Τρίτη, 26 Μαρτίου 2019 16:08

Το Πεδίο του Άρεως παραδίδεται ασφαλές μετά από δεκαετίες

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Το Πεδίο του Άρεως παραδίδεται ασφαλές μετά από δεκαετίες

Περίπατο στο Πεδίο του Άρεως πραγματοποίησε το πρωί η περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου, συζητώντας με εκπροσώπους του Τύπου «για την καθημερινή μάχη που έδωσε τα τελευταία 4,5 χρόνια για την ανάταξη του σπουδαίου αυτού πνεύμονα πρασίνου καθώς με όλες εκείνες τις πτυχές που το καθιστούν σήμερα καθαρό, προσιτό, λειτουργικό και ασφαλές».

«Παρά τη λάσπη που δεχθήκαμε, τις λοιδορίες, την παραπληροφόρηση, τη δημιουργία ψευδών εντυπώσεων, κάναμε μια στρατηγική επιλογή. Να μη λειτουργήσουμε παρασκηνιακά, επιλέξαμε τη σοβαρή, συστηματική δουλειά. Χωρίς τυμπανοκρουσίες. Και έτσι μέσα από συνέργειες με πολλούς φορείς, πολιτισμού, αθλητισμού, εκπαίδευσης, εμπορίου, καταφέραμε πολλά», σημείωσε χαρακτηριστικά η Ρένα Δούρου.

Σε μία μεγάλη βόλτα στο Πεδίο του Άρεως, η περιφερειάρχης, επικεφαλής αντιπροσωπείας της Περιφέρειας Αττικής, μαζί με τους δημοσιογράφους, βρέθηκε στο ανακαινισμένο κτίριο Θεάτρου Άλσους - Οικονομίδη, περπάτησε στους «αναβαθμισμένους χώρους του άλσους», παρακολούθησε παιδιά να αθλούνται και να διασκεδάζουν στο πλαίσιο του προγράμματος kids' Athletics (υλοποιείται από την Περιφέρεια Αττικής και τον ΣΕΓΑΣ, με τη συμμετοχή μαθητών και μαθητριών από Δημοτικά Σχολεία της Αττικής) και συνομίλησε με πολίτες που βρέθηκαν εκείνη την ώρα στο πάρκο.

Στο πλαίσιο του περιπάτου, συναντήθηκε με διακριθέντες αθλητές, αλλά και υπαλλήλους της Περιφέρειας Αττικής που βρίσκονταν εκεί για να συντονίσουν τα αθλητικά δρώμενα, που θα διεξαχθούν στο χώρο, στις 7 Απριλίου, και θα μπορούν να τα παρακολουθήσουν ελεύθερα όλοι οι πολίτες.
ΑΠΕ - ΜΠΕ

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER