Πέμπτη, 21 Φεβρουαρίου 2019 09:23

Τι λένε τα ζώδια σήμερα (21/2)

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Τι λένε τα ζώδια σήμερα (21/2)

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Κριός

Ο Κρόνος στον Αιγόκερω σε πιέζει να αποδεχθείς όρους με τους οποίους δεν συμφωνείς κι εδώ είναι που θα πρέπει να αναζητήσεις την χρυσή τομή, ώστε να μετριάσεις τους «κραδασμούς» από μια ενδεχόμενη σύγκρουση. Αν πάλι σκέφτεσαι να ξεκινήσεις κάτι νέο στην καριέρα σου, καλό είναι να το ξαναδείς, αφού υπάρχουν εμπόδια και προαπαιτούμενα που για την ώρα δεν καλύπτονται.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/krios

 

Ταύρος

Ο Άρης στο ζώδιό σου σε κάνει λιγότερο ανεκτικό απέναντι στους άλλους, το πιθανότερο όμως είναι να πετύχεις τους στόχους σου λειτουργώντας υπό πίεση, σε ένα ανταγωνιστικό περιβάλλον. Επιπλέον, δεν αποκλείεται να συμμετάσχεις σε μια διαμάχη γύρω από οικονομικά και κοινωνικά ζητήματα με τα «αίματα» να… ανάβουν!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/tayros

 

Δίδυμοι

Ο Κρόνος στον Αιγόκερω σε πιέζει να διαχειριστείς ένα οικονομικό ζήτημα με νομικές προεκτάσεις, χωρίς μεν να αποποιηθείς τις ευθύνες ή τις υποχρεώσεις σου αλλά και φροντίζοντας να καταστήσεις σαφές και στους άλλους ότι έχεις κι εσύ τα… απαραβίαστα όριά σου. Επιπλέον, προστάτεψε τα κεκτημένα σου από άνομες παρασκηνιακές ενέργειες σε βάρος σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/didymoi

 

Καρκίνος

Με τον Κρόνο απέναντί σου, τα πιεστικά διλήμματα αναφορικά με την σχέση σου ή μια συνεργασία αυξάνονται κι αν δεν θέλεις να υποστείς τις συνέπειες μιας ασυμφωνίας ή σύγκρουσης, που θα ζημιώσει και τις δύο πλευρές, οφείλεις να συμβιβαστείς με την πραγματικότητα, εξαντλώντας την στρατηγική σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/karkinos


Λέων

Με τον Άρη στον 10ο ηλιακό οίκο σου, το να προσπαθείς να «κρυφτείς» από τις εξελίξεις, είναι μάλλον… μάταιο, αφού οι εντάσεις θα σε κυνηγούν όπου κι αν είσαι! Επειδή μάλιστα η στάση κάποιων απέναντι σου μπορεί να γίνει επιθετική ή ανταγωνιστική, θα πρέπει κι εσύ να «πατήσεις πόδι» όπου χρειαστεί. Μάλιστα, οφείλεις να δώσεις μια… παραπάνω προσοχή στα εργασιακά σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/leon

 

Παρθένος

Την ίδια στιγμή που ο Άρης στον 9ο ηλιακό οίκο σου σε ωθεί να υπερασπίσεις εμφατικά τις απόψεις σου, ο Κρόνος στον Αιγόκερω σε μπλοκάρει συναισθηματικά, μέσα από στερήσεις ή απαγορεύσεις που έρχονται την πιο… ακατάλληλη στιγμή! Σε κάθε περίπτωση όμως οφείλεις να λάβεις υπόψη σου και τα «θέλω» των άλλων, ώστε να μην προκύψουν αντιπαλότητες.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/parthenos

 

Ζυγός

Ο Κρόνος στον Αιγόκερω δεν σου επιτρέπει να απολαύσεις την οικογενειακή σου γαλήνη, είτε επειδή κάποιος/α βρίσκεται σε δύσκολη θέση, είτε γιατί ένα περιουσιακό θέμα αποκτά «ακανθώδη» χαρακτηριστικά. Από πλευράς σου πάντως πρέπει να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου και να δεις τι μπορεί να κάνεις άμεσα για να ικανοποιήσεις όλες τις πλευρές έστω και σε μια μίνιμουμ βάση.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/zygos

 

Σκορπιός

Σήμερα δεν αποκλείεται να δοκιμαστούν τα αντανακλαστικά και η εμπειρία σου απέναντι σε διαφορετικές γνώμες και απόψεις που θα χρειαστεί να συνθέσεις, συχνά μάλιστα κάτω από έντονη πίεση ή την «απειλή» μιας νομικής εμπλοκής. Κι αν βέβαια πέσεις πάνω σε άτομα που «δεν στροφάρουν», είναι σχεδόν βέβαιο πως θα χάσεις την υπομονή σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/skorpios


Τοξότης

Ενδέχεται να εμπλακείς σε χρονοβόρες διαβουλεύσεις για ένα οικονομικό θέμα, που ίσως μάλιστα να λάβει νομικές διαστάσεις αλλά σε κάθε περίπτωση θα έχεις την ευκαιρία να τσεκάρεις στην πράξη ποιοι είναι πραγματικά εκείνοι που σε υποστηρίζουν και ποιοι όχι. Επιπλέον, αν ψάχνεις για χρηματοδότηση αναμένονται «εμπλοκές», με τα προαπαιτούμενα να φυτρώνουν σαν τα μανιτάρια!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/toxotis

 

Αιγόκερως

Με τον Κρόνο στο ζώδιό σου να αυξάνει το αίσθημα ευθύνης σου, καλείσαι να μοιράσεις αρμοδιότητες στα πλαίσια των διοικητικών καθηκόντων σου και όχι βέβαια να τα «φορτωθείς» όλα επάνω σου. Άλλο πράγμα η εποπτεία κι άλλο η… σκλαβιά! Επιπλέον, θα πρέπει να θυμάσαι ότι τα καλύτερα αποτελέσματα θα έρθουν αν καταφέρεις να συμβιβάσεις τις αντιμαχόμενες πλευρές.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/aigokeros

Υδροχόος

Ο Άρης μπορεί να φέρει μια οικογενειακή αναστάτωση ή τεχνικά προβλήματα στο χώρο σου, που απαιτούν μια άμεση αντιμετώπιση. Παράλληλα, το ζητούμενο είναι να διερευνήσεις τα δρώμενα του παρασκηνίου, αφού εκεί «τρέχουν» καταστάσεις, που θα επηρεάσουν τόσο τα προσωπικά όσο και τα εργασιακά σου και το θέμα είναι να μην μείνεις «στην απ’ έξω».

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ydrohoos

 

Ιχθύες

Με τον Κρόνο στον Αιγόκερω να δημιουργεί συνθήκες κρίσης στις σχέσεις σου με φίλους/ες αλλά και αγαπημένα πρόσωπα, οφείλεις να ακολουθήσεις μια στρατηγική «σωφρονισμού», χωρίς όμως να χάσεις το δίκιο σου, ένεκα της συμπεριφοράς σου. Επιπλέον, μπορεί να αναλάβεις ευθύνες στα πλαίσια μιας συλλογικής προσπάθειας, καλό είναι ωστόσο να αναλάβουν και οι άλλοι τις δικές τους.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ihthyesΠροσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER