Κυριακή, 05 Μαϊος 2019 09:38

Τι λένε τα ζώδια σήμερα (5/5)

Γράφτηκε από την

 

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Κριός

Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο σε καλεί να κινηθείς συντηρητικά στον οικονομικό τομέα, αφού θα προκύψει μια έκτακτη ανάγκη που θα πρέπει να καλύψεις, ενώ ούτε και οι αγορές σου θα είναι επιτυχημένες, γι’ αυτό αρκέσου στα βασικά. Ωστόσο, αν βρεθείς υπό πίεση, ανέλαβε μεν τις όποιες ευθύνες σου, ζήτα όμως να αναλάβουν κι οι άλλοι τις δικές τους.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/krios

 

Ταύρος

Η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου σε καλεί να προωθήσεις ή να απαιτήσεις λύσεις για τα κακώς κείμενα, πάνω σε μια ρεαλιστική βάση, όπως δηλαδή συνηθίζεις. Κι αυτό σημαίνει ότι πρώτον οφείλεις να αγνοήσεις την προσπάθεια οιουδήποτε να σου φορτώσει ευθύνες ή υποχρεώσεις που δεν σου αναλογούν και δεύτερον να κινηθείς με βάση την ασφάλειά σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/tayros

 

Δίδυμοι

Με την Νέα Σελήνη στον Ταύρο να επηρεάζει την υγεία και την φυσική σου κατάσταση, οφείλεις να κόψεις μια κακή συνήθεια, πριν σου επιβληθεί κάτι τέτοιο από τις εξελίξεις. Επιπλέον καλό είναι να μην «ξανοιχτείς» σε δουλειές που σε υπερβαίνουν και δοκιμάζουν τις αντοχές σου, έχοντας συνάμα τον νου σου και στο παρασκήνιο.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/didymoi

Καρκίνος

Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο μπορεί να σε βάλει σε σκέψεις αναφορικά με τις διαπροσωπικές σχέσεις σου, δίνοντάς σου το έναυσμα να πάρεις τις αποφάσεις σου. Θα ήταν όμως πολύ πιο σοφό να συζητήσετε από κοινού την κατάσταση, αναζητώντας μια συμβιβαστική οδό ή έστω να «παγώσεις» τα πράγματα, μέχρι να βρεθεί μια άκρη.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/karkinos

 

Λέων

«Φορτώνεσαι» με ευθύνες και υποχρεώσεις, που στην πλειοψηφία τους είναι μάλλον… ανεπιθύμητες! Επιπλέον, στον επαγγελματικό ή κοινωνικό τομέα, φαίνεται πως βρίσκεσαι ενώπιον μιας δύσκολης διαπραγμάτευσης, γι’ αυτό φρόντισε να επιστρατεύσεις όλη τη σοφία και τη στρατηγική σου, κάτι όμως που θα έχει μεγαλύτερο βαθμό δυσκολίας αν εμπλέκεται ένας «δικός σου» άνθρωπος.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/leon

Παρθένος

Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο σε καλεί να περιορίσεις τις «μη παραγωγικές» εξόδους σου, ενώ η ημέρα είναι ιδανική για μελέτες και διαβάσματα. Ίσως όμως να χρειαστεί να παρευρεθείς κάπου υποχρεωτικά αλλά σε κάθε περίπτωση θα «ζοριστείς» από ένα τεχνικό πρόβλημα ή τον δογματισμό κάποιου/ας.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/parthenos

 

Ζυγός

Με την Νέα Σελήνη στον Ταύρο να επηρεάζει… κατασταλτικά τα οικονομικά σου. οφείλεις να είσαι «σφιχτός/η» στην διαχείρισή τους και να μην κάνεις σημαντικές αγορές. Επιπλέον, αν σου ασκηθούν πιέσεις με σκοπό να κάνεις παραχωρήσεις ως προς τα συμφέροντά σου ή να δανείσεις χρήματα και δεν θες να «χαλάσουν καρδιές», χειρίσου την υπόθεσή σου με συμβιβαστική διάθεση.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/zygos

Σκορπιός

Με την Νέα Σελήνη στον Ταύρο να δημιουργεί πιέσεις και δυσκολίες στις σχέσεις ή τις συνεργασίες σου, ίσως χρειαστεί να «σταθείς» σε έναν δικό σου άνθρωπο. Μπορεί ακόμη να δώσεις πολύτιμες συμβουλές στους άλλους, για να «ξεχάσεις» τα δικά σου, αφού κι εσύ δεν βρίσκεσαι και στην πιο… χαρούμενη ή αισιόδοξη φάση σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/skorpios

Τοξότης

Σήμερα οφείλεις να αποφύγεις διατροφικές και… άλλες καταχρήσεις αλλά και μην πάρεις ανάλαφρα ένα θέμα υγείας. Επιπλέον, η Νέα Σελήνη στον Ταύρο μπορεί να σου φορτώσει περαιτέρω ευθύνες και αγγαρείες, εκείνο όμως που δεν πρέπει να κάνεις είναι το να ξεκινήσεις άμεσα έναν νέο κύκλο εργασιών, αρκέσου λοιπόν σε προπαρασκευαστικές ενέργειες.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/toxotis

 

Αιγόκερως

Η ημέρα σου θα εμπεριέχει σύνθετα προβλήματα και προέχει η ανάγκη επίλυσης εκείνων που χρονίζουν. Επιπλέον με την Νέα Σελήνη στον Ταύρο να επηρεάζει τις διαπροσωπικές σχέσεις σου, τα πράγματα δεν θα εξελιχθούν σύμφωνα με τις επιθυμίες σου, γι’ αυτό διατήρησε τις επιφυλάξεις σου, ενώ είναι πιθανό να κληθείς να συμπαρασταθείς σε ένα «δικό σου» άτομο.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/aigokeros

Υδροχόος

Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο σε θέλει προσηλωμένο στα… οικιακά καθήκοντά σου, να θυμάσαι όμως ότι δεν μπορούν να γίνουν όλα άμεσα, γι’ αυτό ξεκίνα από όσα επείγουν. Επιπλέον, ενδέχεται να προκύψουν προβλήματα ή αναγκαιότητες στο σπίτι και την οικογένεια σου κι εδώ οφείλεις να παγώσεις τις εξελίξεις μέχρι νεωτέρας!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ydrohoos



Ιχθύες

Απαιτείται να περιορίσεις τις εξωστρεφείς δράσεις, που έχουν να κάνουν με την ψυχαγωγία ή την διασκέδασή σου, αφού σε περιμένουν σύνθετα προβλήματα προς επίλυση. Επιπλέον, ενδέχεται να πιεστείς από αιτήματα συγγενών ή γνωστών. Στον αντίποδα όμως μπορείς να αξιοποιήσεις τον χρόνο σου με ένα επιτόπιο τσεκάρισμα και αναπλήρωση όσων παρουσιάζουν αδυναμίες.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ihthyes