Δευτέρα, 25 Μαρτίου 2019 15:50

Ευζωνας παρήλασε φορώντας την φουστανέλα του αδικοχαμένου Σπύρου Θωμά (Βίντεο)

Γράφτηκε από την

Συγκινητική ήταν η σημερινή ημέρα για τους Εύζωνες, οι οποίοι παρήλασαν στην στρατιωτική παρέλαση της Αθήνας για την 25η Μαρτίου, χωρίς τον Σπύρο Θωμά.

Πρόκειται για τον 24χρονο Εύζωνας από την Πάτρα, ο οποίος έχασε την ζωή του ενώ υπηρετούσε στο επιλεκτικό σώμα της Προεδρικής Φρουράς.

Συγκεκριμένα, ο Εύζωνας, ξεψύχησε στις 22 Φεβρουάριο πριν λίγο πριν βγει για το βραδινό προσκλητήριο, ενώ ακόμη μυστήριο παραμένει η ακριβής αιτία του θανάτου, καθώς ερευνάται από επιστήμονες.

Σήμερα, λοιπόν, κατά την στρατιωτική παρέλαση στην Αθήνα, ο αδελφικό φίλος του αδικοχαμένου Στρατιώτη, ο Βασίλης Μπαλής, παρήλασε με τη φουστανέλα του Σπύρου, προς τιμήν του.

Την ίδια ώρα τραγική φιγούρα αποτελεί ο πατέρας, ο οποίος είχε προκαλέσει πανελλήνια συγκίνηση, όταν είχε παρελάσει κι εκείνος μαζί με τους Εύζωνες, μετά τον χαμό του γιου του.

Ο πατέρας του Εύζωνα, Χρήστος Θωμάς, ευχαρίστησε τόσο τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, όσο και κάθε Έλληνα σε κάθε γωνιά του κόσμου που τους συμπαραστάθηκε, αφού, εκείνος και η σύζυγός του νιώθουν ότι ο πόνος τους μετατράπηκε σε πόνο όλων των Ελλήνων.

Μιλώντας, λοιπόν, στην εκπομπή «Μαζί σου», ο Χρήστος Θωμάς ανέφερε πως το μυαλό τους αυτή την μέρα είναι στον αδικοχαμένο γιο τους.

«Αυτή τη στιγμή το μυαλό μας είναι στον συγχωρεμένο Σπύρο Θωμά και στην οικογένειά του. Ο Σπύρος, ένα διαμάντι, ένα πλάσμα που ήταν πάντα πρώτο σε όλα… Αυτό το διαμάντι, επειδή έλειψε από την παρέλαση σήμερα, ο φίλος και «αδελφός», ο Εύζωνας Βασίλης Μπαλής, φόρεσε τη φουστανέλα του και παρήλασε με τη φουστανέλα του Σπύρου. Μου έστειλε μήνυμα ο πατερούλης του Σπύρου, ο κος Χρήστος Θωμάς -αυτή την οικογένεια την έχω υπεραγαπήσει, τους έχουμε πονέσει, έχουμε κλάψει γι’ αυτό το παιδί όλοι οι Έλληνες- ότι αν γνώριζε ότι ο φίλος του Σπύρου θα φορούσε τη φουστανέλα του, σήμερα θα ήταν εκεί», ανέφερε ο πατέρας.

{yendifplayer type=video youtube=https://www.youtube.com/watch?v=TxrVt7j9yzY}