Παρασκευή, 03 Μαϊος 2019 18:22

Φυλάκιση 30 μήνες με αναστολή σε "νταή" ιδιοκτήτη καφετέριας που έδειρε εφοριακό

Γράφτηκε από την
Φυλάκιση 30 μήνες με αναστολή σε "νταή" ιδιοκτήτη καφετέριας που έδειρε εφοριακό

Βαρύς ο πέλεκυς της δικαιοσύνης για τον ιδιοκτήτη της καφετέριας αφού επιπρόσθετα θα πρέπει να βάλει "λουκέτο" για έναν μήνα στην επιχείρησή του και να πληρώσει πρόστιμο 2.500 ευρώ.

Σε ποινή φυλάκισης 30 μηνών με αναστολή καταδικάστηκε την Παρασκευή ο ιδιοκτήτης καφετέριας από την Αλεξανδρούοπολη που χειροδίκησε σε ελεγκτή της ΑΑΔΕ, όταν συνελήφθη να μην εκδίδει όχι μόνο αποδείξεις αλλά ούτε και δελτία αποστολής.

Ο ιδιοκτήτης της καφετέριας ο οποίος συνελήφθη μετά την πράξη του και δικάστηκε με αυτόφωρη διαδικασία, ακόμη και μετά το επεισόδιο συνέχισε να απειλεί τους εφοριακούς που τον έλεγξαν με μήνυση ενώ οι αστυνομικοί συνέλαβαν και το εφοριακό που δέχθηκε την επίθεση του νταή επιχειρηματία.

Το αποτέλεσμα για τον πρωταγωνιστή του επεισοδίου είναι ότι εκτός από την καταδίκη του από το δικαστήριο θα έχει να αντιμετωπίσει αναστολή λειτουργίας της επιχείρησης του για ένα μήνα (αντί των 48 ωρών που προβλέπεται για την μη έκδοση αποδείξεων) αφού πλέον είναι υπόλογος και για παρεμπόδιση ελέγχου με άσκηση βίας κατά των ελεγκτών.

Όλα αυτά χωρίς να υπολογίζεται και το πρόστιμο των 2500 ευρώ που επιβλήθηκε .

Πηγή: news247.gr


NEWSLETTER