Τετάρτη, 08 Μαϊος 2019 09:22

Tι λένε τα ζώδια σήμερα (8/5)

Γράφτηκε από την

 

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Κριός

Με την σύνοδο Ερμή-Ουρανού να προσδίδει ανατρεπτικές διαστάσεις στα οικονομικά σου, αν περιμένεις κάποια έσοδα το πιθανότερο είναι να μην έρθουν ποτέ. Αντίθετα όμως μπορεί να σου έρθει κάτι απρόβλεπτο ή να αποκτήσεις κάτι σπάνιο. Παράλληλα, η Δήμητρα στον Τοξότη σου δίνει την ευκαιρία να δικτυωθείς και να διαφημιστείς.
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/krios


Ταύρος

Η σύνοδος Ερμή-Ουρανού στο ζώδιό σου θα σε «τιμωρήσει» αν δεν υιοθετήσεις νέες μεθόδους και πολιτικές, αφού μια «συνηθισμένη» ή πιο συμβατική προσέγγιση θα σε κάνει πιθανότατα θύμα μιας δυσάρεστης έκπληξης. Κάνε λοιπόν οικειοθελώς την ανατροπή στην ζωή σου, ξεκινώντας ίσως από την ανανέωση της εξωτερικής εμφάνισής σου.
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/tayros


Δίδυμοι

Η σύνοδος Ερμή-Ουρανού φέρνει αποκαλύψεις γύρω από παρασκηνιακές ενέργειες με πρωταγωνιστές μάλιστα άτομα που ποτέ δεν φανταζόσουν! Επιπλέον ενδέχεται να υπάρξει μια αλλαγή αρμοδιοτήτων στα εργασιακά σου ή μια ανακατωσούρα που θα σε αποσυντονίσει προσωρινά αλλά τελικά οι αλλαγές θα σε ευνοήσουν.
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/didymoi


Καρκίνος

Με την σύνοδο Ερμή-Ουρανού μπορεί να σου τύχουν όλα τα… παράξενα στις διαπροσωπικές σχέσεις σου, καλό είναι όμως να μην πάρεις τοις μετρητοίς κάποιες ακραίες αντιδράσεις, αφού γίνονται μόνο και μόνο για να σε προκαλέσουν. Σε κάθε περίπτωση πάντως θα γνωρίσεις πολύ ιδιαίτερα άτομα, με ξεχωριστά ενδιαφέροντα.
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/karkinos

Λέων

Μέσα από μια σειρά αλλαγών και ανατροπών στην καριέρα σου, η σύνοδος Ερμή-Ουρανού σου δίνει να καταλάβεις ότι ανεξάρτητα από τα σχέδια που κάνεις, το σύμπαν έχει τα… δικά του για σένα, ακολούθησε λοιπόν την ροή και δεν θα χάσεις. Παράλληλα, θα γνωρίσεις νέο κόσμο, εκείνο όμως που θα «μετρήσει» περισσότερο για σένα είναι η γνωριμία σου με ένα σημαίνον άτομο.
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/leon


Παρθένος

Η σύνοδος Ερμή-Ουρανού συνηγορεί στο να συνειδητοποιήσεις πράγματα μέσα από μια νέα γνώση αν όμως παραμερίσεις τις πνευματικές αναζητήσεις σου και κινηθείς μόνον στα τρέχοντα και καθημερινά, τότε μαζί με τις ευπρόσδεκτες και ευχάριστες εκπλήξεις θα υπάρξουν και άλλες που δεν θα σου αρέσουν καθόλου!
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/parthenos


Ζυγός

Δημιουργούνται οι προϋποθέσεις μιας ανατροπής, με πρώτο «θύμα» τα οικονομικά σου κι αν αποπειραθείς να παρέμβεις διορθωτικά και σύμφωνα με τους κανόνες, το πιθανότερο είναι να έχεις τα ακριβώς αντίθετα αποτελέσματα, από τα επιδιωκόμενα. Κάνε λοιπόν αυτό που δεν θα έκανε… κανένας και θα πετύχεις! Παράλληλα, γνωρίζεις κόσμο, δημιουργώντας συνάμα κάποια νέα ενδιαφέροντα κι ένα νέο δίκτυο.
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/zygos

Σκορπιός

Αλλάζουν άρδην τα δεδομένα και καλό είναι για την ώρα να μην «δένεις» τίποτε, αλλά και να μη δίνεις υποσχέσεις για πράγματα που δεν εξαρτώνται από σένα. Επιπλέον, η αλλαγή πλαισίου σε μια συνεργασία θα σε αναγκάσει να διαφοροποιήσεις την πολιτική σου κι εδώ οφείλεις να γνωρίζεις πως οι «extreme» ή ασυνήθιστες επιλογές θα έχουν πολύ καλύτερη τύχη.
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/skorpios

Τοξότης

Με την σύνοδο Ερμή-Ουρανού στα εργασιακά σου κυριαρχούν οι αλλαγές και οι ανατροπές και είναι μάλλον δύσκολο να διατηρηθεί η υπάρχουσα τάξη πραγμάτων. Μπορείς πάντως κι εσύ να κάνεις κινήσεις, που κανείς δεν περιμένει από σένα. Επιπλέον ενδέχεται να αλλάξεις μια θεραπεία. Παράλληλα, η Δήμητρα στο ζώδιό σου σε καλεί να «ξανοιχτείς» προσωπικά και κοινωνικά.
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/toxotis


Αιγόκερως

Έφτασε η ώρα και η στιγμή να αναδείξεις τις πιο ιδιαίτερες πτυχές σου, κινούμενος/η πρωτοποριακά. Από την άλλη πλευρά φαίνεται πως ένα αγαπημένο σου πρόσωπο σε ξενίζει με τα καμώματά του, αλλά δεν έχεις παρά να… ανταποδώσεις στα ίσα! Παράλληλα, η Δήμητρα στον Τοξότη φέρνει εκμυστηρεύσεις και αποκαλύψεις για τον ρόλο που έχουν παίξεις κάποιοι/ες.
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/aigokeros

Υδροχόος

Με την σύνοδο Ερμή-Ουρανού τα πράγματα στο σπίτι ή το γραφείο σου μπορεί να γίνουν κάνουν άνω-κάτω και το ιδανικό βέβαια θα ήταν να προκαλέσεις εσύ τις αλλαγές-καινοτομίες, ώστε να είναι στην κατεύθυνση που επιθυμείς. Επιπλέον αναμένονται έκτακτες επισκέψεις στον χώρο σου. Παράλληλα, η Δήμητρα στον Τοξότη διευρύνει τον κοινωνικό σου κύκλο.
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ydrohoos

Ιχθύες

Οφείλεις να επικεντρωθείς σε όλα εκείνα που εκφράζουν την αλήθεια σου, όσο ανατρεπτικά κι αν είναι για την καθημερινότητα και τον τρόπο ζωής σου. Ενδέχεται μάλιστα να υπάρξουν εκπλήξεις και απρόοπτα στις επαφές και τις μετακινήσεις σου, γι’ αυτό μην κάνεις προγράμματα. Επιπλέον, είναι πιθανό να αποκτήσεις ένα «προχωρημένο» εργαλείο.
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ihthyes