Πέμπτη, 21 Μαρτίου 2019 09:32

Τι λένε τα ζώδια σήμερα (21/3)

Γράφτηκε από την
Τι λένε τα ζώδια σήμερα (21/3)

 

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Κριός

Η Πανσέληνος μετατοπίζει το ενδιαφέρον σου σε σχέσεις συνεργασίες και γενικότερα στο τι κάνουν οι άλλοι για σένα και τι εσύ για αυτούς και όλα αυτά επενδυμένα με… μπόλικο συναίσθημα! Παράλληλα, το τετράγωνο Αφροδίτης-Άρη μπορεί να δημιουργήσει κάποιο «θέμα» στα οικονομικά σου, είτε λόγω μιας έκτακτης ανάγκης, είτε εξ αιτίας μιας διεκδίκησης που θα σε αφήσει «πανί με πανί».
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/krios

 

Ταύρος

Η Πανσέληνος σε καλεί να ασχοληθείς περισσότερο με τις καθημερινές σου υποχρεώσεις ή με εργασιακά θέματα, καλό είναι όμως να μην υπερβείς τις αντοχές σου, αφού προηγείται η υγεία σου. Παράλληλα, το τετράγωνο Αφροδίτης-Άρη σου προσδίδει μια σχετικά «άγνοια κινδύνου», με συνέπεια να γίνεις πιο τολμηρός/η και να κάνεις πολλά και γρήγορα.
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/tayros


Δίδυμοι

Η Πανσέληνος αναδεικνύει προσωπικά θέματα κι ευαισθησίες, ίσως μάλιστα να εμψυχώσεις έναν «δικό σου» άνθρωπο που βρίσκεται σε δύσκολη θέση, το θέμα όμως είναι ποιος/α θα στηρίξει ψυχολογικά κι… εσένα! Παράλληλα, το τετράγωνο Αφροδίτης-Άρη σου υπόσχεται ένα «σούπερ» ταξίδι ή μια συναρπαστική έξοδο, ενδέχεται ωστόσο να συμβάλλει και σε εντάσεις με πρόσωπα που δεν εκφράζουν τις αντιρρήσεις τους «στα ίσα».
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/didymoi

 

Καρκίνος

Η Πανσέληνος σε καλεί να επικεντρωθείς σε θέματα που αφορούν κυρίως το σπίτι ή την οικογένεια σου, ίσως μάλιστα κληθείς να διαχειριστείς ευαίσθητες καταστάσεις, που απαιτούν λεπτούς χειρισμούς. Παράλληλα βέβαια, το τετράγωνο Αφροδίτης-Άρη διεγείρει την libido σου και κάτω από το ολόγιομο φεγγάρι μπορεί να συμβούν τα… πάντα, ακόμη και με κάποιον/α φίλο/η σου.
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/karkinos


Λέων

Η Πανσέληνος ανασύρει έντονες αναμνήσεις που μπορεί να σε καθηλώσουν σε ένα νοσταλγικό μοτίβο, την ίδια στιγμή όμως θα πρέπει να… τρέχεις πάνω κάτω και πέρα δώθε, μοιράζοντας τελικά τον χρόνο σου ανάμεσα σε εκείνα που πραγματικά σε συγκινούν και στις δημόσιες σχέσεις που «επιβάλλει» το savoir vivre! Παράλληλα, το τετράγωνο Αφροδίτης-Άρη ενισχύει τις επιλογές… πάθους.
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/leon


Παρθένος

Η Πανσέληνος ενδέχεται να προκαλέσει μια ανησυχία για τα οικονομικά σου, κάτι που θα σε οδηγήσει στο να «μαζευτείς» λίγο και να αρχίσεις να «τα κάνεις μασούρι», από την άλλη πλευρά όμως θα υπάρξουν και έξτρα έσοδα ή παροχές, είτε από την οικογένειά σου, είτε μέσα από την επιστροφή δανεικών. Παράλληλα, το τετράγωνο Αφροδίτης-Άρη θα φέρει ποικίλες εντάσεις.
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/parthenos

 

Ζυγός

Η Πανσέληνος βγάζει τον πιο ρομαντικό εαυτό σου και δείχνεις έτοιμος/η να… υποκύψεις στις αδυναμίες σου, ίσως μάλιστα να σου δοθούν αφορμές για αυτό, ύστερα από ένα reunion ή μια επανασύνδεση. Από την άλλη πλευρά βέβαια, εύκολα μπορεί να δημιουργηθούν διαξιφισμοί ή ανταγωνισμοί στις παρέες σου, ίσως μάλιστα να προκύψει θέμα με ένα αρκετά εγωιστικό άτομο.
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/zygos


Σκορπιός

Η Πανσέληνος σε θέλει πιο προσεκτικό/η σε ζητήματα υγείας και διατροφής κι αν σου προκύψει το οτιδήποτε –από δυσανεξία μέχρι… μάτιασμα- να ανατρέξεις πρώτα σε μια παραδοσιακή αντιμετώπιση του θέματος. Παράλληλα βέβαια, είναι πιθανό να ξεσπάσει μια αντιζηλία, είτε στις σχέσεις, είτε στην οικογένειά σου, όπου το πάθος και ο φανατισμός περισσεύουν.
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/skorpios


Τοξότης

Η Πανσέληνος σε ωθεί να αξιολογήσεις μια φιλία ή την συμμετοχή σου σε μια συλλογική προσπάθεια, με βάση όχι το πρακτικό κομμάτι της αλλά κυρίως τα συναισθήματα που την διέπουν. Επιπλέον, είναι πιθανό να ξαναβρεθείς με παλιούς/ες γνώριμους/ες. Παράλληλα βέβαια, το τετράγωνο Αφροδίτης-Άρη «ταράζει τα νερά» σε εργασιακά θέματα.
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/toxotis


Αιγόκερως

Η Πανσέληνος προδιαθέτει για μια ημέρα με αυξημένες απαιτήσεις, αφού θα πρέπει να μοιράσεις τον χρόνο σου ανάμεσα στις επαγγελματικές και οικογενειακές σου υποχρεώσεις και σε κάθε περίπτωση θα χρειαστεί να συμβιβάσεις τον ρεαλισμό με τις… αγκαλιές, προκειμένου να γίνουν οι δουλειές σου. Παράλληλα, αναμένονται έκτακτες καταστάσεις τόσο στα οικονομικά όσο και τα συναισθηματικά σου.
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/aigokeros


Υδροχόος

Η Πανσέληνος σε θέλει να… τριγυρνάς σε παλιά στέκια, αναζητώντας τις χαμένες στιγμές του παρελθόντος σου, κάτι που είναι αλήθεια πως δεν συνηθίζεις αλλά σήμερα μπορείς να κάνεις μια εξαίρεση, αφού θα συναντήσεις όντως πρόσωπα με τα οποία έχετε αφήσει… κάτι στην μέση! Παράλληλα, με το τετράγωνο Αφροδίτης-Άρη, το πάθος περισσεύει.
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ydrohoos


Ιχθύες

Η Πανσέληνος σε προσανατολίζει σε ζητήματα τροφοδοσίας και κάλυψης των αναγκών σου, κάτι που μπορεί να συμβεί ευκολότερα μέσα από την οικογένειά σου ή την στήριξη ενός «ισχυρού» ατόμου. Μπορεί ωστόσο να σου επιστραφούν και κάποια χρήματα ή να ανακαλύψεις κάτι πολύτιμο. Επιπλέον, η ημέρα προσφέρεται για να ρυθμίσεις ζητήματα ακίνητης περιουσίας.
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ihthyes


NEWSLETTER