Παρασκευή, 10 Μαϊος 2019 09:28

Τι λένε τα ζώδια σήμερα (10/5)

Γράφτηκε από την

 

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Κριός

Ο Άρης στους Διδύμους, υπό το… βλέμμα του Κρόνου σε πιέζει να διευθετήσεις πρακτικά θέματα της καθημερινότητας κι όχι κάτω από τις καλύτερες συνθήκες ή συγκυρίες, αφήνοντας για αργότερα κάθε είδους ψυχαγωγική δραστηριότητα. Το πιθανότερο μάλιστα είναι να υπάρξουν καθυστερήσεις, ζημιές αλλά και ατυχήματα, που θα σε πάνε πίσω.
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/krios


Ταύρος

Ο Άρης στους Διδύμους «βλέπει» απέναντί του τον αστρικό Κρόνο και σε πιέζει να δώσεις λύση σε ένα οικονομικό πρόβλημα, που έχει πολλές παραμέτρους, μπορεί ωστόσο να μην είναι δικό σου αλλά ενός προσώπου του περιβάλλοντός σου. Κι εδώ βέβαια δεν χωρούν συναισθηματισμοί, αντίθετα «οι καλοί λογαριασμοί» είναι εκ των ων ουκ άνευ!
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/tayros


Δίδυμοι

Ο Άρης στο ζώδιο σου σε καλεί να επιστρατεύσεις όλες τις δεξιότητες σου, προκειμένου να αντεπεξέλθεις στις ποικίλες προκλήσεις της ημέρας, ιδίως στο φυσικό και οικονομικό πεδίο κι αν τα καταφέρεις θα αποδείξεις πρωτίστως στον εαυτό σου, ότι τα καταφέρνεις μια χαρά και στα δύσκολα, αν ωστόσο αποτύχεις μπορεί να κριθείς αυστηρά ή να σε κυριεύσουν οι τύψεις κι οι ενοχές.
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/didymoi


Καρκίνος

Ο Άρης στους Διδύμους σε πιέζει να ασχοληθείς, θέλοντας ή μη με θέματα σχετικά με την σωματική και ψυχική σου ευεξία, ίσως μάλιστα πιεστείς να κόψεις μια συνήθεια που σε βλάπτει ή αναγκαστείς να ακυρώσεις τις δραστηριότητές σου εξ αιτίας μιας αδιαθεσίας. Παράλληλα βέβαια μπορεί να σου αποκαλυφθεί κι ένα μυστικό, που θα σε κάνει «να πέσεις από τα σύννεφα».
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/karkinos


Λέων

Ο Άρης στους Διδύμους «συναλλάσσεται» με τον αστρικό Κρόνο και σε πιέζει να γίνεις πιο ομαδικός «παίκτης», συμμετέχοντας σε μια προσπάθεια για το κοινό καλό, δεν θα πρέπει ωστόσο να «φορτωθείς» επάνω σου ευθύνες που δεν σου αναλογούν ή να δώσεις «λευκή επιταγή» σε κάποιον/α, αφού μπορεί να σε εκμεταλλευτούν.
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/leon


Παρθένος

Ο Άρης στους Διδύμους σε πιέζει να διεκπεραιώσεις κοινωνικά καθήκοντα πολύ διαφορετικά μεταξύ τους και με τον Κρόνο να εγείρει επιπλέον θέματα στα συναισθηματικά σου, η πρώτη σου επιλογή είναι «να σκύψεις το κεφάλι», βάζοντας σε δεύτερη μοίρα όλα εκείνα που σε ευχαριστούν. Όμως μπορεί να «σκοντάψεις» πάνω σε «ισχυρούς» που έχουν αυξημένες απαιτήσεις από εσένα.
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/parthenos


Ζυγός

Ο Άρης στους Διδύμους σε… διάσταση με τον αστρικό Κρόνο, αναδεικνύει τις ελλείψεις σου σε υλικό και μέσα, μην επιχειρήσεις λοιπόν να «απλωθείς» χωρίς να έχεις εξασφαλίσει τις μίνιμουμ προδιαγραφές! Επιπλέον, καλό είναι να έχεις μαζί σου τα απαραίτητα έγγραφα ή τις αποδείξεις των συναλλαγών σου, αφού θα σου ζητηθούν.
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/zygos


Σκορπιός

Ο Άρης στους Διδύμους φέρνει οικονομικά διλήμματα και προβλήματα που δεν μπορούν να τύχουν μιας άμεσης αντιμετώπισης, αφού η κατάσταση είναι περίπλοκη. Καλό είναι λοιπόν να διαχειριστείς τα πράγματα με σύνεση, ιεραρχώντας τις ανάγκες σου και δίνοντας μόνον εκεί που πρέπει, χωρίς να υποκύψεις σε δήθεν ανάγκες γνωστών ή συγγενών.
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/skorpios


Τοξότης

Ο Άρης απέναντί σου μπορεί να κάνει τους άλλους πιο επικριτικούς απέναντί σου αλλά αν αυτό δεν γίνεται από πρόσωπα που σε ενδιαφέρουν ή «φυτρώνουν εκεί που δεν τα σπέρνουν» δεν έχεις παρά να τα προσπεράσεις. Από την άλλη πλευρά βέβαια οι απαιτήσεις μιας νομικής υπόθεσης ή ενός συνεργάτη σου μπορεί να σε στριμώξουν.
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/toxotis


Αιγόκερως

Την ίδια στιγμή που ο Κρόνος στο ζώδιό σου σε «φορτώνει» με έξτρα ευθύνες και υποχρεώσεις, ο Άρης στους Διδύμους μπορεί να σου προκαλέσει μια αδιαθεσία ή να σωματοποιήσει ψυχικές πιέσεις που δέχθηκες όλο το προηγούμενο διάστημα, με συνέπεια να… ξεκουραστείς με το ζόρι! Αν βέβαια σου προκύψουν δουλειές, που δεν είναι τόσο της αρμοδιότητάς σου, δεν έχεις παρά να πεις κι εσύ το δικό σου «όχι».
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/aigokeros


Υδροχόος

Με τον Άρη στους Διδύμους να έχει… κομμένα τα φτερά του, εκείνο που προέχει είναι το να ασχοληθείς με κάποια σοβαρά ζητήματα, βάζοντας ένα στοπ στην ψυχαγωγία σου. Αν μάλιστα νοιώσεις «άτονος/η» και χωρίς ενέργεια, ουδείς λόγος υπάρχει να «ζορίσεις» τον εαυτό σου, αφού σε καλό… δεν θα σου βγει!
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ydrohoos


Ιχθύες

Μπορεί να έχεις στενόχωρες καταστάσεις και αδιέξοδα στο σπίτι και την οικογένεια σου, κι αν πρόκειται για κάποιο περιουσιακό ζήτημα που φτάνει σε αδιέξοδο, προσπάθησε να «παγώσεις» τις εξελίξεις, μέχρι νεωτέρας! Αν πάλι νοιώσεις πως ένας δικός σου άνθρωπος σε απορρίπτει ή σε μειώνει, μάλλον βρίσκεται στην… κακή ημέρα του.
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ihthyes