Δευτέρα, 11 Μαρτίου 2019 09:22

Τι λένε τα ζώδια σήμερα Καθαρά Δευτέρα (11/3)

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Τι λένε τα ζώδια σήμερα Καθαρά Δευτέρα (11/3)

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Κριός

Ο χαρταετός σου θα περάσει τα… σύνορα, ευκαιρία λοιπόν για επεκταθείς κι εσύ καβάλα στην αισιοδοξία σου! Παράλληλα όμως, φαίνεται πως κάποιος/α δεν «παίζει» καθαρά κι αν τον/την εμπιστευθείς, μπορεί να σου στοιχίσει κυρίως οικονομικά. Επιπλέον, θα βρεθείς σε δίλημμα για το αν θα «κλείσεις τα μάτια» προκειμένου να καρπωθείς οφέλη, με κάπως αθέμιτα μέσα.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/krios

Ταύρος

Με τον Δία στον 8ο ηλιακό οίκο σου ακόμη κι αν δεν έχεις «χαρταετό» θα σου δανείσουν έναν με πλούσια κόμη, οπότε μην αγχώνεσαι. Δεν αποκλείεται μάλιστα στην συνέχεια να πουλήσεις το δώρο σου «βγάζοντας κι από την μύγα ξύγκι»! Παράλληλα όμως, η Σελήνη και ο Άρης στο ζώδιό σου σηματοδοτούν το τέλος ενός κύκλου και την αρχή του επόμενου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/tayros

Δίδυμοι

Μια συνεργασία μπορεί να σε «ξελασπώσει», μην χολοσκάς λοιπόν και δώσε τον χαρταετό σου να τον πετάξει κάποιος/α άλλος/η, την ώρα που εσύ θα απολαμβάνεις τις ανέσεις σου, ενώ μια άλλη λύση είναι να γίνεις «της προσκολλήσεως»! Παράλληλα όμως, η Σελήνη και ο Άρης στον Ταύρο σε καλούν να προσέξεις τα νώτα σου κι ένα πρόσωπο που δεν πάει το μυαλό σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/didymoi

Καρκίνος

Δεν έχεις παρά να… στήσεις ένα κιόσκι και να πουλάς χαρταετούς για να τα κονομήσεις ή ακόμα καλύτερα να στείλεις στη δουλειά τα κορόιδα κι εσύ να κααάθεσαι! Παράλληλα όμως, η Σελήνη και ο Άρης στον Ταύρο μπορεί να φέρουν στενόχωρες καταστάσεις στην ζωή ενός φίλου ή μιας φίλης, ίσως όμως να πρόκειται και για κακούς χειρισμούς από πλευράς του/της.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/karkinos

Λέων

Με τον Δία στον 5ο ηλιακό οίκο σου, ο χαρταετός σου ερωτοτροπεί με τον διπλανό του και «έσονται οι δύο εις σάρκαν μια»! Επιπλέον, όπου προσγειωθεί, άρχισε να ψάχνεις για χρυσάφι… Παράλληλα όμως, ως προς τις κεντρικές στοχεύσεις ή την καριέρα σου η Σελήνη και ο Άρης στον Ταύρο σε καλούν να δράσεις σε ένα μάλλον «τοξικό» περιβάλλον.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/leon

Παρθένος

Με τον Δία στον 4ο ηλιακό οίκο σου δεν έχεις παρά να αράξεις σπίτι και να στείλεις τους άλλους να αγκομαχούν σε ραχούλες και ρεματιές με τους χαρταετούς τους. Κι αν πέσει κάποιος στην αυλή σου, για καλό θα είναι! Παράλληλα, καλείσαι να διερευνήσεις πρόσωπα και καταστάσεις, ενώ δεν αποκλείεται να σου γίνουν σημαντικές εκμυστηρεύσεις.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/parthenos

Ζυγός

Το πέταγμα του χαρταετού θα σε φέρει πιο κοντά στους άλλους, φαίνεται μάλιστα πως θα έχεις και τα τυχερά σου, γι’ αυτό γράψε επάνω του και το τηλέφωνό σου! Παράλληλα όμως, με την Σελήνη και τον Άρη στον Ταύρο, μπορεί να τα χάσεις όλα, μέσα σε μια στιγμή, γι’ αυτό δεν… χρειάζεται να πάρεις κάποιο οικονομικό ρίσκο.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/zygos

Σκορπιός

Οι χαρταετοί σου αυξάνονται και πληθύνονται και για να μην σου μείνουν αμανάτι, άρχισε από τώρα να πουλάς! Παράλληλα όμως, η Σελήνη και ο Άρης απέναντί σου σε φέρνουν προ διλήμματος, αφού αν ενδώσεις σε μια συνεργασία κινδυνεύεις να χάσεις την ανεξαρτησία σου, ενώ αν την απορρίψεις θα χάσεις σημαντικά οφέλη.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/skorpiosΤοξότης

Ο Δίας στο ζώδιό σου φτάνει τον χαρταετό σου στα ουράνια και το σουξέ που έχεις σπάει όλα τα ταμεία. Ίσως βέβαια να μην είναι καν ο δικός σου αλλά λίγο σε νοιάζει! Παράλληλα όμως η ημέρα απαιτεί την προσοχή σου σε θέματα υγείας, αφού ακόμη κι ένα «αθώο» σύμπτωμα, μπορεί να κρύβει μεγαλύτερους μπελάδες.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/toxotis

Αιγόκερως

Δεν έχεις παρά να αφήσεις… ελεύθερο τον χαρταετό σου, γράφοντας επάνω του μια ευχή ή μια παράκληση. Τα υπόλοιπα άφησε τα στην μοίρα και δεν θα χάσεις! Παράλληλα όμως, η Σελήνη και ο Άρης στον Ταύρο σε οδηγούν σε μια δύσκολη απόφαση, αφού καλείσαι να επιλέξεις ανάμεσα σε αυτό που επιτάσσει η λογική και εκείνο που υπαγορεύει το πάθος σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/aigokeros

Υδροχόος

Ο χαρταετός σου ενώνεται με άλλους και φαντάζει τεράστιος, με συνέπεια να πάρεις όλα τα εύσημα τόσο για το ύψος, όσο και για το μέγεθος! Παράλληλα όμως, η Σελήνη και ο Άρης στον Ταύρο σου καθιστούν σαφές ότι ο κόσμος είναι «βρώμικος» κι αν φανείς «αφελής», το πιθανότερο είναι να πέσεις θύμα των καταστάσεων.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ydrohoos

Ιχθύες

Με τον Δία στον 10ο ηλιακό οίκο σου, ο χαρταετός σου παίρνει την ανιούσα και σε κάθε περίπτωση θα καταφέρεις να «κλέψεις» τις εντυπώσεις, γι’ αυτό… αμόλα καλούμπα! Παράλληλα όμως, η Σελήνη και ο Άρης στον Ταύρο σε καλούν να κάνεις ένα γενναίο ξεκαθάρισμα στα πράγματά σου αλλά και σε εργαλεία ή συσκευές, που δεν σου κάνουν πια.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ihthyes

 

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER