Σάββατο, 16 Μαρτίου 2019 09:20

Τι λένε τα ζώδια σήμερα (16/3)

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Τι λένε τα ζώδια σήμερα (16/3)

 

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Κριός

Η Σελήνη στον Καρκίνο σηματοδοτεί μεταβολές στο σπίτι ή την οικογένεια σου, ίσως μάλιστα να αναστατωθείς από συναισθηματικά ξεσπάσματα ή τα «πήγαινε-έλα» διαφόρων που μπλέκονται στα πόδια σου, σύντομα όμως η τάξη θα αποκατασταθεί! Παράλληλα, με τον ανάδρομο Ερμή στους Ιχθύς, ίσως να σου αποκαλυφθεί ένα παρασκήνιο για μια παλιά υπόθεση.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/krios

Ταύρος

Η Σελήνη στον Καρκίνο θα πολλαπλασιάσει τις επαφές και τις μετακινήσεις σου, με το ενδεχόμενο ενός ταξιδιού ή μιας εκδρομής να είναι πολύ πιθανό. Από εκεί και ύστερα με τον ανάδρομο Ερμή στους Ιχθύς, δεν έχει νόημα να επιμένεις… φανατικά σε σχέδια πρόσωπα ή πράγματα, αφού πολλά θα αναθεωρηθούν μέχρι τα τέλη Μαρτίου. Αυτό όμως δεν σου απαγορεύει να ζήσεις τις «παρενθέσεις» σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/tayros

Δίδυμοι

Η Σελήνη στον Καρκίνο σηματοδοτεί μια αστάθεια στα οικονομικά σου κι επειδή ενδέχεται να προκύψουν κάποια έκτακτα όσο και αναγκαία έξοδα, καλό είναι να συγκρατήσεις την καταναλωτική σου διάθεση. Παράλληλα, με τον κυβερνήτη πλανήτη σου ανάδρομο στους Ιχθύς, καλείσαι να ολοκληρώσεις ημιτελείς καταστάσεις, ή να διαπραγματευτείς ξανά την θέση σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/didymoi

Καρκίνος

Η Σελήνη στο ζώδιό σου σε κάνει αρκετά κυκλοθυμικό/η και ευαίσθητο/η στα εξωτερικά ερεθίσματα, το πραγματικό ζητούμενο όμως είναι το να εμφυσήσεις έμπρακτα στους άλλους τις έννοιες της στοργής και της προστασίας. Παράλληλα, ενώ ένα πρόσωπο από το περιβάλλον σου απομακρύνεται, ένα άλλο, με το οποίο σας συνδέουν πολλά κι έχεις να δεις καιρό..

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/karkinos

Λέων

Η Σελήνη στον Καρκίνο φέρνει μια μάλλον «δραματοποιημένη» αποκάλυψη ενός παρασκηνίου, ενώ μπορεί να αναδείξει κάποια θέματα που συνδέονται με την υγεία ή την διατροφή σου. Επιπλέον, θα δεις ένα «σημαδιακό» όνειρο. Παράλληλα, ο ανάδρομος Ερμής στους Ιχθύς σε καλεί να ασχοληθείς με οικονομικές υποθέσεις του παρελθόντος.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/leon

Παρθένος

Η Σελήνη στον Καρκίνο ανανεώνει τον κοινωνικό κύκλο και τις παρέες σου, συνάμα όμως θα ξεκόψεις οριστικά με κάποιον/α που σε πλήγωσε. Επιπλέον, μπορεί να σου ζητηθεί να παράσχεις τις υπηρεσίες σου σε μια κοινή προσπάθεια, ανθρωπιστικού χαρακτήρα. Παράλληλα, με τον ανάδρομο Ερμή στους Ιχθύς, μια νέα συνεργασία σου μπορεί να μπει «στον πάγο».

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/parthenos

Ζυγός

Μπορεί να φορτωθείς με επιπλέον ευθύνες, όχι τόσο εξ αιτίας δικών σου λαθών αλλά κυρίως λόγω κακών χειρισμών των προκατόχων σου και το πιο ρεαλιστικό είναι να ξεκινήσεις πάλι από την αρχή με τους δικούς σου όρους. Παράλληλα, αν μια τρέχουσα εργασία σου «κολλήσει» εξ αιτίας μιας τεχνικής ανεπάρκειας, δεν έχεις παρά να αξιοποιήσεις παλαιό υλικό και εξοπλισμό για να γίνει η δουλειά σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/zygos

Σκορπιός

Η Σελήνη στον Καρκίνο σε καλεί να εμπλουτίσεις τις γνώσεις σου, ενώ επιπλέον σου δίνει την ώθηση για να ταξιδέψεις ή να έρθεις σε επαφή με το εξωτερικό, κάτι μάλιστα που θα συνδυαστεί με έντονες και πλούσιες συγκινήσεις. Παράλληλα, μια παλιά δραστηριότητα ή ένα χόμπι που είχες εγκαταλείψει, καλύπτει το «κενό» που νιώθεις μέσα σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/skorpios

Τοξότης

Η Σελήνη στον Καρκίνο μπορεί να αναδείξει οικονομικές προοπτικές που θα σου επιτρέψουν να αποκτήσεις αγαθά και να καλύψεις τις τρέχουσες ανάγκες σου. Παράλληλα, με τον ανάδρομο Ερμή στους Ιχθύς, ανοίγει μια παρένθεση στην οικογενειακή σου ζωή, είτε πρόκειται για μια δική σου μετακόμιση, είτε για την έλευση φιλοξενούμενων.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/toxotis

Αιγόκερως

Η Σελήνη στον Καρκίνο δημιουργεί νέα δεδομένα στις συνεργασίες σου και καλό είναι να λάβεις υπόψη σου τις ευαισθησίες των άλλων, προκειμένου, πέρα από τον επαγγελματισμό σου, να έχεις και μια συναισθηματική αποδοχή ή στήριξη. Παράλληλα, ο ανάδρομος Ερμής στους Ιχθύς σε καλεί να «φρεσκάρεις» δεξιότητες και γνώσεις που κάποτε απέκτησες και σήμερα σου χρειάζονται.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/aigokeros

Υδροχόος

Η Σελήνη στον Καρκίνο σε καλεί να μεριμνήσεις για θέματα που αφορούν στην υγεία και την διατροφή σου, ενώ αν αισθανθείς ατονία ή κούραση, μην επιμείνεις να ασχολείσαι με δουλειές, που μπορούν να γίνουν και αύριο. Παράλληλα, με τον ανάδρομο Ερμή στους Ιχθύς, φαίνεται πως ένα παλαιό οικονομικό θέμα επανέρχεται στο προσκήνιο κι ίσως χρειαστεί να «τρέξεις» για την διεκπεραίωση του.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ydrohoos

Ιχθύες

Η Σελήνη στον Καρκίνο δρομολογεί εξελίξεις στις σχέσεις σου με αγαπημένα πρόσωπα, με τις αγωνίες και τα πάθη να… προηγούνται! Αν πάλι έχεις παιδιά καλό είναι να σκύψεις πάνω στις επιθυμίες και τα προβλήματά τους. Παράλληλα, με τον ανάδρομο Ερμή στο ζώδιό σου, η… επανάληψη γίνεται «μήτηρ της μαθήσεως» κι είναι πιθανό να μην σου βγουν «με την μια» κάποια πράγματα.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ihthyes

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER