Κυριακή, 06 Ιανουαρίου 2019 09:33

Τι λένε τα ζώδια σήμερα (6/1)

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Τι λένε τα ζώδια σήμερα (6/1)

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Κριός

Η Ηλιακή έκλειψη στον Αιγόκερω σε καλεί να βάλεις μια τάξη στην δουλειά σου, μοιράζοντας αν χρειαστεί αρμοδιότητες στους κατάλληλους αποδέκτες. Επιπλέον, θα έχεις την ευκαιρία να ρυθμίσεις μια σειρά από πρακτικά θέματα, είτε στο γραφείο, είτε στο σπίτι, μην τα πάρεις όμως όλα επάνω σου!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/krios

Ταύρος

Σήμερα θα χρειαστεί να επιστρατεύσεις το πρακτικό πνεύμα σου αλλά και κάποιες ειδικές γνώσεις που αν βέβαια δεν τις έχεις θα πρέπει να τις αποκτήσεις! Επιπλέον, η Ηλιακή έκλειψη στον Αιγόκερω μπορεί να συμβάλλει στην συλλογή πληροφοριών που σχετίζονται κυρίως με την δουλειά σου αλλά και να σου δώσει την αφορμή για ένα επαγγελματικό ταξίδι.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/tayros

Δίδυμοι

Οι συνθήκες είναι κατάλληλες για να βάλεις σε μια τάξη τα οικονομικά σου και να ιεραρχήσεις τα έξοδα σου δίνοντας έμφαση σε εκείνα που σχετίζονται με την κάλυψη καθημερινών αναγκών αλλά και με την υγεία σου. Μπορείς να δρομολογήσεις μια πώληση, όμως δεν πρέπει να δανείσεις χρήματα ή να προβείς σε μια σημαντική αγορά.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/didymoi

Καρκίνος

Καλείσαι να αναζητήσεις συμμάχους, που θα συμβάλλουν πρακτικά κι όχι με… θεωρίες στην εκπλήρωση των στόχων σου αλλά και να ιεραρχήσεις τις προτεραιότητες σου. Ίσως μάλιστα να διαπιστώσεις ότι σε αυτήν την φάση το «κλειδί» της επιτυχίας σου δεν το κρατούν τόσο οι «ισχυροί» αλλά κυρίως κάποια μεσαία στελέχη ή υπάλληλοι με ειδικές γνώσεις.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/karkinos

Λέων

Οι προτεραιότητες της ημέρας είναι κυρίως επαγγελματικές και θα έχεις την ευκαιρία να ρυθμίσεις μιας σειρά από πρακτικά ζητήματα, που μπορεί να αφορούν είτε στις εργασιακές σχέσεις σου, είτε στην προμήθεια εξοπλισμού. Επιπλέον, καλείσαι να ξεκινήσεις ένα πρόγραμμα διατροφής ή γενικότερα να επιμεληθείς θέματα σχετικά με την υγεία σου, κάτω από την επίβλεψη ενός ειδικού.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/leon

Παρθένος

Η Ηλιακή έκλειψη στον Αιγόκερω σε καλεί να επικεντρωθείς σε όσους ή όσες μπορούν να σου φανούν χρήσιμοι/ες αλλά και σε πρακτικές εφαρμογές, βάζοντας σε δεύτερη μοίρα την «καθαυτό» διασκέδασή σου. Ίσως μάλιστα κληθείς να αντιμετωπίσεις θέματα με αγαπημένα σου πρόσωπα. Επιπλέον φρόντισε να οργανωθείς, ώστε να έχεις τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα, ενώ η πολιτική του «παίζω και μαθαίνω» να είναι η πιο ενδεδειγμένη.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/parthenos

Ζυγός

Η Ηλιακή έκλειψη στον Αιγόκερω στρέφει την προσοχή σου στο σπίτι και την οικογένειά σου, ξεκινώντας από το «κλασικό» νοικοκυριό και φτάνοντας μέχρι την τεχνική υποστήριξη ή τον εξοπλισμό, που θα μπορούσε να σου διευκολύνει τις κινήσεις. Επιπλέον μπορεί να πουλήσεις κάτι, απόφυγε ωστόσο να κάνεις οποιαδήποτε αγορά ή επέκταση.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/zygos

Σκορπιός

Σήμερα αναμένεται να σου δοθούν πολλές αφορμές για να μάθεις περισσότερα γύρω από την λειτουργία συσκευών ή μηχανημάτων που έχουν γίνει απαραίτητα στην καθημερινότητα σου. Επιπλέον, μπορεί να κάνεις ένα επαγγελματικό ταξίδι ή να αξιοποιήσεις το διαδίκτυο, είτε για να αποκτήσεις κάποιες ειδικές γνώσεις είτε για να κάνεις τις δουλειές σου εξ αποστάσεως.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/skorpios

 

Τοξότης

Η Ηλιακή έκλειψη στον Αιγόκερω σε καλεί να βάλεις σε μια τάξη τα οικονομικά σου καλύπτοντας πρωτίστως τις υποχρεώσεις σου κι αφήνοντας κατά μέρος κάθε σκέψη για περιττά έξοδα. Αντίθετα μπορείς να πουλήσεις κάτι ή να απαλλαγείς από βάρη, ίσως μάλιστα να έρθεις σε επαφή με ειδικούς ή άτομα που γνωρίζουν καλά κάποιες «κρίσιμες» λεπτομέρειες.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/toxotis

Αιγόκερως

Το πρώτο που πρέπει να φροντίσεις είναι να είσαι «εντάξει» στις υποχρεώσεις και τα καθήκοντά σου, δίνοντας μάλιστα ιδιαίτερη σημασία στις λεπτομέρειες. Επιπλέον, πολλά από τα ζητήματα που σε απασχολούν θα έχουν καλύτερη εξέλιξη από τη στιγμή που θα αποφασίσεις να ζητήσεις την γνώμη κάποιων ειδικών ή απλά αποποιηθείς ευθύνες που ανήκουν σε άλλους.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/aigokeros

Υδροχόος

Οι ουρανοί σε κατευθύνουν στο να δώσεις μεγαλύτερη έμφαση σε θέματα που αφορούν στην εργασία σου κι ίσως τελικά οι κατάλληλες λύσεις έρθουν μέσω της τεχνολογίας και των δυνατοτήτων που προσφέρει. Επιπλέον, η Ηλιακή έκλειψη στον Αιγόκερω μπορεί να συμβάλλει στην εξομάλυνση ενός θέματος υγείας, ύστερα από μια αγωγή ή μια χρήσιμη συμβουλή.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ydrohoos

Ιχθύες

Η Ηλιακή έκλειψη στον Αιγόκερω να σε «γειώνει» με αναγκαιότητες και από την πλευρά σου οφείλεις να προσδώσεις έναν «χρήσιμο» χαρακτήρα στις επαφές με φίλους/ες, αφήνοντας για μια άλλη στιγμή τις πιο «ανάλαφρες» κουβέντες. Ανάλογες βοήθειες σε συμβουλές ή τεχνογνωσία μπορείς να λάβεις και από έναν συλλογικό φορέα που ειδικεύεται στο πρόβλημά σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ihthyes

 

 

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER