Παρασκευή, 11 Ιανουαρίου 2019 13:45

Υπ. Δικαιοσύνης: Ο παιδοκτόνος δεν ξυλοκοπήθηκε, αυτοτραυματίστηκε

Γράφτηκε από την

Ο δικηγόρος του 52χρονου, Βασίλης Νουλέζας, ανέφερε πως ο πελάτης του πελάτης του δέχθηκε επίθεση με ύβρεις και χειροδικίες από συγκρατούμενούς του και διεκομίσθη στο Νοσοκομείο Αγ. Παύλος.

Πηγές του υπουργείου Δικαιοσύνης διέψευσαν τις προηγούμενες πληροφορίες που διακινήθηκαν για τον παιδοκτόνο της Κέρκυρας.

Όπως αναφέρουν, ο παιδοκτόνος της 28χρονης Αγγελικής, "δεν ξυλοκοπήθηκε από κρατούμενους του Κορυδαλλού. Αυτοτραυματίστηκε καθώς πάσχει από αυτοκτονικό ιδεασμό".

Νωρίτερα, ο δικηγόρος του 52χρονου, Βασίλης Νουλέζας, ανέφερε πως ο πελάτης του πελάτης του δέχθηκε επίθεση με ύβρεις και χειροδικίες από συγκρατούμενούς του και διεκομίσθη στο Νοσοκομείο Αγ. Παύλος, όπου θα παραμείνει προληπτικά για νοσηλεία και εξετάσεις.

Σύμφωνα με την ανάρτηση του Β. Νουλέζα, ο 52χρονος «είναι σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση και δήλωσε έντρομος ότι κινδυνεύει η ζωή του. Όπως είπε χαρακτηριστικά του επιτέθηκαν με άγριες διαθέσεις. Ο κατηγορούμενος είχε ζητήσει να μεταχθεί στο κατάστημα κράτησης Γρεβενών».

Τις σκέψεις του να δώσει τέλος στη ζωή του αποκάλυψε άλλωστε πρόσφατα μέσα από τις φυλακές, όπου κρατείται ο 52χρονος παιδοκτόνος, ο οποίος δολοφόνησε άγρια την 28χρονη κόρη του.

Όπως είπε στην εκπομπή "Αλήθειες με τη Ζήνα", τη μοιραία νύχτα που άφησε την κόρη του να ξεψυχάει στο κρύο, εκείνη του είπε "μπαμπά κρυώνω, σε αγαπάω, εγώ φεύγω". Τότε κι εκείνος της είπε ότι θα πάει μαζί της και εξομολογήθηκε ότι σκέφτηκε να αυτοκτονήσει.

Ο 52χρονος δήλωσε μετανιωμένος για την πράξη του και είπε ότι δεν έχει καμία δικαιολογία. "Δεν ήμουν εγώ, δεν ξέρω τι με έπιασε, έπρεπε κάποιος να με σταματήσει", είπε. Ο ίδιος διέψευσε πως την είχε κακοποιήσει σεξουαλικά.

Η κηδεία της κοπέλας έγινε την Τετάρτη στη γενέτειρά της, στο Μπεράτ της Αλβανίας.
Πηγή: news247.gr