Σάββατο, 05 Ιανουαρίου 2019 20:06

Νεκρός 22χρονος χορευτής του "Ελλάδα έχεις Ταλέντο" που είχε ενθουσιάσει τους κριτές

Γράφτηκε από την
Νεκρός 22χρονος χορευτής του "Ελλάδα έχεις Ταλέντο" που είχε ενθουσιάσει τους κριτές

Η νεκροψία – νεκροτομή θα δώσει τις απαντήσεις για τα ακριβή αίτια θανάτου του 22χρονου Αλέξανδρου Τσιάλτα, ο οποίος βρέθηκε νεκρός το μεσημέρι της Παρασκευής.

Ο 22χρονος Αλέξανδρος Τσιάλτας από το Καρπενήσι, βρέθηκε κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες νεκρός στο σπίτι του στη Λάρισα όπου διέμενε μόνος, το πρωί της Παρασκευής.
Φίλη του που ανησύχησε γιατί δεν είχε πάει στη δουλειά, ειδοποίησε τις αρχές με το ΕΚΑΒ, αλλά όταν έφτασε στο σπίτι του 22χρονου, ήταν ήδη αργά. Ο άτυχος νεαρός μάλλον είχε αφήσει την τελευταία του πνοή ενώ κοιμόνταν, πιθανότατα από παθολογικά αίτια.
Φως στα αίτια του θανάτου του, αναμένεται να ρίξει η παραγγελθείσα νεκροψία – νεκροτομή, ενώ σύμφωνα με το larissanet.gr, έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας, ενώ η ιατροδικαστική εξέταση θα διεξαχθεί όπως όλα δείχνουν, τη Δευτέρα.
Ο 22χρονος Αλέξανδρος, ή Άλεξ πως τον φώναζαν οι φίλοι, Τσιάλτας, είχε έρθει για σπουδές στο ΤΕΙ της Λάρισας, παράλληλα ασχολούνταν με πάθος με το χορό που τόσο αγαπούσε.
Οι σπουδές του τελείωσαν κι ο ίδιος αποφάσισε να μείνει στη Λάρισα όπου και εργάζονταν σε γνωστό εμπορικό κατάστημα στο κέντρο της πόλης, ενώ πρόσφατα έιχε εντυπωσιάσει με τις χορευτικές του ικανότητες στο «Ελλάδα Εχεις Ταλέντο».

Πηγή: news247.gr


NEWSLETTER