Πέμπτη, 21 Μαρτίου 2019 12:40

Αντιπτέραρχος πυροβόλησε την σύντροφό του και αυτοπυροβολήθηκε στη Λ. Βουλιαγμένης (Βίντεο)

Γράφτηκε από την
Αντιπτέραρχος πυροβόλησε την σύντροφό του και αυτοπυροβολήθηκε στη Λ. Βουλιαγμένης (Βίντεο)

Πυροβολισμοί έπεσαν σε κεντρικό δρόμο, στο Ελληνικό και συγκεκριμένα στον παράδρομο της Λεωφόρου Βουλιαγμένης στο Νο. 88.

Σύμφωνα με το ethnos, ένας εν αποστρατεία αντιπτέραρχος, πυροβόλησε την 59χρονη Βουλγάρα σύντροφό του κι ακολούθως αυτοπυροβολήθηκε.

Αστυνομικοί της ΕΛ.ΑΣ. βρίσκονται στο σημείο και ερευνούν τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έλαβε χώρα το συμβάν, ενώ συλλέγουν πληροφορίες από γείτονες και οικείους του ζευγαριού. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, αμφότεροι ζουν και διακομίστηκαν εσπευσμένα στο Ασκληπιείο Βούλας. Ο ηλικιωμένος αντιπτέραρχος, αντιμετώπιζε πολλά προβλήματα με τη σύζυγό του (σ.σ.: ήταν η δεύτερη σύζυγός του, καθώς η πρώτη είχε αποβιώσει, το ίδιο κι ο γιος του λίγα χρόνια πριν) κι έφτασε στο... αμήν, πυροβολώντας την, ενώ προσπάθησε να δώσει κι αυτός τέλος στη ζωή του.

Όπως ανέφεραν οι γείτονες, η Βουλγάρα, είχε κάνει... κόλαση τη ζωή του απόστρατου αξιωματικού, ο οποίος μάταια προσπαθούσε εδώ και καιρό να απεμπλακεί από την σύζυγό του. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο συνταξιούχος στρατιωτικός, πυροβόλησε την 59χρονη έξω από το σπίτι τους, ύστερα από έντονη λογομαχία κι ακολούθως ανέβηκε στο διαμέρισμά του κι αυτοπυροβολήθηκε.


NEWSLETTER