Κυριακή, 06 Ιανουαρίου 2019 13:04

Εντοπίστηκαν νεκροί δύο αγνοούμενοι ηλικιωμένοι στην Κερατέα

Γράφτηκε από την
Εντοπίστηκαν νεκροί δύο αγνοούμενοι ηλικιωμένοι στην Κερατέα

Δυστυχώς, οι φόβοι επιβεβαιώθηκαν, καθώς εντοπίστηκαν νεκροί και οι δύο αγνοουμενοι στην περιοχή της Κερατέας. Ο σύζυγος της θανούσης και ο οδηγός του αυτοκινήτου βρέθηκαν την Κυριακή (6/1) το πρωί, σχεδόν στο ίδιο σημείο στην περιοχή Ελαιοχώρι της Κερατέας, ενώ όπως όλα δείχνουν πρόκειται για θύματα της κακοκαιρίας που χτύπησε τη χώρα τις τελευταίες ημέρες.

Τα ίχνη των τριών ατόμων είχαν χαθεί το πρωί της Παρασκευής και ο γιος των ηλικιωμένων πήγε στην Αστυνομία όπου και δήλωσε την εξαφάνιση. Όσον αφορά τις συνθήκες που συνέβη το δυστύχημα, αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι πιθανότατα το αυτοκίνητο παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά εξαιτίας της νεροποντής που έπληξε την περιοχή.

Χθες το απόγευμα εντοπίστηκε το αυτοκίνητο μέσα στο οποίο επέβαιναν οι δύο άνδρες μαζί με μια γυναίκα. Η 67χρονη βρέθηκε στο πίσω κάθισμα νεκρή και ξεκίνησαν οι έρευνες για τους δύο άνδρες αγνοούμενους. Το αυτοκίνητο είχε πέσει στην κοίτη ρέματος στο Οβριόκαστρο Κερατέας. Το ζευγάρι είχε φύγει προχτές από το σπίτι του στην Κερατέα, μαζί με τον γείτονα τους, ο οποίος προθυμοποιήθηκε να τους μεταφέρει με το αυτοκίνητό του στην αγορά για ψώνια.

Από την ώρα εκείνη όμως χάθηκαν τα ίχνη τους και το Σάββατο (5/1) το πρωί ο γιος του αντρόγυνου πήγε στην Αστυνομία και δήλωσε την εξαφάνιση. Αμέσως ξεκίνησαν έρευνες στην περιοχή από την Πυροσβεστική και τελικά το απόγευμα βρέθηκε το αυτοκίνητο με τη νεκρή γυναίκα, περίπου 400 μέτρα από ένα γεφυράκι, κοντά στο Βρωμοπούσι Κερατέας.

ΑΠΕ-ΜΠΕ


NEWSLETTER