Σάββατο, 23 Μαρτίου 2019 09:37

Τι λένε τα ζώδια σήμερα (23/3)

Γράφτηκε από την
Τι λένε τα ζώδια σήμερα (23/3)

 

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Κριός

Οι συνθήκες είναι ευνοϊκές για να επεκτείνεις την δράση σου στο εξωτερικό και να επιμορφωθείς σε ένα ειδικό αντικείμενο. Παράλληλα, με τον Άρη και τον Ουρανό στον Ταύρο να επηρεάζουν τα οικονομικά σου είναι πιο πιθανό να ευνοηθείς, εκεί που όλοι σε έχουν «καταδικασμένο/η», παρά σε μια θεωρητικά εύκολη υπόθεση, αφού θα «σκοντάψει» σε αστάθμητους παράγοντες.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/krios

Ταύρος

Ο Άρης και ο Ουρανός στο ζώδιό σου τείνουν να ανατρέψουν πολλές από τις σταθερές σου μέσα από «απίστευτες» ή έκρυθμες καταστάσεις, ίσως όμως να είσαι κι εσύ που θα κάνεις την… έκπληξη και θα «τρελάνεις κόσμο» με τις επιλογές σου, είτε σε προσωπικά, είτε σε επαγγελματικά ζητήματα. Επιπλέον, την ίδια στιγμή που θα βρεις στήριξη από άτομα που δεν υπολόγιζες.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/tayros

Δίδυμοι

Οι δημόσιες σχέσεις σου «τα σπάνε» και πέρα από τις βοήθειες που θα λάβεις σε κάθε ζήτημα που σε απασχολεί, δεν είναι διόλου κακή ιδέα να αρχίσεις να «κτίζεις» συνεργασίες και ομάδες, γύρω από όσα σε ενδιαφέρουν. Παράλληλα βέβαια, δρομολογούνται παρασκηνιακές και αιφνιδιαστικές ενέργειες είτε στην δουλειά σου είτε γενικότερα στην καθημερινότητά σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/didymoi

Καρκίνος

Με τον Άρη και τον Ουρανό στον Ταύρο, οι διαπροσωπικές σχέσεις σου βρίσκονται σε κρίση και το σοφότερο από πλευράς σου θα ήταν να προσαρμοστείς στις νέες καταστάσεις. Ανάλογα θερμό κλίμα αναμένεται και στις παρέες σου ή σε συλλογικές δράσεις, αφού δεν θέλει και πολύ για να γίνει «της κακομοίρας», ένεκα φανατισμού.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/karkinos

Λέων

Γίνεσαι στόχος των κοσμικών δυνάμεων κι όλα εκείνα που θεωρείς ως σταθερά και αναλλοίωτα κινδυνεύουν να ανατραπούν. Κι αν διεκδικήσεις αυτό που σου αναλογεί, κάντο χωρίς να υπερβείς τα όρια στην συμπεριφορά σου, αντίθετα, άφησε τους άλλους να χάσουν το δίκιο τους. Επιπλέον, οφείλεις να είσαι προετοιμασμένος/η για το απίθανο και με τα ρεφλέξ σου σε εγρήγορση.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/leon

Παρθένος

Όσον αφορά σε οικογενειακά και οικονομικά ζητήματα, είσαι σε «καλό φεγγάρι» και οι εξελίξεις θα σε βοηθήσουν όχι μόνον να «ανασάνεις» αλλά και να προοδεύσεις πέρα από κάθε προσδοκία. Παράλληλα βέβαια, μια αποκάλυψη ή μια νέα γνώση θα σε απελευθερώσει νοητικά και ψυχικά αλλά στις καθημερινές συναλλαγές σου, θα επικρατήσουν μάλλον οι ακραίες συμπεριφορές.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/parthenos

Ζυγός

Με τον Άρη και τον Ουρανό στον Ταύρο, φαίνεται πως στα οικονομικά σου… τίποτε δεν πάει σύμφωνα με το πρόγραμμα, κάτι ωστόσο που έχει δύο όψεις αφού πέρα από τις δυσάρεστες εκπλήξεις αναμένονται και έξτρα έσοδα. Επιπλέον, είναι πιθανό να «τριφτείς» με άτομα που στο όνομα μιας κακώς εννοούμενης ελευθερίας, προβαίνουν σε ακραίες και προκλητικές ενέργειες.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/zygos

Σκορπιός

Το ιδανικό να ήταν να προκαλέσεις εσύ τις αλλαγές, πριν έρθουν να σε βρουν κάτω από συνθήκες που δεν ορίζεις. Δεν αποκλείεται βέβαια να υπάρξουν ακρότητες από τους άλλους προς τα εσένα και μάλιστα χωρίς να υπάρχει προφανής λόγος, πριν όμως μεταχειριστείς κι εσύ ανάλογα μέσα, αναλογίσου ότι ο πραγματικά δυνατός δεν έχει να αποδείξει ή να φοβηθεί τίποτα.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/skorpios

Τοξότης

Η καλή σου τύχη θα σε φέρει σε επαφή με ένα πρόσωπο που κατέχει πολύτιμα «μυστικά» ή ειδικές γνώσεις και θα σου φανεί εξαιρετικά χρήσιμο για την συνέχεια. Επιπλέον, είναι πιθανό να ικανοποιηθείς από τις εξελίξεις στην ζωή ενός αγαπημένου σου προσώπου. Παράλληλα βέβαια, προβλέπεται να υπάρξουν απρόβλεπτες καταστάσεις στην δουλειά και τις εργασιακές σχέσεις σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/toxotis

Αιγόκερως

Ο Άρης και ο Ουρανός στον Ταύρο φέρνουν ακραίες και ξαφνικές καταστάσεις στις διαπροσωπικές σχέσεις σου και δεν έχεις παρά να τις… προκαλέσεις, αφού σε διαφορετική περίπτωση κινδυνεύεις να εκπλαγείς δυσάρεστα από τις εξελίξεις. Επιπλέον, στα οικονομικά σου, από αλλού το περιμένεις κι από αλλού θα σου έρθει, είτε πρόκειται για κέρδος είτε για ζημία!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/aigokeros

Υδροχόος

Θέλεις να απαλλαγείς μονομιάς από όλα εκείνα που σε περιορίζουν και δεν αποκλείεται «να τους δώσεις μια να πάνε πέρα», χωρίς να υπολογίσεις το κόστος. Και βέβαια σε συμφέρει να το πράξεις, αλλάζοντας τους όρους και τις συνθήκες της ζωής σου, αφού αν παρ’ ελπίδα κινηθείς συντηρητικά, ενδέχεται να υποστείς τις συνέπειες μιας ανατροπής που θα σε σοκάρει.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ydrohoos

Ιχθύες

Σε οικονομικά και επαγγελματικά θέματα θα έχεις τις ευκαιρίες σου και σε καμία περίπτωση δεν θα βγεις ζημιωμένος/η. Παράλληλα βέβαια, με τον Άρη και τον Ουρανό στον Ταύρο, αναμένονται ακραίες ή σπάνιες καταστάσεις στις επαφές και τις μετακινήσεις σου κι είναι το ίδιο πιθανό να σου έρθει κάτι… ιπτάμενο ή να πέσεις από ψηλά.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ihthyes

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER