Τρίτη, 22 Ιανουαρίου 2019 18:45

Δολοφονία Τοπαλούδη: Η Ελένη είχε πάρει τηλέφωνο τον πατέρα του Ροδίτη πριν ένα χρόνο

Γράφτηκε από την
Δολοφονία Τοπαλούδη: Η Ελένη είχε πάρει τηλέφωνο τον πατέρα του Ροδίτη πριν ένα χρόνο

Μια αποκάλυψη "βόμβα" έρχεται στο φως της δημοσιότητας γεννώντας νέα ερωτήματα γύρω από την δολοφονία στη Ρόδο που έχει συνταράξει το πανελλήνιο - Τι περιελάμβανε το περιεχόμενο της συνομιλίας; Γιατί δεν το ανέφερε ο πατέρας του Ροδίτη στο στάδιο της προανάκρισης;

Μια συνταρακτική αποκάλυψη που γεννά νέα ερωτήματα γύρω από την υπόθεση της Ελένης Τοπαλούδη έκανε ο δημοσιογράφος Γιώργος Καραϊβάζ στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».
Όπως είπε κατά τη διάρκεια του ρεπορτάζ προκειμένου να μάθει γιατί δεν έχει διαπιστωθεί πρόοδος στη προσπάθεια ξεκλειδώματος των κινητών τηλεφώνων των δύο βασικών κατηγορούμενων, οι αξιωματικοί των εγκληματολογικών του αποκάλυψαν πως πράγματι μπορεί να μην έχει σημειωθεί πρόοδος εκεί, όμως από τα τρία κινητά τηλέφωνα της Ελένης Τοπαλούδη, τα οποία είχε απενεργοποιήσει και δεν χρησιμοποιούσε -υπάρχει και ένα τέταρτο κινητό που δε έχει βρεθεί- υπάρχει ένα σημαντικό εύρημα που έχουν εντοπίσει.
Συγκεκριμένα, πρόκειται για τηλεφωνική κλήση πριν από ένα χρόνο, τον Ιανουάριο του 2018, που έγινε από την Ελένη Τοπαλούδη, στο κινητό τηλέφωνο του πατέρα του 21χρονου Ροδίτη, λίγες μέρες πριν η Ελένη απενεργοποιήσει το συγκεκριμένο κινητό.
Τα ερωτήματα που προκύπτουν είναι πολύ σοβαρά. Τι περιελάμβανε το περιεχόμενο της συνομιλίας; Γιατί δεν το ανέφερε ο πατέρας του Ροδίτη στο στάδιο της προανάκρισης;

Η μητέρα του 21χρονου μιλώντας τηλεφωνικά είπε πως η κατάσταση είναι δύσκολη για την οικογένεια της, ενώ δεν θέλησε να σχολιάσει τις νέες αποκαλύψεις για τον 19χρονο κατηγορούμενο. "Προσπαθούμε να βρούμε τις ισορροπίες μας. Παλεύουμε να σταθούμε στα πόδια μας. Πρέπει να είσαι αναίσθητος για να είσαι καλά. Κατανοώ τον πόνο κάθε οικογένειας" είπε.

Πηγή: news247.gr


NEWSLETTER