Δευτέρα, 07 Ιανουαρίου 2019 09:36

Τι λένε τα ζώδια σήμερα (7/1)

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Τι λένε τα ζώδια σήμερα (7/1)

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Κριός

Ο Άρης και ο Ουρανός στο ζώδιό σου σε ωθεί να αναλάβεις ποικίλες πρωτοβουλίες και να ηγηθείς μιας αναθεωρητικής ή «επαναστατικής» προσπάθειας! Στον αντίποδα όμως ενδέχεται να… υποστείς εσύ τις συνέπειες ενός «αντάρτικου», αν επιμείνεις σε ένα συντηρητικό μοντέλο τρόπου ζωής, ενώ κινδυνεύεις και από ρίψεις-πτώσεις αντικειμένων από ψηλά.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/krios

Ταύρος

Ο Άρης και ο Ουρανός στον Κριό θα σε βοηθήσει να ξεσκεπάσεις παρασκηνιακές ενέργειες αλλά και να αλλάξεις άρδην το κλίμα στην δουλειά σου, ύστερα από μια δική σου αιφνιδιαστική «κίνηση ματ». Από την στιγμή ωστόσο που δεν έχεις καμία απολύτως… όρεξη να προβείς σε αλλαγές το πιθανότερο είναι να υποστείς μια «ψυχρολουσία».

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/tayros

Δίδυμοι

Ο Άρης και ο Ουρανός στον Κριό σε γεμίζουν ενθουσιασμό, που μπορείς όντως να μετουσιώσεις σε έργο μέσα από μια συλλογική δράση με «ρηξικέλευθο» χαρακτήρα. Από την άλλη πλευρά βέβαια μπορεί να διακοπεί απότομα μια τρέχουσα φιλία σου, ενώ καλό είναι να μην υιοθετήσεις παραβατικές πρακτικές παρασυρμένος/η από κάποιον φανατισμό.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/didymoi

Καρκίνος

Μπορεί να αλλάξουν τα πάντα σε σχέση με το κοινωνικό ή επαγγελματικό σου status, αρκεί κι εσύ να τολμήσεις, ξεπερνώντας ενδοιασμούς και ανασφάλειες. Αν όμως δεν «τολμήσεις» είναι πιθανό να βιώσεις ακραίες καταστάσεις προερχόμενες από άλλους. Επιπλέον είναι πιθανό να εξυπηρετηθείς από «ξένους» αλλά και να σου μπουν απρόσμενα εμπόδια.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/karkinos

Λέων

Ο Άρης και ο Ουρανός στον Κριό τονώνουν τα πνευματικά ενδιαφέροντά σου, είναι μάλιστα πιθανό να έρθεις σε επαφή με άτομα διαφορετικής κουλτούρας. Επιπλέον, μπορεί να λάβεις ένα μήνυμα που θα σε αιφνιδιάσει, να σημειώσεις μια αλματώδη πρόοδο στις σπουδές σου ή να βιώσεις μια μοναδική εμπειρία σε ένα ταξίδι σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/leon

Παρθένος

Ο Άρης και ο Ουρανός στον Κριό θα σου προσφέρουν την ευκαιρία που αναζητούσες για να αλλάξεις επίπεδο στον οικονομικό τομέα, θα πρέπει όμως κι εσύ να μην απαρνηθείς καινοφανείς ή πρωτοποριακές πρακτικές, αφού σήμερα κάθε τι το «παράδοξο» μπορεί να δικαιωθεί, σε αντίθεση με τα «αναμενόμενα» ή τις «πάγιες τακτικές», που σήμερα δεν έχουν καμία τύχη.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/parthenos

Ζυγός

Ο Άρης και ο Ουρανός απέναντί σου σε ωθούν να «πατήσεις πόδι» και να αλλάξεις υπέρ σου το πλαίσιο των συνεργασιών σου, επιλέγοντας πρόσωπα που έχουν το «τσαγανό» για να σε ακολουθήσουν σε ένα σχετικά ριψοκίνδυνο εγχείρημα. Για τον ίδιο λόγο βέβαια μπορεί και να διακοπεί μια τρέχουσα συνεργασία σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/zygos

Σκορπιός

Ο Άρης και ο Ουρανός στον Κριό σε ωθούν να κάνεις ένα επαγγελματικό «άλμα» που παρά το ρίσκο του, θα αποδειχθεί τελικά μια «κίνηση ματ» έναντι των ανταγωνιστών σου. Ίσως μάλιστα να εκσυγχρονίσεις ριζικά τον εξοπλισμό σου. Αν όμως δεν κινηθείς «αστραπιαία» μπορεί να πέσεις εσύ θύμα μιας ανεπιθύμητης ανατροπής.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/skorpios

Τοξότης

Ο Άρης και ο Ουρανός στον Κριό σε ωθούν να πάρεις ένα δημιουργικό ρίσκο και να «σπάσεις το απόστημα» στα προσωπικά σου, καλό είναι όμως να ξέρεις ότι έχεις να δώσεις μάχες με αντιπάλους που σε ανταγωνίζονται, γι’ αυτό βάλε σε πρώτο πλάνο όλα εκείνα που σε κάνουν να ξεχωρίζεις από τον «σωρό», όσο κι αν αυτό ενοχλήσει κάποιον «δικό σου».

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/toxotis

Αιγόκερως

Με τον Άρη και τον Ουρανό στον Κριό, ο κόσμος σου μπορεί να χωριστεί σε δύο στρατόπεδα με τους «ξένους» μεν να σε υποστηρίζουν αναφανδόν και με τους… δικούς σου να σε μάχονται ή να σε αμφισβητούν, θεωρώντας ότι θίγονται από τις επιλογές σου! Επιπλέον, φαίνεται να προκύπτουν τεχνικές εργασίες στον χώρο σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/aigokeros

Υδροχόος

Ο Άρης και ο Ουρανός στον Κριό σε ωθούν να μάθεις ακόμη περισσότερα για ένα «ειδικό» αντικείμενο που σε ενδιαφέρει αλλά και να συμπορευτείς με άτομα ή φορείς που μοιράζονται την «τρέλα» σου. Στις μετακινήσεις σου ωστόσο πρόσεξε ότι… πετάει και μην παίρνεις τίποτε ως δεδομένο, αντίθετα να είσαι προετοιμασμένος/η για το απίθανο!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ydrohoos

Ιχθύες

Ο Άρης και ο Ουρανός στον Κριό αυξάνουν τις πιθανότητες ενός ξαφνικού κέρδους, αρκεί να ρισκάρεις ή να «κυνηγήσεις» την έκπληξη. Επιπλέον, είναι πιθανό να αγοράσεις ή να σου χαρίσουν κάτι σπάνιο. Από την άλλη πλευρά βέβαια αν θεωρείς κάτι ως δεδομένο, το πιθανότερο είναι να διαψευστείς, ενώ δεν αποκλείεται να σου «την πέσει» κάποιο «αρπακτικό».

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ihthyes

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER