Δευτέρα, 18 Φεβρουαρίου 2019 09:30

Τι λένε τα ζώδια σήμερα (18/2)

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Τι λένε τα ζώδια σήμερα (18/2)

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Κριός

Η σύνοδος Αφροδίτης-Κρόνου σε πιέζει να ανταποκριθείς σε καθήκοντα και υποχρεώσεις, που μπορεί να είναι και… άλλων, χωρίς να υπολογίζεις σε εξωτερική βοήθεια παρά μόνον στις δικές σου προσπάθειες. Ίσως μάλιστα να βιώσεις μια απόρριψη από ένα ισχυρό πρόσωπο ή να συνειδητοποιήσεις ότι σε χρησιμοποιεί για να πετύχει τους σκοπούς του.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/krios

Ταύρος

Η ημέρα δεν είναι κατάλληλη για εξωστρεφείς δραστηριότητες κι ίσως να κουραστείς ή να ταλαιπωρηθείς αν αποφασίσεις να μετακινηθείς για λόγους αναψυχής και μόνον. Αντίθετα, με την σύνοδο Αφροδίτης-Κρόνου να παραπέμπει σε αναγκαστικές επιλογές, κρίσεις και… εξετάσεις «επιβάλλεται» να μελετήσεις και να οργανωθείς περισσότερο.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/tayros

Δίδυμοι

Με την σύνοδο Αφροδίτης-Κρόνου, οφείλεις να είσαι πολύ προσεκτικός στις αγορές σου, αφού μπορεί να «φορτωθείς» με σκάρτα ή ελαττωματικά προϊόντα. Επιπλέον αν σου ζητηθούν δανεικά και τα δώσεις, θεώρησέ ντα ως… χαμένα! Αντίθετα όμως μπορείς να «τρέξεις» μια σημαντική πώληση, που θα σου δώσει την δυνατότητα να κλείσεις κάποιες «τρύπες» στον ισολογισμό σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/didymoi

Καρκίνος

Αναγκάζεσαι να ασχοληθείς με υποθέσεις άλλων και δραστηριότητες που ίσως να τις βρίσκεις πληκτικές αλλά πρέπει να προχωρήσουν. Αν μάλιστα, αντιδράσεις, θα σου ασκηθεί αυστηρή κριτική από έναν συνεργάτη ή τον κοινωνικό σου περίγυρο, κάτι που μπορεί να περιπλέξει τα πράγματα αλλά και να αναδείξει προβλήματα που τόσο καιρό ήταν «κάτω από το χαλί».

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/karkinos

Λέων

Η μέρα θα αποδειχθεί περισσότερο κουραστική από όσο υπολόγιζες, οι κόποι σου όμως μπορεί να «πιάσουν τόπο», αν μπεις πρώτα στην διαδικασία να αποδώσεις ευθύνες και καθήκοντα όπου δει. Αν όμως τα πάρεις όλα επάνω σου τότε θα μείνεις με το παράπονο ότι εσύ κοπιάζεις κι οι άλλο… κάθονται!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/leon

Παρθένος

Δοκιμάζονται οι διαπροσωπικές σχέσεις σου κι ίσως μάθεις κάτι που θα σε στενοχωρήσει. Αν όμως απογοητευθείς από την συμπεριφορά κάποιου/ας, το «μήνυμα» είναι ότι αν δώσεις «χώρο», απλά σου ζητάνε κι άλλο! Επιπλέον δεν πρέπει να επενδύσεις σε άτομα που σου τάζουν «λαγούς με πετραχήλια», αφού στην πραγματικότητα δεν μπορούν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/parthenos

Ζυγός

Η σύνοδος Αφροδίτης-Κρόνου αναδεικνύει πιέσεις σε ένα θέμα που σχετίζεται με το σπίτι ή την οικογένεια σου και αφού μια στενοχώρια θα την... πάρεις φρόντισε τουλάχιστον να ξεκαθαρίσεις τα πράγματα, ορίζοντας τα καθήκοντα και τις υποχρεώσεις του καθενός. Επιπλέον καλείσαι να ξεφορτωθείς κάποια αντικείμενα που δεν έχουν πια χώρο στην ζωή σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/zygos

Σκορπιός

Είναι απαραίτητο να θέσεις όρια στη σχέση σου με ένα γείτονα ή συγγενή, που μάλλον κοιτά την ευκολία του και ζητά περισσότερα από αυτά που μπορείς να δώσεις. Επιπλέον, ίσως αναβάλεις κάποιες δράσεις λόγω έκτακτων υποχρεώσεων, ενώ, αν ταξιδέψεις, κάθε απόπειρά σου να το συνδυάσεις με διασκέδαση θα «σκοντάψει».

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/skorpios

Τοξότης

Αναπαράγεται ένα… στερητικό σύνδρομο, αφού κάποια πράγματα που θέλεις, αντί να έρχονται προς εσένα, τελικά απομακρύνονται! Επιπλέον οφείλεις να είσαι αρκετά φειδωλός στα έξοδα σου, αφού οι αγορές δεν θα «σου βγουν», ενώ θα υπάρξει και μια έκτακτη ανάγκη. Παράλληλα, η Σελήνη στον Λέοντα φέρνει εμπόδια και καθυστερήσεις στις μετακινήσεις σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/toxotis

Αιγόκερως

Μπαίνεις στο «μαγγανοπήγαδο» της ζωής και καλείσαι να… ξεχάσεις για την ώρα οτιδήποτε έχει να κάνει με την ευχαρίστηση ή την διασκέδαση σου, δίνοντας προτεραιότητα σε εκείνα που καλώς ή κακώς πρέπει να γίνουν. «Σιγά τα ωά» βέβαια για σένα, δεν πρέπει ωστόσο να «φορτωθείς» με υπερβολικές ή δυσανάλογες ευθύνες.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/aigokeros

Υδροχόος

Αναδεικνύονται, μεταξύ άλλων, θέματα υγείας που εκδηλώνονται μεν σήμερα αλλά η αφετηρία τους ανάγεται σε μια περίοδο που πιέστηκες υπέρ το δέον. Το σωστό θα ήταν να κάνεις πρώτα μια «στάση» στις εξωτερικές δράσεις σου κι ύστερα να πάρεις αποφάσεις. Επιπλέον, αν έχεις αφήσει ημιτελείς εργασίες, θα πρέπει να τις ολοκληρώσεις.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ydrohoos

Ιχθύες

Αν και έχεις κάποιες διεξόδους διαφυγής, πιέζεσαι να ανταποκριθείς σε υποχρεώσεις που συνδέονται είτε με ένα φιλικό άτομο, είτε με μια συλλογική προσπάθεια. Να ξέρεις, όμως, πως ό,τι υλικό προσφέρεις δεν θα «πιάσει τόπο» και είναι πιο σωστό να του/τους δείξεις κυρίως τον τρόπο με τον οποίο θα μπορούσαν να λυθούν διάφορα ζητήματα, χωρίς να τα πάρεις όλα επάνω σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ihthyes

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER