Πέμπτη, 21 Φεβρουαρίου 2019 11:00

Άγρια επίθεση ανήλικων Ρομά σε γυναίκα με στόχο τη ληστεία στη Θήβα (Βίντεο)

Γράφτηκε από την
Άγρια επίθεση ανήλικων Ρομά σε γυναίκα με στόχο τη ληστεία στη Θήβα (Βίντεο)

Θρασύτατη ληστεία σε βάρος μίας γυναίκας από πέντε αγόρια, μέσα στη μέση του δρόμου, στο Πυρί της Θήβας, κατέγραψε κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης καταστήματος.

Το περιστατικό σημειώθηκε μέρα μεσημέρι δίπλα από τις σιδηροδρομικές γραμμές και λίγα μέτρα μακριά από τον καταυλισμό.

Κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης από κατάστημα της οδό Αγίου Αθανασίου κατέγραψε όσα συνέβησαν, τη γυναίκα να κατεβαίνει στη στάση του αστικού λεωφορείου και να επιχειρεί να περάσει στο απέναντι πεζοδρόμιο και να γίνεται στόχος των πέντε δραστών.

Οι δύο μεγαλύτεροι, όπως μεταδίδει το STAR Κεντρικής Ελλάδας, πλησιάζουν τη γυναίκα και επιχειρούν να της αρπάξουν την τσάντα και οι μικρότεροι εφοδιάζονται με πέτρες, με στόχο να αποτρέψουν οποιονδήποτε σταθεί εμπόδιο στη ληστεία.

Οι γυναίκα καλεί σε βοήθεια και αντιστέκεται. Από τις φωνές της βγαίνει στο μπαλκόνι της απέναντι πολυκατοικίας μία άλλη γυναίκα φωνάζοντας «ληστεία, ληστεία πιάστε τους».

Οι πέντε δράστες δεν πτοούνται όμως, ρίχνουν τη γυναίκα στον δρόμο και συνεχίζουν να της τραβούν την τσάντα.

Στο σημείο φτάνει διερχόμενο φορτηγό, με τους μικρότερους από τους δράστες να πετούν πέτρες και να τρέπουν τον οδηγό σε φυγή.

Τελικά οι μεγαλύτεροι από τους δράστες παίρνουν την τσάντα της γυναίκας και εξαφανίζονται και λίγα λεπτά μετά φτάνουν στο σημείο δύο περιπολικά.


NEWSLETTER