντρωθείς σε υποθέσεις του σπιτιού ή της οικογένειάς σου, διασαφηνίζοντας κάποια πράγματα που παραμένουν «μετέωρα» και δίνοντας λύσεις όπου χρειαστεί. Επιπλέον, είναι πιθανό να υπάρξει μια μετακόμιση σε άλλο χώρο ή να δεχθείς επισκέψεις που θα αναστατώσουν το πρόγραμμά σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/toxotis

Αιγόκερως

Ο Άρης στους Ιχθύς αναμένεται να εντείνει τις επαφές και τις μετακινήσεις σου, να θυμάσαι ωστόσο ότι κάποια πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται ή θα αλλάξουν πάρα πολύ γρήγορα, γι’ αυτό μην βιαστείς να πάρεις θέση ή να βγάλεις τα «ακλόνητα» συμπεράσματά σου. Παράλληλα, ο Ερμής στον Τοξότη μπορεί να σε κάνει να αναπολείς στιγμές του παρελθόντος.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/aigokeros

Υδροχόος

Με τον Άρη στους Ιχθύς δεν αποκλείεται να λάβεις μια έκτακτη οικονομική ενίσχυση, το πιθανότερο όμως είναι να ξοδέψεις άμεσα το περίσσευμά σου, προκειμένου να αποκτήσεις κάποια αγαθά κι εδώ είναι που πρέπει να ρωτήσεις για να καταλήξεις σε αυτό που σε συμφέρει περισσότερο. Πρόσεξε ωστόσο και τα «αρπακτικά», που καραδοκούν γύρω σου!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ydrohoos

Ιχθύες

Ο Άρης στο ζώδιο σου σε καλεί να επιστρατεύσεις όλες τις δεξιότητές και την καπατσοσύνη σου, αφού η ημέρα θα έχει ποικίλες προκλήσεις, με εσένα πρωταγωνιστή είτε από την θέση του νικητή, είτε του… ηττημένου, ανάλογα με το πώς θα τα πας! Επιπλέον πρόσεξε μήπως «τσιμπήσεις» κάποια ίωση. Παράλληλα, μπορεί να αναβιώσει μια επαγγελματική προοπτική.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ihthyes

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER