Τρίτη, 15 Ιανουαρίου 2019 20:43

Συλλήψεις για κλοπές στο Ηράκλειο και για όπλα στο Ρέθυμνο

Γράφτηκε από την
Συλλήψεις για κλοπές στο Ηράκλειο και για όπλα στο Ρέθυμνο

 

Εξιχνιάστηκαν δεκατέσσερις υποθέσεις κλοπών-διαρρήξεων που διαπράχθηκαν σε οικίες στο Ηράκλειο και συνελήφθησαν δύο άτομα κατηγορούμενοι για τις κλοπές.

Σύμφωνα με τα στοιχεία, αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 29.398 ευρώ, κοσμήματα, ηλεκτρονικές συσκευές, προσωπικά έγγραφα και διάφορα αντικείμενα των οποίων η αξία ξεπερνά το χρηματικό ποσό των 12.600 ευρώ. 

Πρόκειται για δύο αλλοδαπούς ηλικίας 21 και 24 ετών, που όπως προέκυψε, από τον Μάρτιο του 2018 έως και την 15.01.2019, είχαν διαπράξει συνολικά δεκατέσσερις κλοπές-διαρρήξεις (δώδεκα 12 τετελεσμένες και 2 απόπειρες) σε σπίτια της ευρύτερης περιοχής του δήμου Ηρακλείου.

Σε έρευνα στις οικίες όπου διέμεναν, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, δύο ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές. Η προανάκριση συνεχίζεται και αύριο. Οι δύο συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Στο μεταξύ, συνελήφθη 45χρονος Έλληνας για την παράνομη κατοχή όπλων, πυρομαχικών και πυροτεχνημάτων στο Ρέθυμνο. 

Σήμερα το μεσημέρι, από αστυνομικούς πραγματοποιήθηκε έρευνα στην οικία του 45χρονου, κατά τη διάρκεια της οποίας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, πιστόλι με το γεμιστήρα του, 86 φυσίγγια διαφόρων τύπων και διαμετρημάτων, ένα σπρέι πιπεριού και 4 κροτίδες.

Ο 45χρονος θα οδηγηθεί αύριο στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνης.

ΑΠΕ-ΜΠΕ


NEWSLETTER