Πέμπτη, 09 Μαϊος 2019 09:31

Τι λένε τα ζώδια σήμερα (9/5)

Γράφτηκε από την
Τι λένε τα ζώδια σήμερα (9/5)

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Κριός

Το τετράγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα φέρνει νότες απαισιοδοξίας, ίσως κι ένα «πένθιμο» συμβάν, ουσιαστικά όμως οφείλεις να κλείσεις έναν κύκλο στην ζωή σου, αποφεύγοντας να «γαντζωθείς» από πρόσωπα ή καταστάσεις, που δεν σε αφορούν πια! Ίσως μάλιστα να σε βοηθήσει σε αυτό μια πρόταση που έρχεται από μακριά.
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/krios


Ταύρος

Το τετράγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα σου επισημαίνει ότι κάποιες καταστάσεις είτε στην δουλειά, είτε στα προσωπικά σου, μπορεί να είναι «στημένες» ή να υπαγορεύονται από πάθη και αντιζηλίες, γι’ αυτό μην είσαι τόσο… αθώος/α, εκτός πια κι αν θελήσεις να εκμεταλλευτείς οικονομικά την όλη κατάσταση! Πρόσεξε ακόμη την διατροφή σου.
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/tayros


Δίδυμοι

Το τετράγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα δρα «μηδενιστικά» στις φιλίες σου και είναι πιθανό να «ξεκόψεις» από ένα «μεγάλο και τρανό» πρόσωπο που όμως μετέρχεται «ανήθικων» μεθόδων. Από την άλλη πλευρά βέβαια και στα πλαίσια μιας ρεαλιστικής πολιτικής μπορεί «να πουλήσεις ακριβά το τομάρι σου»!
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/didymoi


Καρκίνος

Το τετράγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα προωθεί τα εργασιακά και την καριέρα σου μέσω του… σεξ απήλ που εκπέμπεις, σε φέρνει ωστόσο σε επαφή και με «σκοτεινά» άτομα ή κυκλώματα κι αν δεν σου αρέσουν αυτά δεν έχεις παρά να κόψεις τα πολλά πάρε-δώσε, θυσιάζοντας βέβαια κάποιες από τις προοπτικές σου. Παράλληλα, η Σελήνη στο ζώδιό σου σε κάνει να φέρεσαι κάπως… εκτός ελέγχου.
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/karkinos


Λέων

Το τετράγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα μπορεί να σου φέρει μια δυσάρεστη είδηση ή ένα στενόχωρο βίωμα, κάτι που μπορεί να σε «ρίξει» ψυχολογικά, ενώ οφείλεις να «τσεκάρεις» και την υγεία σου, αν δεις ότι κάτι δεν πάει καλά. Από την άλλη πλευρά βέβαια μπορεί να λάβεις ένα ερωτικό μήνυμα που θα σε «φτιάξει», ενώ δεν θες και πολύ για να «το τερματίσεις» στην… νυχτερινή σου ζωή!
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/leon


Παρθένος

Με το τετράγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα οι οικονομικές συναλλαγές σου χρειάζονται προσοχή, αφού πίσω από μια φαινομενικά συμφέρουσα πρόταση, μπορεί να κρύβεται μια στημένη παγίδα ή ένα συνειδησιακό «ξεπούλημα». Επιπλέον, πρόσεξε μήπως παρασυρθείς από ένα πάθος σου και τελικά τα χάσεις… όλα! Από την άλλη πλευρά βέβαια είναι πιθανό να λάβεις ένα σημαντικό κληροδότημα.
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/parthenos


Ζυγός

Το τετράγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα τονίζει μεν την γοητεία σου, σε φέρνει όμως σε επαφή με άτομα που έχουν κρυφή «ατζέντα» κι αν σου προταθεί μια συνεργασία, καλό είναι να το ψάξεις από εκατό μεριές. Αν βέβαια η συνείδησή σου είναι πιο… ελαστική και δεν έχεις πρόβλημα να ενδώσεις στην «αμαρτία», τότε… καλά να περάσεις!
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/zygos

Σκορπιός

Το τετράγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα μπορεί να ορίσει την απαρχή ενός νέου κύκλου στα εργασιακά σου, ύστερα από κάποιες εκμυστηρεύσεις αλλά και την ανανέωση του εξοπλισμού ή των μέσων που χρησιμοποιείς. Πρόσεξε μόνον τους… ζηλιάρηδες, αφού ο καθένας παίζει το δικό του παιχνίδι, αλλά και την υγεία σου που απειλείται από δερματικά προβλήματα.
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/skorpios


Τοξότης

Ενδέχεται να περιπέσεις σε ένα αδιέξοδο πάθος ή να βρεθείς σε ένα συναισθηματικό δίλημμα που θα σε «καθηλώσει», το σωστό ωστόσο θα ήταν να πάρεις άμεσα μια «τελεσίδικη» απόφαση, είτε αφήνοντας πίσω σου ότι σε πίκρανε, είτε… εξαργυρώνοντας την αποδοχή μιας «ανήθικης» πρότασης! Εξ άλλου για να πάρεις κάτι πρέπει να δώσεις πρώτα
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/toxotis


Αιγόκερως

Φαίνεται πως στην οικογένεια σου υπάρχουν κάποια «στενόχωρα» πράγματα που δεν ξέρεις και ήρθε η ώρα να τα μάθεις, ενώ στην δουλειά σου θα σου προταθεί κάτι «δελεαστικό», που όμως δεν συνάδει με τις αρχές σου. Επιπλέον, το τετράγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα σε ωθεί να προβείς σε ένα ξεκαθάρισμα στον χώρο σου.
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/aigokeros


Υδροχόος

Το τετράγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα σε ωθεί να… ξεπορτίσεις και να ξενυχτήσεις, φαίνεται όμως πως τα άτομα που θα συναντήσεις είναι μπλεγμένα σε διάφορες «περίεργες» καταστάσεις και σίγουρα κάποιες από αυτές δεν είναι «για τα δόντια σου». Επιπλέον μπορεί να δεις ή να μάθεις κάτι δυσάρεστο.
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ydrohoos


Ιχθύες

Με το τετράγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα η πορεία των οικονομικών σου φαίνεται να εξαρτάται κυρίως από τις βουλές των άλλων κι αν τύχει να βρεθείς σε αδιέξοδο καλό είναι να μην επιμείνεις στο αρχικό σου πλάνο, ούτε βέβαια να υποκύψεις σε κάποιον συναισθηματικό εκβιασμό. Από την άλλη πλευρά βέβαια ενδέχεται να «τσιμπήσεις» μια κληρονομιά ή αποζημίωση!
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ihthyes

 

 


NEWSLETTER