Παρασκευή, 18 Ιανουαρίου 2019 09:33

Τι λένε τα ζώδια σήμερα 18/1

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Τι λένε τα ζώδια σήμερα 18/1

 

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Κριός

Η Σελήνη στους Διδύμους σε κάνει πολύ πιο νευρικό/η, πρόσεξε λοιπόν στις μετακινήσεις σου αλλά και τον χειρισμό μηχανημάτων, που κρύβουν κινδύνους. Παράλληλα, σήμερα μπορεί να υπάρξουν αποκαλύψεις και απρόοπτα που θα σε «ξεβολέψουν», οπότε μην έχεις τίποτα ως «σίγουρο». Ίσως μάλιστα να πέσεις θύμα μιας οξείας κριτικής από «δικούς σου» ανθρώπους.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/kriosΤαύρος

Η Σελήνη στους Διδύμους επηρεάζει τα οικονομικά σου και οφείλεις να κινηθείς ευέλικτα και χωρίς «παρωπίδες», ώστε να εκμεταλλευτείς την όποια ευκαιρία, που θα σου παρουσιαστεί. Παράλληλα, καλείσαι να χειριστείς με επιδεξιότητα άτομα που «πουλάνε τρέλα» είτε για να «παίξουν» μαζί σου, είτε για να σε παρασύρουν σε ακραίες επιλογές.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/tayros

Δίδυμοι

Η Σελήνη στους Διδύμους σε φέρνει πιο κοντά σε μια «ενστικτώδη» συμπεριφορά, που σε θέλει να ακολουθείς παράλληλους δρόμους στην ζωή σου αλλά και να αναλώνεσαι σε ερεθίσματα που σε αποσπούν διαρκώς. Επιπλέον, αναμένεται ένα μπαράζ μετακινήσεων και επαφών. Παράλληλα, η διαχείριση των οικονομικών σου καθίσταται μια δύσκολη «εξίσωση», αφού έχεις να κάνεις με απρόβλεπτους παράγοντες.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/didymoi

Καρκίνος

Αναδεικνύεται η «εσωτερική» ζωή σου με τα όνειρα και τις διαισθήσεις να έχουν τον πρώτο λόγο και στις… αποφάσεις σου, αφού με τη λογική άκρη δεν θα βγάλεις! Επιπλέον, επειδή πολλά «παίζονται» παρασκηνιακά, είναι σκόπιμο να προστρέξεις στην βοήθεια ενός κρυφού συμμάχου. Παράλληλα, μπορεί να διαταραχθούν οι ισορροπίες στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/karkinos

Λέων

Η Σελήνη στους Διδύμους συμβάλλει σε μια αστάθεια στην κοινωνική ζωή σου, με πολλά πρόσωπα να «παρελαύνουν» στην ζωή σου και να αποχωρούν… πάραυτα! Παράλληλα, με το τετράγωνο Ήλιου-Ουρανού, στην δουλειά σου μπορεί να προκύψει μια μεγάλη αναστάτωση κυριολεκτικά «από το τίποτα», γι’ αυτό είναι καλό να είσαι σε εγρήγορση.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/leon

Παρθένος

Η Σελήνη στους Διδύμους μπορεί να αναδείξει πτυχές της ζωής σου που θα προτιμούσες να παραμείνουν στο απυρόβλητο, από την άλλη πλευρά όμως θα σου δώσει την ευκαιρία να διακριθείς και να λάμψεις με την παρουσία σου. Παράλληλα, με το τετράγωνο Ήλιου-Ουρανού μπορεί να γοητευθείς από πρόσωπα ή καταστάσεις που έχουν κάτι το «αιρετικό.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/parthenos

Ζυγός

Η Σελήνη στους Διδύμους σε καλεί να μυηθείς σε νέες γνώσεις και μια νέα φιλοσοφία ζωής, υπάρχει ωστόσο και η πιο εξωστρεφής απόδοσή της ενέργειάς της με ταξίδια και αρκετές μετακινήσεις-επαφές. Παράλληλα, καλείσαι να συμβιβάσεις τα… ασυμβίβαστα σε μια σειρά υποθέσεων που στην πλειοψηφία τους σχετίζονται με τις σχέσεις ή τα οικογενειακά σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/zygos

Σκορπιός

Η Σελήνη στους Διδύμους φέρνει μια αστάθεια στα οικονομικά σου, ενώ κάποιες από τις πληροφορίες που θα πάρεις για αγορές ή επενδύσεις θα έχουν έναν σχετικά μεγάλο βαθμό αναξιοπιστίας. Παράλληλα, το τετράγωνο Ήλιου-Ουρανού σε ωθεί να «τρελάνεις κόσμο» με την συμπεριφορά ή τις επιλογές σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/skorpios

Τοξότης

Καλείσαι να αλλάξεις τα δεδομένα μιας συνεργασίας, που δείχνει «δύσκαμπτη», περιορίζοντας την ελευθερία των κινήσεών σου. Από την άλλη πλευρά βέβαια μπορεί να ενοχληθείς από τα διαρκή «ήξεις-αφήξεις» των άλλων. Παράλληλα, οι οικονομικές ισορροπίες στην ζωή σου τείνουν να ανατραπούν αλλά ίσως το σύμπαν γνωρίζει καλύτερα από σένα το προς τα πού πρέπει να πας!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/toxotis

Αιγόκερως

Η Σελήνη στους Διδύμους σου ανοίγει επιπλέον δουλειές, ενώ μπορεί να αναδείξει και ένα θέμα υγείας, σε κάθε περίπτωση όμως να απευθυνθείς στους ειδικούς κι όχι στον κάθε «άσχετο»! Παράλληλα, με το τετράγωνο Ήλιου-Ουρανού το «στοίχημα» σου είναι να καταφέρεις να κινηθείς στα όρια της ελευθερίας σου, χωρίς να την μετατρέψεις σε ασυδοσία.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/aigokeros

Υδροχόος

Η Σελήνη στους Διδύμους επηρεάζει τις διαπροσωπικές σχέσεις σου κι είναι σχεδόν βέβαιο πως θα τρελάνεις κόσμο με την συμπεριφορά ή τις επιλογές σου! Σκέψου όμως και το ενδεχόμενο να πρωτοτυπήσεις δημιουργικά. Παράλληλα, στα εργασιακά σου, όλα θυμίζουν την ηρεμία πριν την θύελλα κι αν δεν είσαι προετοιμασμένος/η για κάθε ενδεχόμενο, μπορεί τελικά να εκπλαγείς δυσάρεστα.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ydrohoos

Ιχθύες

Η Σελήνη στους Διδύμους μπορεί να προκαλέσει μια αναστάτωση στο οικογενειακό σου περιβάλλον, κάτι όμως που δεν είναι απαραίτητα για κακό. Επιπλέον, αναμένονται εξελίξεις στα περιουσιακά σου. Παράλληλα, μπορεί να αναδειχθούν οι πιο ακραίες ή «ασύμβατες» πτυχές του χαρακτήρα σου, δεν αποκλείεται ωστόσο να βιώσεις τέτοιες συμπεριφορές από άλλους.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ihthyes

 

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER