Σάββατο, 19 Ιανουαρίου 2019 09:24

Tι λένε τα ζώδια σήμερα (19/1)

Γράφτηκε από την
Tι λένε τα ζώδια σήμερα (19/1)

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Κριός

Η σύνοδος Ερμή-Πλούτωνα σε καλεί να διερευνήσεις μια σημαντική υπόθεση καριέρας, ώστε να διαγνώσεις έγκαιρα τις πραγματικές προθέσεις εκείνων που εμφανίζονται ως «σωτήρες» αλλά στην πραγματικότητα στοχεύουν στην χειραγώγηση ή την πλήρη εξουδετέρωσή σου. Επιπλέον είναι πιθανό να ξεκαθαρίσεις μια εστία βρωμιάς είτε μεταφορικά, είτε κυριολεκτικά.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/krios

Ταύρος

Ο «εναγκαλισμός» του Ερμή με τον Πλούτωνα μπορεί να σου φέρει μια δυσάρεστη είδηση αλλά και ποικίλες αναποδιές στην καθημερινότητα σου ή ζημιές στον εξοπλισμό που χρησιμοποιείς. Επιπλέον, καλείσαι να διερευνήσεις κάποιες υπόγειες κινήσεις που γίνονται στο επαγγελματικό σου περιβάλλον, αλλά μην μεταχειριστείς κι εσύ μεθόδους και μέσα, που αντίκεινται στα χρηστά ήθη.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/tayros

 

Δίδυμοι

Το «παρεάκι» Ερμή-Πλούτωνα δεν προσφέρεται για μια νέα αρχή στα οικονομικά σου, αν πρώτα δεν ξεμπερδέψεις μια και καλή με όλα εκείνα που σε μπλοκάρουν ή αποτελούν μια αρνητική κληρονομιά για σένα . Επίσης, καλό είναι να είσαι δύσπιστος/η απέναντι σε όσα πληροφορείσαι, αφού μπορεί να είναι μέρος ενός συνολικότερου σχεδίου που αποσκοπεί στο να ζημιωθείς.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/didymoi

Καρκίνος

Ο Ερμής απέναντί σου έχει τις… μαύρες του, κάτι που μπορεί να κάνει κι εσένα πιο μελαγχολικό/η, πρωτίστως όμως σε καλεί να διερευνήσεις πρόσωπα και πράγματα, για να βρεις τι κρύβεται από πίσω. Επιπλέον, είναι πιθανό να ασχοληθείς με μια υπόθεση που δεν είναι δική σου, διαπιστώνοντας τελικά πως χρησιμοποιήθηκες.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/karkinos

Λέων

Η σύνοδος Ερμή-Πλούτωνα σε θέλει λιγότερο… καλοπροαίρετο/η στα εργασιακά σου, αφού υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να χρησιμοποιηθείς άθελά σου ως «πιόνι» ή να πέσεις θύμα του φιλότιμου και της γενναιοδωρίας σου! Ίσως μάλιστα να κλείσει οριστικά ένας κύκλος εργασιών, με μόνο κέρδος το ξεκαθάρισμα των σχέσεών σου με τους «κακούς»..

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/leon

Παρθένος

Η σύνοδος Ερμή-Πλούτωνα σου ζητά να «σκύψεις» πάνω στις ανάγκες και τα προβλήματα ενός αγαπημένου σου προσώπου, ώστε να μην νιώσει μόνος/η σε μια δύσκολη στιγμή που περνά. Επιπλέον, καλό είναι να είσαι προσεκτικός/η στις συναλλαγές σου με αγνώστους, αφού ενδέχεται να βρεθείς σε δύσκολη θέση, όταν σου ζητηθούν «ανήκουστα» πράγματα.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/parthenos

Ζυγός

Το ενδιαφέρον σου φαίνεται να επικεντρώνεται σε μια οικογενειακή ή περιουσιακή υπόθεση, η οποία ωστόσο φαίνεται να έχει και κάποιες κρυφές πτυχές, που καλό είναι να εντοπίσεις πριν «την πατήσεις»! Επιπλέον, δεν αποκλείεται να έχεις ένα δυσάρεστο βίωμα, είτε στο σπίτι, είτε στην δουλειά σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/zygos

Σκορπιός

Η διάθεσή σου «σκοτεινιάζει» την και γίνεσαι πιο απαισιόδοξος/η, ίσως μάλιστα κατά την διάρκεια της ημέρας να εμφανιστούν και κάποιες μηδενιστικές τάσεις, με αφορμή κι αιτία την εξέλιξη μιας προσωπικής υπόθεσής σου. Μπορείς όμως να υπερβείς όλα αυτά, αν αποφασίσεις να δώσεις μια πιο πνευματική διάσταση στις αναζητήσεις σου ή αν αξιοποιήσεις το ερευνητικό σου δαιμόνιο!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/skorpios

Τοξότης

Ο Δίας στο ζώδιό σου φτάνει και περισσεύει για να αποφύγεις τις κακοτοπιές, δεν σου… απαγορεύει όμως να κάνεις λάθη που μάλιστα ενδέχεται να πληρώσεις αρκετά ακριβά! Και είναι χίλιες φορές προτιμότερο να εγκαταλείψεις μια προοπτική στα οικονομικά σου, παρά να υποκύψεις είτε σε άνομα συμφέροντα, είτε στην… απληστία σου, υποθηκεύοντας πρακτικά το μέλλον σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/toxotis

Αιγόκερως

Παρότι οι οιωνοί γύρω σου δεν είναι και τόσο ενθαρρυντικοί, οι δεξιότητες και ο επαγγελματισμός σου μπορεί να σε σηκώσουν ψηλότερα από τα όποια προβλήματα. Σε κάθε περίπτωση όμως θα χρειαστεί να «ξεβρομίσεις» τον τόπο, είτε πρόκειται για σκοτεινά συμφέροντα που σου φράζουν τον δρόμο, είτε για το ρημαδιό που άφησαν κάποιοι άλλοι πίσω τους.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/aigokeros

Υδροχόος

Υπάρχει ένα παρασκήνιο που καλό είναι να μην αγνοήσεις, είτε αυτό αφορά στην δουλειά σου, είτε σε μια προσωπική σου υπόθεση, χωρίς βέβαια να υιοθετήσεις μεθόδους που δεν σου αρμόζουν από ηθική και πνευματική άποψη. Επιπλέον ένας πονοκέφαλος μπορεί να σε καθηλώσει κι αν είσαι επιρρεπής στο «μάτιασμα», λάβε τα αναγκαία… μέτρα!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ydrohoos

Ιχθύες

Η σύνοδος Ερμή-Πλούτωνα σε ωθεί να «αλιεύσεις» πληροφορίες για την δράση και τις πραγματικές προθέσεις φίλων και γνωστών, προκειμένου να εξασφαλίσεις τα νώτα σου από δόλιες προσβολές. Επιπλέον, οι «άκρες» σου σε έναν συλλογικό φορέα, θα συμβάλλουν στο να πετύχεις τους στόχους σου, από την άλλη πλευρά ωστόσο δεν αποκλείεται να σε «θάβουν»!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ihthyes


NEWSLETTER