Παρασκευή, 15 Μαρτίου 2019 09:23

Τι λένε τα ζώδια σήμερα (15/3)

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Τι λένε τα ζώδια σήμερα (15/3)

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Κριός

Με το τετράγωνο Ερμή-Δία μπορείς να ελπίζεις σε μια κρυφή βοήθεια ή προστασία, ενώ στα εργασιακά σου θα δεις κάποια πράγματα να εξελίσσονται υπέρ σου, ακόμη και στην περίπτωση που θα κάνεις μια «χοντρή» επιπολαιότητα. Ενδέχεται βέβαια να γίνουν και κάποιες παρασκηνιακές ενέργειες που θα δημιουργήσουν πολύ κακό για το τίποτα.
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/krios


Ταύρος

Οι συνθήκες είναι κατάλληλες για να διευρύνεις την κοινωνική δράση και παρουσία σου, με μόνη προϋπόθεση το να μην «χαθείς» στις πολλαπλές επιλογές που βρίσκονται στην διάθεσή σου. Επιπλέον, έρχεσαι κοντά σε άτομα ή κύκλους που έχουν τον τρόπο και τα μέσα για να σε προωθήσουν ή να σε απαλλάξουν από βάσανα που σε ταλαιπωρούν, ενώ δεν θα λείψουν και οι παροχές ή τα δώρα.
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/tayros


Δίδυμοι

Οι προοπτικές για τα επαγγελματικά σου είναι θετικές κι αν ενδιαφέρεσαι για ένα νέο ξεκίνημα, θα έχεις σίγουρα μια μοναδική ευκαιρία για να το υλοποιήσεις, πιθανότατα μάλιστα με την συνδρομή ενός ισχυρού προσώπου ή κάποιων άλλων που έχουν τα… γένια και τα χτένια! Μπορείς βέβαια απλά να απολαύσεις τις ανέσεις και τις ευκολίες που σου προσφέρονται, χωρίς περαιτέρω βλέψεις.
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/didymoi


Καρκίνος

Το τετράγωνο Ερμή-Δία να δίνει έναν εξαιρετικά αισιόδοξο τόνο στην ζωή σου, φέρνοντας περισσότερα χαμόγελα και… ευτράπελα! Επιπλέον μια είδηση που παίρνεις ανεβάζει την ψυχολογία σου στα ύψη. Παράλληλα όμως, καλείσαι να πάρεις μια «μετρημένη» θέση απέναντι σε ότι σε απασχολεί, αποφεύγοντας ρήξεις, που απλά θα κάνουν τα πράγματα χειρότερα.
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/karkinos


Λέων

Το τετράγωνο Ερμή-Δία φέρνει έξτρα παροχές και έσοδα, που με την σειρά τους θα σου επιτρέψουν να προβείς σε αγορές, καλύπτοντας ποικίλες ανάγκες κι επειδή με την τύχη που έχεις όλα είναι θέμα διαχείρισης, πρόσεξε απλά μην σπαταλήσεις τα χρήματά σου ή δανειστείς χωρίς πραγματικά να το χρειάζεσαι. Επιπλέον, η ημέρα προσφέρεται για να διασκεδάσεις.
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/leon


Παρθένος

Το σύμπαν σε καλεί να τολμήσεις εκεί που μέχρι χθες φοβόσουν ή πίστευες ότι δεν θα τα καταφέρεις, αφού η τύχη είναι με το μέρος σου, κάτι που θα διαπιστώσεις να συμβαίνει τόσο στα μεγάλα όσο και τα μικρότερα ζητήματα που σε απασχολούν. Επιπλέον, ευνοούνται τόσο τα οικογενειακά θέματα, όσο και οι συνεργασίες σου κι αν σου γίνει μια πρόταση μη διστάσεις να την αποδεχθείς.
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/parthenos


Ζυγός

Το τετράγωνο Ερμή-Δία φέρνει θετικές εξελίξεις στα εργασιακά σου, απαλλάσσοντάς σε από άγχη και σκοτούρες, αφού πολλά πράγματα θα γίνουν ευκολότερα από όσο υπολόγιζες. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως θα πρέπει να «τα φορτώσεις όλα στον κόκορα»! Επιπλέον, αν προβληματίζεσαι για ένα θέμα υγείας, θα έχεις τις βοήθειες ή την περίθαλψη που χρειάζεσαι.
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/zygos


Σκορπιός

Σου προσφέρονται πολλές και νέες ευκαιρίες στην προσωπική σου ζωή, η οποία μετατρέπεται σε πεδίο χαράς και διασκέδασης, αρκεί βέβαια να μην τα παίρνεις όλα στα σοβαρά. Αν μάλιστα προκαλέσεις την τύχη σου, ακόμα καλύτερα για σένα! Παράλληλα όμως, πρέπει να είσαι πιο συμβιβαστικός/η και «επαγγελματίας» στις συνεργασίες σου.
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/skorpios


Τοξότης

Το τετράγωνο Ερμή-Δία σε κάνει ακόμη πιο τυχερό και τείνει να αλλάξει προς το θετικό κάποιες από τις σταθερές σου στο σπίτι ή την οικογένειά σου, αρκεί βέβαια κι εσύ να αξιοποιήσεις τις ευκαιρίες που σου προσφέρονται. Αν μάλιστα τολμήσεις να κάνεις το μεγάλο βήμα, τότε θα εγκαινιάσεις μια πορεία προόδου προς τα εμπρός.
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/toxotis


Αιγόκερως

Με το τετράγωνο Ερμή-Δία είναι το ίδιο εύκολο να αποκτήσεις συσκευές ή αξεσουάρ που απλουστεύουν την καθημερινότητά σου, όσο και το να κάνεις αχρείαστες και υπερβολικές επιλογές. Επιπλέον, είναι πιθανό να σου προκύψει ένα όμορφο ταξίδι ή να λάβεις μια ευχάριστη είδηση, ενώ ευνοείσαι και σε θέματα σπουδών.
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/aigokeros


Υδροχόος

Το τετράγωνο Ερμή-Δία τείνει να αλλάξει προς το καλύτερο τα οικονομικό καθεστώς σου κι αν πραγματικά θέλεις να επωφεληθείς, θα πρέπει να είσαι ανοικτός/η και σε πρακτικές που δεν είναι κατ’ ανάγκη ποιοτικές αλλά έχουν χρήμα. Επιπλέον αν επιθυμείς να αποκτήσεις κάτι, εξέτασε και το ενδεχόμενο να σου το… χαρίσουν!
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ydrohoos


Ιχθύες

Θα βρεις πολλές αφορμές για να εκφραστείς και να συγκεντρώσεις το ενδιαφέρον των άλλων επάνω σου, ίσως μάλιστα να βρεις υποστήριξη και από ένα ισχυρό πρόσωπο. Καλό είναι όμως να κινηθείς σε μια δημιουργική κατεύθυνση ή να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα κι όχι να αρκεστείς μόνον σε σόου και γλέντια, ούτε να υπόσχεσαι πράγματα που ξέρεις πως δεν θα γίνουν!
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ihthyes

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER