Δευτέρα, 15 Απριλίου 2019 09:30

Τι λένε τα ζώδια σήμερα (15/4)

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Τι λένε τα ζώδια σήμερα (15/4)

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Κριός

Το τρίγωνο Ήλιου-Δία ανοίγει για σένα τον χορό των επιτυχιών, να ελπίζεις λοιπόν στο καλύτερα και βέβαια μην διστάσεις να ζητήσεις μια χάρη, αφού θα εκπληρωθεί… πάραυτα! Όσο για τις όποιες δυσκολίες, ας… περιμένουν, αφού σήμερα κυριαρχούν οι εύκολες ή «τυχερές» λύσεις. Ιδιαίτερα σε σχέση με τα μέσα που σου παρέχονται.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/krios

Ταύρος

Το τρίγωνο Ήλιου-Δία αποκαλύπτει τους κρυφούς εχθρούς σου και ευνοεί τα εργασιακά σου, ενώ θα σου προσφέρει και περισσότερες ευκαιρίες για ξεκούραση και χαλάρωση, μακριά από εντάσεις. Πρόσεξε μόνον μήπως το παρακάνεις με το φαγητό ή με άλλου είδους καταχρήσεις… χαράς! Παράλληλα, ο Άρης στους Διδύμους σε παρακινεί να γίνεις γρήγορα… πλούσιος/α.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/tayros

Δίδυμοι

Το τρίγωνο Ήλιου-Δία σηματοδοτεί νέες γνωριμίες και την διεύρυνση του κοινωνικού κύκλου σου, με μόνη «υποχρέωση» σου να… περάσεις καλά, αφήνοντας κατά μέρος ότι σε θλίβει ή σε στενοχωρεί. Ίσως μάλιστα η συμμετοχή σου σε μια παρέα ή μια συλλογική προσπάθεια να ανοίξει κι άλλο τα «φτερά» σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/didymoi

Καρκίνος

Το τρίγωνο Ήλιου-Δία δρομολογεί θετικές όσο και «τυχερές» εξελίξεις στα επαγγελματικά και ευρύτερα την κοινωνική σου ζωή σου, ίσως μάλιστα διαπιστώσεις ότι έχεις πλέον και την υποστήριξη ενός ισχυρού προσώπου. Επιπλέον, η ημέρα είναι ιδανική για να ξεκινήσεις κάτι αλλά και για να δικτυωθείς ή να διαφημιστείς.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/karkinos

Λέων

Με το τρίγωνο Ήλιου-Δία θα έχεις περισσότερες ευκαιρίες για να ταξιδέψεις και να «ξεσκάσεις», ενώ μπορεί να λάβεις μια ευχάριστη είδηση ή να αναβαθμίσεις… εντυπωσιακά τα μέσα επικοινωνίας σου. Ανάλογα ενθαρρυντικά πηγαίνουν και τα προσωπικά σου, ενώ αν περιμένεις μια νομική εξέλιξη θα αποβεί υπέρ σου!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/leon

Παρθένος

Το τρίγωνο Ήλιου-Δία σηματοδοτεί μια βελτίωση στα οικονομικά σου, φρόντισε μόνον να μην αρχίσεις να σκορπάς τα λεφτά σου δεξιά κι αριστερά, αντίθετα φύλαξε και κάτι για… αύριο! Επιπλέον, φαίνεται να παίρνεις βοήθειες από την οικογένειά σου, είτε σε χρήμα, είτε σε είδος. Παράλληλα, σου δίνεται το έναυσμα για να πετύχεις κάτι σπουδαίο, μέσα από μια αρχική «κόντρα».

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/parthenos

Ζυγός

Το τρίγωνο Ήλιου-Δία δημιουργεί τις προϋποθέσεις μιας επωφελούς συνεργασίας, ενώ σου προσθέτει αρκετούς «πόντους» και στην κοινωνική σου παρουσία, ίσως μάλιστα να «δανειστείς» την λάμψη ή την επιτυχία κάποιων που διατηρούν στενές σχέσεις μαζί σου. Επιπλέον, η ημέρα είναι κατάλληλη για να ξεκινήσεις κάτι "μεγάλο"

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/zygos

Σκορπιός

Το τρίγωνο Ήλιου-Δία φέρνει μια αισθητή βελτίωση των συνθηκών εργασίας σου, ενώ αν το θέλεις μπορεί να αποκτήσεις την συντροφιά ενός pet! Επιπλέον, αν σε απασχολεί κάποιο θέμα υγείας, θα βρεις τις κατάλληλες λύσεις, έστω κι αν σου κοστίσουν κάτι παραπάνω. Εξ άλλου, στην περίπτωση που αγχώνεσαι από τις τρέχουσες υποχρεώσεις σου, ο Άρης στους Διδύμους θα σε αποζημιώσει με ένα «πακέτο».

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/skorpios

Τοξότης

Το τρίγωνο Ήλιου-Δία προαναγγέλλει μια μεγάλη χαρά ή ικανοποίηση από ένα αγαπημένο σου πρόσωπο , ενώ θα σου δώσει περισσότερες ευκαιρίες για να διασκεδάσεις. Φαίνεται μάλιστα πως η τύχη σου «τα σπάει» και μπορεί να δικαιωθείς σε πολλές από τις επιλογές σου. Παράλληλα, ο Άρης απέναντί σου σε «πείθει» να αλλάξεις τακτική στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/toxotis

 

Αιγόκερως

Το τρίγωνο Ήλιου-Δία σε ενθαρρύνει να αναβαθμίσεις τον χώρο σου αλλά και να χαρείς το ευχάριστο οικογενειακό κλίμα που θα διαμορφωθεί, ενώ αν σε απασχολεί κάποιο περιουσιακό ζήτημα, ήρθε η ώρα για να λυθεί επ’ ωφελεία σου, ίσως μάλιστα να αποκαλυφθούν και κάποιες «αμαρτίες» άλλων, με συνέπεια να βρεθείς σε πλεονεκτική θέση.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/aigokeros

Υδροχόος

Το τρίγωνο Ήλιου-Δία φέρνει ευχάριστες ειδήσεις, ένα διασκεδαστικό ταξίδι αλλά και ποικίλες φιλοφρονήσεις προς το άτομό σου, οι οποίες μάλιστα θα έχουν και… συνέχεια αν το θέλεις. Πέρα όμως από το καλό κλίμα, θα σου δοθεί και η δυνατότητα να επεκτείνεις την δράση σου, εκεί που… δεν έχει φτάσει ακόμη! Παράλληλα, ο Άρης στους Διδύμους φέρνει νέα δεδομένα στην προσωπική σου ζωή.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ydrohoos

Ιχθύες

Το τρίγωνο Ήλιου-Δία λειτουργεί ως «τροφοδότης λογαριασμός» για τα οικονομικά σου, συμβάλλοντας στην κάλυψη πολλών από τις άμεσες ανάγκες σου και μάλιστα χωρίς ιδιαίτερο κόπο αφού όλα είναι θέμα τύχης. Ίσως μάλιστα να τύχεις της εύνοιας ενός ισχυρού προσώπου, κάτι που σε καμία περίπτωση δεν πρέπει «να πετάξεις στα σκουπίδια».

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ihthyes

 

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER