Σάββατο, 05 Ιανουαρίου 2019 09:29

Τι λένε τα ζώδια σήμερα 5/1

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Τι λένε τα ζώδια σήμερα 5/1

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Κριός

Ο Ουρανός στο ζώδιό σου, σε θέλει πρόθυμο να ανοίξεις νέους δρόμους στην ζωή σου. Επιπλέον σε φέρνει κοντά σε άτομα με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά, που σε ενθαρρύνουν να κάνεις μια ακόμη από τις… επαναστάσεις σου! Επιπλέον, είναι πιθανό να «σπάσει» μια οικονομική συνεργασία σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/krios

Ταύρος

Ο Ουρανός στον Κριό σε ωθεί να ανανεωθείς, ερχόμενος/η σε επαφή με άτομα ή κύκλους που ξεχωρίζουν για τον τρόπο ζωής και τα ενδιαφέροντά τους. Ίσως μάλιστα να οδηγηθείς προς τα εκεί ύστερα από κάποιες αρνητικές αντιδράσεις «δικών σου» ανθρώπων, που μάλλον προτιμούν την βολή τους, από οτιδήποτε νέο.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/tayros

Δίδυμοι

Ο Ουρανός στον Κριό απελευθερώνει την δημιουργική έκφρασή σου κι όσο πιο πρόθυμος/η είσαι να «σπάσεις» φόρμες και ταμπού, τόσο περισσότερο θα… προκόψεις! Όσο για το… κοινό σου μπορεί να εκπλαγεί ευχάριστα ή δυσάρεστα, ανάλογα με την νοοτροπία του, στις διαπροσωπικές σχέσεις σου όμως, καλό είναι να μην παίρνεις τίποτα ως δεδομένο.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/didymoi

Καρκίνος

Ο Ουρανός στον Κριό σε καλεί να κάνεις πράγματα, που μπορεί μεν να σε ξενίζουν, στην πορεία όμως θα διαπιστώσεις ότι βρίσκουν μια αναπάντεχη ανταπόκριση. Μην διστάσεις λοιπόν να κινηθείς έξω από τα πλαίσια, είτε στον τρόπο ζωής σου, είτε στην καριέρα σου, αλλάζοντας από μόνος σου κάποια πράγματα, πριν σου τα αλλάξουν… άλλοι/ες!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/karkinos

 

Λέων

Ο Ουρανός στον Κριό πριμοδοτεί μοναδικές στιγμές στα πλαίσια μιας ξεχωριστής παρέας ή ομάδας αλλά κι ένα ταξίδι ή μια εκδρομή που θα σου δώσει την ευκαιρία να ανανεωθείς. Επιπλέον, μπορεί να λάβεις μια είδηση που θα σε αιφνιδιάσει ευχάριστα ή να γνωρίσεις ένα πολύ ιδιαίτερο άτομο, που θα σε μυήσει σε μια γνώση για λίγους.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/leon

Παρθένος

Ο Ουρανός στον Κριό σε καλεί να εφαρμόσεις κάποιες «αδόκιμες» πρακτικές στα οικονομικά σου, αφού οι «συνήθεις» δεν πρόκειται να αποδώσουν. Ίσως πάλι να εκπλαγείς ευχάριστα από τις επιλογές ή την συμπεριφορά ενός ατόμου που είχες κατατάξει στους… ανεπιθύμητους! Επιπλέον, ενδέχεται να αποκτήσεις κάτι σπάνιο ή «εξεζητημένο».

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/parthenos

Ζυγός

Ο Ουρανός στον Κριό αλλάζει το σκηνικό στις διαπροσωπικές σχέσεις σου, ίσως μάλιστα να υπάρξουν απρόβλεπτες αντιδράσεις, από άτομα που θα περίμενες να σε στηρίξουν, από την άλλη πλευρά όμως θα έχεις την υποστήριξη κάποιων «ξένων». Επιπλέον, φαίνεται πως ήρθε η ώρα να αλλάξεις το πλαίσιο των δραστηριοτήτων σου, δοκιμάζοντας κάτι διαφορετικό.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/zygos

 

Σκορπιός

Ο Ουρανός στον Κριό μπορεί να σου φέρει μια διάκριση από εκεί που δεν την περιμένεις, ενώ δεν αποκλείεται να αιφνιδιάσεις εχθρούς και φίλους με τις επιλογές σου, αν όμως δεν το πράξεις τότε θα… υποστείς κάποιες αλλαγές στα εργασιακά σου, που σίγουρα θα σε ξεβολέψουν, αφού δεν θα μπορείς να υπολογίζεις πια σε κάποιον/α.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/skorpios

Τοξότης

Ο Ουρανός στον Κριό προοιωνίζει συνεργασίες ή κοινωνικές δράσεις μέσω των οποίων θα αναδείξεις τις πιο ιδιαίτερες κλίσεις σου, αρκεί βέβαια να μην κινηθείς συντηρητικά. Επιπλέον όμως, μπορεί να ενοχληθείς από την απρόβλεπτη συμπεριφορά ενός «δικού σου» ανθρώπου, που εμφανίζεται πιο… ανεξάρτητος/η απ’ όσο θα ήθελες!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/toxotis

Αιγόκερως

Ο Ουρανός στον Κριό σε καλεί να αλλάξεις ρότα σε κοινωνικά και οικογενειακά θέματα, υιοθετώντας νέες πρακτικές κι ίσως είναι μια καλή ευκαιρία να «φρεσκάρεις» τον προσωπικό σου χώρο και το φιλικό σου περιβάλλον. Επιπλέον είναι πιθανό να φιλοξενήσεις έναν φίλο ή μια φίλη, στα πλαίσια μιας συνεργασίας που μόλις ξεκινά.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/aigokeros

Υδροχόος

Ο Ουρανός στον Κριό σε ωθεί να αλλάξεις κάτι στην εξωτερική σου εμφάνιση, με αφορμή ίσως κάποιες αλλαγές ή ανατροπές στην καριέρα σου. Ίσως βέβαια να πρόκειται και για εξελίξεις που δεν σε αφορούν προσωπικά κι έχουν να κάνουν με άλλους αλλά σε κάθε περίπτωση θα δεις ή θα μάθεις πράγματα που θα σε αιφνιδιάσουν.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ydrohoos

Ιχθύες

Με τον Ουρανό στον Κριό είναι πιθανό να αλλάξουν τα δεδομένα στα οικονομικά σου, ίσως μάλιστα να επεκταθείς και προς το εξωτερικό. Και βέβαια σε συμφέρει να είσαι ανοικτός/η στις προκλήσεις, αφού σε διαφορετική περίπτωση κινδυνεύεις να την «πατήσεις», τρέχοντας πίσω από τις εξελίξεις. Παράλληλα, το τρίγωνο Αφροδίτης-Χείρωνα σε φέρνει πιο κοντά με συγγενικά πρόσωπα.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ihthyes

 

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER