Παρασκευή, 22 Μαρτίου 2019 09:23

Τι λένε τα ζώδια σήμερα 22/3

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Τι λένε τα ζώδια σήμερα 22/3

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Κριός

Η σύνοδος Ήλιου-Χείρωνα σε ωθεί να ανατρέξεις στις ρίζες σου και σε κάνει πιο εσωστρεφή, πρόσεξε ωστόσο μήπως τελικά εγκλωβιστείς στις αδυναμίες σου, χάνοντας μεγάλο μέρος της αποφασιστικότητάς σου. Και δεν αποκλείεται, κάποιοι δικοί σου που σε έχουν μάθει όπως είσαι συνήθως, να αρχίσουν τις… κοροϊδίες, εξωθώντας σε να «επαναφέρεις» τον ανεξάρτητο εαυτό σου και μάλιστα σε υπερθετικό βαθμό.
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/krios


Ταύρος

Καλείσαι να ξεχωρίσεις και να αναδείξεις τις ιδιαίτερες ικανότητες και τα ταλέντα σου, κάνοντας πράγματα που όσο κι αν ξενίζουν… εσένα ή τους γύρω σου, σε φέρνουν τελικά πολύ πιο κοντά στην επιτυχία! Επειδή ωστόσο, είναι πιο πιθανό να επιμείνεις συντηρητικά, μάλλον θα κληθείς να διαχειριστείς έξωθεν παρεμβάσεις ή «προκλητικές» συμπεριφορές που παίζουν με τα νεύρα σου.
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/tayros


Δίδυμοι

Επανέρχονται στο προσκήνιο πρόσωπα του παρελθόντος και μνήμες, ίσως μάλιστα να βρεθείς σε μέρη και παρέες που σου ξυπνούν έντονα συναισθήματα, ενώ «παίζει» και η ένταξή σου σε μια κοινότητα. Παράλληλα βέβαια, η Αφροδίτη στον Υδροχόο πριμοδοτεί «απίθανες» καταστάσεις στην καθημερινότητά σου, ενώ είναι πιθανό να σου τύχει κι ένα απρόσμενο συναπάντημα-ταξίδι.
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/didymoi

Καρκίνος

Η σύνοδος Ήλιου-Χείρωνα είναι «βούτυρο στο ψωμί» σου, αφού σε ωθεί να συνεχίσεις την παράδοση και να ποντάρεις περισσότερα στις σχέσεις με τους οικείους σου στα πλαίσια μιας υπόθεσης που τείνει να εξελιχθεί σε καθαρά οικογενειακή. Από την άλλη πλευρά βέβαια, ζώντας σε ένα «κλειστό» σύστημα, κινδυνεύεις να χάσεις πλεονεκτήματα που βρίσκονται έξω από αυτό.
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/karkinos


Λέων

Η Αφροδίτη στον Υδροχόο σε καλεί να αλλάξεις ρότα, πριν αναγκαστείς να το πράξεις λόγω «ανωτέρας βίας»! Επιπλέον «ταράζει τα νερά» στις «δεδομένες» σχέσεις ή συνεργασίες σου, ίσως μάλιστα να υπάρξουν απρόβλεπτες αντιδράσεις, από άτομα που θα περίμενες να σου «σταθούν», από την άλλη πλευρά όμως θα έχεις την υποστήριξη κάποιων «ξένων».
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/leon


Παρθένος

Με την σύνοδο Ήλιου-Χείρωνα έρχεται στο προσκήνιο περιουσιακά θέματα, φαίνεται μάλιστα πως έχεις να λαμβάνεις από την οικογένειά σου κι είναι πιθανό να αποκτήσεις ένα κληροδότημα ή μια αντίκα αξίας. Μπορεί ωστόσο να βρεις και κάτι κρυμμένο. Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Υδροχόο φέρνει αλλαγές στα εργασιακά σου, ίσως μάλιστα πρέπει να κινηθείς σχετικά ανορθόδοξα.
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/parthenos


Ζυγός

Γίνεσαι πολύ πιο ευαίσθητο/η απέναντι σε συνεργάτες ή πρόσωπα που αγαπάς με συνέπεια να γίνεις ακόμη πιο συγκαταβατικός σε ζητήματα, σχέσεων, ενδίδοντας μάλιστα στην προοπτική μιας «κλασικής» δέσμευσης. Σε… κόντρα ρόλο ωστόσο, επιμένεις «επαναστατικά», έχοντας ως προμετωπίδα την ανεξαρτησία, οπότε μάλλον θα χρειαστεί να κάνεις μια ακόμα «τρίπλα», συμβιβάζοντας τα… ασυμβίβαστα!
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/zygos


Σκορπιός

Η Αφροδίτη στον Υδροχόο φέρνει αλλαγές ή αναθεωρήσεις στο σπίτι και την οικογένειά σου. Επιπλέον σε καλεί να εισάγεις «καινά δαιμόνια» στην ζωή σου, επειδή ωστόσο δεν είναι στην φύση σου να προκαλείς αλλά ούτε και να αποδέχεσαι εύκολα «φιλελεύθερες» συμπεριφορές, το πιθανότερο τελικά είναι να γίνει το «έλα να δεις» με έναν δικό σου άνθρωπο.
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/skorpios


Τοξότης

Αναβιώνουν σχέσεις ή καταστάσεις του παρελθόντος κι είναι πιθανό να συναντηθείς με παλιούς γνώριμους και παλιές αγάπες αλλά και να ασχοληθείς ξανά με ένα πρότερο ενδιαφέρον σου. Παράλληλα βέβαια, η Αφροδίτη στον Υδροχόο σηματοδοτεί απρόοπτα ή σπάνιες καταστάσεις στην καθημερινότητά σου αλλά κι επαφές με «ιδιάζουσες» περιπτώσεις ανθρώπων και τελικά θα χρειαστεί να παίξεις σε δύο «ταμπλό».
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/toxotis


Αιγόκερως

Η σύνοδος Ήλιου-Χείρωνα σε ωθεί να ρίξεις το βάρος των προσπαθειών σου σε ζητήματα που έχουν να κάνουν με το σπίτι ή την οικογένεια, μέχρι τουλάχιστον να εκλείψουν τα κάθε είδους προβλήματα και να υπάρξει κλίμα ομοψυχίας. Παράλληλα, αλλάζουν οι οικονομικές προτεραιότητές σου κι αν είσαι ανοικτός/η σε καινοφανείς πρακτικές, τότε τα οφέλη σου θα πολλαπλασιαστούν.
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/aigokeros


Υδροχόος

Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου απελευθερώνει την έκφρασή σου κι όσο πιο πρόθυμος/η είσαι να «σπάσεις» φόρμες και ταμπού, τόσο πλησιέστερα θα βρεθείς στην επιτυχία, ιδιαίτερα αν το κοινό σου είναι «ειδικό» ή ανήκει σε μια ελίτ. Όσο για τους… υπόλοιπους μπορεί να εκπλαγούν ευχάριστα ή δυσάρεστα, ανάλογα με την νοοτροπία τους.
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ydrohoos

Ιχθύες

Η σύνοδος Ήλιου-Χείρωνα μπορεί να αναβιώσει μια οικονομική υπόθεση του παρελθόντος, είτε έχεις να λαμβάνεις, είτε να… δίνεις! Επιπλέον σε καλεί να φροντίσεις για την επαρκή τροφοδοσία σου σε αγαθά. Παράλληλα βέβαια, η Αφροδίτη στον Υδροχόο… αντίκειται στην όποια ανάγκη σου για ασφάλεια, αναμένονται λοιπόν αλλαγές και ανατροπές, ιδιαίτερα στα εργασιακά σου.
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ihthyes

 

 

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER