Κυριακή, 16 Δεκεμβρίου 2018 09:20

Εγκλημα στη Ρόδο: Νέες αποκαλύψεις για τον 21χρονο

Γράφτηκε από την
Εγκλημα στη Ρόδο: Νέες αποκαλύψεις για τον 21χρονο

Για την βίαιη συμπεριφορά του 21χρονου, ο οποίος κατηγορείται μαζί με τον 19χρονο ότι σκότωσαν την άτυχη φοιτήτρια, μίλησαν συγχωριανοί του.

Όπως καταγγέλλει γυναίκα στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 ο 21χρονος ήταν βίαιος με κορίτσια στο σχολείο, ενώ ένα- ένα τα δημοτικά σχολεία τον έδιωχναν λόγω της συμπεριφοράς του.

«Ηταν πολύ ατίθασο παιδί, δεν είχε μάθει ποτέ στο "όχι". Από μικρό παιδί έπιανε από το λαιμό. Από το δημοτικό. Έπιανε από το λαιμό κορίτσια, έτσι, επειδή του τη βάρεσε. Από το λαιμό! Σε ένα κοριτσάκι είχαν μείνει και τα αποτυπώματά του πάνω. Κάθε μέρα ήμασταν εκεί για να μην τους κάνει κάτι. Από το δημοτικό της Λίνδου το διώξανε. Φεύγει στο Μάσαρη, το διώχνουνε! Φεύγει και πάει στου Αφάντου, το διώχνουνε, γιατί δεν λένε ότι κάθε Κυριακή ήταν στον εισαγγελέα; Μια ζωή το κάλυπταν. Αλλά ο σκοτωμός της κοπέλας μας πίκρανε όλους», ανέφερε η γυναίκα στην κάμερα.

Χρήση ναρκωτικών έκανε ο 21χρονος κατηγορούμενος

Να σημειωθεί πως πριν από μερικές μέρες, η μητέρα του 21χρονου είχε μιλήσει για την προσπάθεια του γιου της να απεξαρτηθεί από τα ναρκωτικά.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τη «Δημοκρατική», η μητέρα του 21χρονου φέρεται στην κατάθεσή της να ανέφερε ότι ο γιος της παρακολουθεί ένα από τα προγράμματα υποκατάστασης από τα ναρκωτικά που λειτουργούν στο νησί της Ρόδου και μάλιστα ότι τυγχάνει ψυχολογικής υποστήριξης. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι υπήρξε εξαρτημένος από ουσίες και μάλιστα από μικρή ηλικία και ότι κατέβαλλε προσπάθεια απεξάρτησης, ενώ φέρεται μάλιστα λόγω των προβλημάτων του αυτών να μην ολοκλήρωσε και την στρατιωτική του θητεία.


NEWSLETTER