Πέμπτη, 17 Ιανουαρίου 2019 09:17

Τι λένε τα ζώδια σήμερα (17/1)

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Τι λένε τα ζώδια σήμερα (17/1)

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Κριός

Η Αφροδίτη και ο Δίας στον Τοξότη σου εξασφαλίζουν αρκετές διευκολύνσεις στην καθημερινότητά σου, ενώ ευνοούν τα ταξίδια και τις σπουδές σου. Επιπλέον, μπορεί να λάβεις μια πολύ ευχάριστη είδηση. Παράλληλα βέβαια, ο Άρης στο ζώδιό σου δημιουργεί «θέματα», ιδιαίτερα σε σχέση με την τήρηση κάποιων κανόνων ή «πρέπει».
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/krios


Ταύρος

Η Αφροδίτη και ο Δίας στον Τοξότη ευνοούν τα οικονομικά σου κι αν αναζητάς χρηματοδότες ή εγγυητές, θα πάρεις αυτό που θέλεις. Πρόσεξε όμως, μήπως τελικά η υπερβολική αισιοδοξία σου σε «φορτώσει» με υπέρογκες δαπάνες, που τελικά θα σε φέρουν σε μια κατάσταση να χρωστάς περισσότερα από πριν.
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/tayros


Δίδυμοι

Με την Αφροδίτη και τον Δία απέναντί σου, μπορεί να δικτυωθείς με πρόσωπα που σε… καλοβλέπουν κι αν βέβαια σου γίνει μια πρόταση συνεργασίας, μην διστάσεις να πεις το «ναι»! Επιπλέον, κάθε απόπειρά σου να επεκτείνεις την δράση σου θα στεφθεί με επιτυχία. Παράλληλα, ο Άρης στον Κριό μπορεί να αναζωπυρώσει προβλήματα και ανταγωνισμούς.
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/didymoi


Καρκίνος

Η Αφροδίτη και ο Δίας στον Τοξότη φέρνουν θετικές εξελίξεις στα εργασιακά σου, δίνοντάς σου νέες προοπτικές αλλά και την ευκαιρία να απαλλαγείς από άγχη και σκοτούρες. Επιπλέον, ένα θέμα υγείας που σε απασχολεί βρίσκει την λύση του. Παράλληλα, ο Άρης στον Κριό σε ωθεί να ενεργοποιηθείς άμεσα, δίνοντας λύσεις σε προβλήματα που είτε χρονίζουν είτε βγαίνουν τώρα.
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/karkinos


Λέων

Η Αφροδίτη και ο Δίας στον Τοξότη σε καλούν να διασκεδάσεις περισσότερο και να αφεθείς στο παιχνίδι των απολαύσεων, βάζοντας στην άκρη τα τρέχοντα προβλήματά σου. Παράλληλα, ο Άρης στον Κριό σου δίνει την ευκαιρία να συμπληρώσεις τις γνώσεις σου και να καλύψεις κενά στην τεχνική κατάρτισή σου.
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/leon


Παρθένος

Η Αφροδίτη και ο Δίας στον Τοξότη ευνοούν τις οικογενειακές υποθέσεις σου αλλά και την πρόθεσή σου να εξωραΐσεις τον χώρο σου ή να αποκτήσεις κάποιο ακίνητο. Επιπλέον, αν το επιθυμείς μπορείς να «φτιάξεις» την ζωή σου, ανταποκρινόμενος/η θετικά σε μια πρόταση που θα σου γίνει. Παράλληλα, ο Άρης στον Κριό αλλάζει τις οικονομικές προτεραιότητές σου.
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/parthenos


Ζυγός

Η Αφροδίτη και ο Δίας σου δίνουν το δικαίωμα να ελπίζεις σε παρεμβάσεις γνωστών, που διάκεινται ευνοϊκά απέναντί σου. Επιπλέον, ευνοούνται τα ταξίδια, ενώ δεν αποκλείεται να αποκτήσεις ένα μέσο που θα κάνει ευκολότερη την καθημερινότητά σου. Παράλληλα, ο Άρης φέρνει εντάσεις κι εδώ είναι που πρέπει να χρησιμοποιήσεις την διπλωματία και το μυαλό σου.
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/zygos


Σκορπιός

Στον οικονομικό τομέα, η Αφροδίτη και ο Δίας στον Τοξότη φροντίζουν ώστε όχι μόνο να μην σου λείψει τίποτα, αλλά και να αποκτήσεις κάτι που επιθυμείς πολύ, φρόντισε, ωστόσο, να διαχειριστείς συνετά το πλεονέκτημά σου. Παράλληλα, βέβαια, ο Άρης στον Κριό μπορεί να προκαλέσει τεχνικά προβλήματα στην δουλειά σου και αναταράξεις στις εργασιακές σχέσεις σου.
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/skorpios


Τοξότης

Η γοητεία σου και η αποδοχή σου από τους άλλους κορυφώνονται, κάτι που μπορείς να αξιοποιήσεις με πολλούς τρόπους, εξασφαλίζοντας έξτρα περιποιήσεις και μια υλική και συναισθηματική πληρότητα. Επιπλέον, η τύχη είναι μαζί σου σε ό,τι κι αν κάνεις, αυτό όμως δεν σημαίνει πως πρέπει να το… παρακάνεις!
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/toxotis


Αιγόκερως

Σου δίνεται η ευκαιρία να ξεκουραστείς και να απολαύσεις ποικίλες περιποιήσεις, ενώ δεν αποκλείεται να μάθεις και κάποια «πικάντικα» μυστικά. Ενδέχεται, ωστόσο, να μαθευτούν και δικά σου πράγματα, που θα προτιμούσες να μείνουν στο… σκοτάδι! Παράλληλα, κάποια οικογενειακά ή περιουσιακά θέματα που χρονίζουν δείχνουν ικανά να προκαλέσουν μεγάλη αναστάτωση.
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/aigokeros


Υδροχόος

Μπορεί να λάβεις ουσιαστική υποστήριξη από φίλους/ες, οπότε σε… συμφέρει να «παίξεις» πιο ομαδικά, αφού υπάρχει και ο εύκολος δρόμος για να πετύχεις αυτό που θέλεις. Επιπλέον, μπορεί να διακριθείς, με την συνδρομή ενός συλλογικού φορέα. Παράλληλα, εντείνονται οι επαφές και οι μετακινήσεις σου, τα πράγματα όμως δεν θα εξελιχθούν σύμφωνα με το πρόγραμμα.
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ydrohoos


Ιχθύες

Κάποια σημαντικά για σένα πράγματα θα εξελιχθούν καλύτερα του αναμενομένου, ιδιαίτερα αν αξιοποιήσεις τις «άκρες» που διαθέτεις ή την συμπάθεια που τρέφει για σένα ένα ισχυρό πρόσωπο. Επιπλέον, μπορείς να ποντάρεις στην τύχη σου, ίσως μάλιστα ο Άρης στον Κριό να σου φέρει κέρδη ύστερα από μια μάλλον ριψοκίνδυνη επιλογή.
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ihthyes

 

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER