Τρίτη, 26 Μαρτίου 2019 09:30

Τι λένε τα ζώδια σήμερα (26/3)

Γράφτηκε από την
Τι λένε τα ζώδια σήμερα (26/3)

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Κριός

Με την Σελήνη στον Τοξότη ενδέχεται να ταξιδέψεις ή μετακινηθείς περισσότερο από όσο συνηθίζεις, ενώ δεν αποκλείεται να μυηθείς σε ένα νέο γνωστικό αντικείμενο. Επιπλέον, αναμένεται να ανανεώσεις την γκαρνταρόμπα σου αλλά και τον εξοπλισμό σου σε αξεσουάρ. Παράλληλα, ένα άτομο από το φιλικό σου περιβάλλον μπορεί να σου προσφέρει λύσεις και διεξόδους.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/krios

Ταύρος

Η Σελήνη στον Τοξότη φέρνει μια κινητικότητα στα οικονομικά σου, με το τελικό αποτέλεσμα να είναι θετικό για σένα, είτε ψάχνεις για χρηματοδότη, είτε επιθυμείς να ρυθμίσεις χρέη και παλιές οφειλές σου. Κατ’ επέκταση έχεις το… ελεύθερο για αγορές! Παράλληλα και λίγο πριν αποχωρήσει η Αφροδίτη από τον Υδροχόο σε προικίζει με τύχη και συμβάλλει σε «υψηλές» γνωριμίες.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/tayros

Δίδυμοι

Με την Σελήνη απέναντί σου θα σου δοθεί η ευκαιρία να ξανοιχτείς κοινωνικά, γνωρίζοντας… κόσμο και κοσμάκη, είναι μάλιστα πιθανό να σου γίνει μια «σούπερ» πρόταση ή να ξεκινήσεις μια αποδοτική συνεργασία. Επιπλέον, μπορεί να μοιραστείς την επιτυχία ενός δικού σου ανθρώπου. Παράλληλα, η Αφροδίτη, που… αποχαιρετά τον Υδροχόο, σου αφήνει το δώρο της διεύρυνσης του κοινωνικού σου κύκλου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/didymoi

Καρκίνος

Η Σελήνη στον Τοξότη θα σου «ανοίξει» ποικίλες εργασίες αλλά με το καλό κλίμα που υπάρχει όλα θα γίνουν όπως τα θες και δεν υπάρχει ουδείς λόγος ανησυχίας. Παράλληλα στα… στερνά της, η Αφροδίτη στον Υδροχόο σου δίνει την ευκαιρία να αυξήσεις το εισόδημα σου κι ίσως να εξασφαλίσεις πολλά περισσότερα από όσα υπολόγιζες αρχικά.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/karkinos

Λέων

Με την Σελήνη στον Τοξότη, η προσωπική σου ζωή αποκτά μια νέα διάσταση, με τα ευχάριστα να υπερτερούν αισθητά των… άλλων! Παράλληλα, στο… ύστατο χαίρε της η Αφροδίτη απέναντί σου σε ενθαρρύνει να διευρύνεις τον κύκλο των επαφών σου κι ίσως σου δώσει την ευκαιρία να συνάψεις μια συμφωνία ή να βάλεις τα θεμέλια μιας συνεργασίας, που έχει όλα τα εχέγγυα για να πετύχει.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/leon

Παρθένος

Η Σελήνη στον Τοξότη φέρνει νέα δεδομένα, μεταβολές, επισκέψεις και μετακομίσεις στο σπίτι ή την οικογένειά σου αλλά μην ανησυχείς για την… διασάλευση της τάξης, αφού ότι κι αν γίνει θα σου βγει τελικά σε καλό. Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Υδροχόο… προλαβαίνει να ευνοήσει τις επαγγελματικές σου δραστηριότητες, παρέχοντας σου την δυνατότητα να αξιοποιήσεις γνωριμίες και επαφές.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/parthenos

Ζυγός

Με την Σελήνη στον Τοξότη θα αυξηθούν οι επαφές και οι μετακινήσεις σου, μέσα μάλιστα σε ένα κλίμα χαράς και απολαύσεων, ενώ από κουτσομπολιά… να φαν κι οι κότες! Παράλληλα και λίγο πριν φύγει η Αφροδίτη από τον Υδροχόο σε φέρνει πιο κοντά με τα πρόσωπα που αγαπάς κι ίσως αυτό να σου αρκεί για να νοιώσεις ευτυχής!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/zygos

Σκορπιός

Με την Σελήνη στον Τοξότη, τα οικονομικά σου «ανθίζουν» αλλά όσο εύκολο είναι να λάβεις χωρίς να κοπιάσεις, άλλο τόσο είναι το να ξοδέψεις ότι… περισσεύει! Παράλληλα, με την Αφροδίτη να αφήνει το τελευταίο της «αποτύπωμα» στον Υδροχόο καλείσαι να διώξεις μακριά κάθε αρνητική σκέψη και να αφεθείς σε πιο χαλαρές στιγμές.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/skorpios

Τοξότης

Η Σελήνη στο ζώδιό σου σε κάνει αρκετά πιο κοινωνικό/η και δημιουργικό/η, με την θετική σου «αύρα» να περνά και στους άλλους, κάνοντας την ζωή όλων πιο εύκολη και διασκεδαστική. Μένει βέβαια το να μην ξανοιχτείς σε πολλά, που μετά δεν θα μπορείς να τα μαζέψεις! Παράλληλα και λίγο πριν… εκπνεύσει, η Αφροδίτη στον Υδροχόο μπορεί να σου φέρει πολύ ενδιαφέρουσες παρέες.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/toxotis

Αιγόκερως

Εσύ βέβαια μπορεί να θες την ησυχία σου, με την Σελήνη στον Τοξότη όμως να φέρνει στην επιφάνεια τα του παρασκηνίου και μάλιστα με «φασαριόζικο» τρόπο, οι πιθανότητές σου να το πετύχεις δεν είναι και τόσο καλές! Παράλληλα και σε μια ύστατη πράξη καλής θέλησης, η Αφροδίτη στον Υδροχόο θα σε βοηθήσει είτε να αυξήσεις το εισόδημα σου, είτε να λάβεις βοήθειες σε είδος.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/aigokeros

Υδροχόος

Ότι κι αν σου είχε «τάξει» η Αφροδίτη στο ζώδιό σου, δεν σε… ξέχασε και λίγο πριν αποχωρήσει θα σε βοηθήσει να περάσεις «σούπερ», φθάνοντας τελικά σε ένα αίσθημα ικανοποίησης και πληρότητας. Ίσως βέβαια να… ενοχλήσεις και κάποιους/ες με τις παραξενιές σου αλλά τελικά σε όποιον/α αρέσεις! Επιπλέον, είναι πιθανό να γνωρίσεις ένα πρόσωπο που θα σου «τάξει» πολλά.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ydrohoos

Ιχθύες

Με την Σελήνη στον Τοξότη, έχεις όλα τα εχέγγυα για να προβληθείς ή να προχωρήσεις στα επαγγελματικά σχέδιά σου, δεν έχεις λοιπόν παρά να πιστέψεις στον εαυτό σου. Παράλληλα και λίγο πριν η Αφροδίτη περάσει στο ζώδιό σου, σου παρέχει την αναγκαία προστασία από ενδεχόμενους κινδύνους και σε κάνει γνώστη κάποιων μυστικών.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ihthyesΠροσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER