Σάββατο, 11 Μαϊος 2019 09:28

Τι λένε τα ζώδια σήμερα (11/5)

Γράφτηκε από την

 

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Κριός

Με το τρίγωνο Ήλιου-Κρόνου επιβάλλεται να αποφύγεις τα περιττά έξοδα, επιλέγοντας να τακτοποιήσεις πρώτα τις υποχρεώσεις σου. Φρόντισε επίσης να είσαι τυπικά εντάξει στις συναλλαγές σου. Παράλληλα, η Σελήνη στον Λέοντα στρέφει το ενδιαφέρον σου στα αγαπημένα σου πρόσωπα, με την μεταξύ σας συνεννόηση όμως να μην είναι πάντα εύκολη.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/krios

Ταύρος

Το τρίγωνο Ήλιου-Κρόνου σε κάνει πιο συντηρητικό/η στις επιλογές σου, κάτι που στην παρούσα φάση θα σου βγει σε καλό, αφού ο Ουρανός στο ζώδιό σου «κοιμάται» και δεν θα σου δημιουργήσει προβλήματα. Παράλληλα, η Σελήνη στον Λέοντα σου προσφέρει την ευκαιρία να μεταβείς και να φιλοξενηθείς σε ένα μάλλον πολυτελές περιβάλλον.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/tayros

Δίδυμοι

Το τρίγωνο Ήλιου-Κρόνου σου συνιστά είτε να μπεις σε ένα πρόγραμμα διατροφής, είτε να φροντίσεις περισσότερο την υγεία σου, περικόπτοντας συνήθειες που σε βλάπτουν. Επιπλέον, αν έχεις ζώα ή φυτά, προνόησε και για εκείνα, ενώ μάλλον πρέπει να περιορίσεις και τις προσδοκίες σου για μια «ξέφρενη» διασκέδαση, αφού η ημέρα έχει για σένα έξτρα δουλειές ή υποχρεώσεις.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/didymoi

Καρκίνος

Το τρίγωνο Ήλιου-Κρόνου σε πιέζει να «σκύψεις» πάνω στα προβλήματα των άλλων, προκειμένου να ξεχάσεις τα… δικά σου, δεν είναι σκόπιμο ωστόσο να αναλάβεις ευθύνες που δεν σου αναλογούν, αφού στο τέλος θα «μπουχτίσεις» από την όλη κατάσταση, χώρια που θα σε εκμεταλλευτούν. Παράλληλα, να είσαι λιγότερο… large στις οικονομικές επιλογές σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/karkinos

 

Λέων

Με την Σελήνη στο ζώδιό σου ο ρόλος σου γίνεται πρωταγωνιστικός σε μια σειρά από ζητήματα όπου η παρουσία ενός… διασκεδαστή κρίνεται ως απαραίτητη. Δεν αποκλείεται μάλιστα να κουραστείς περισσότερο, προκειμένου να ευχαριστηθεί το… κοινό σου, πρόσεξε όμως μήπως τελικά δώσεις πολλά και πάρεις τα ελάχιστα!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/leon

Παρθένος

Το τρίγωνο Ήλιου-Κρόνου σε θέλει πιο πρακτικό/η και επαρκώς επιμελή στην καθημερινότητά σου κι επειδή «το ‘χεις», θα δικαιωθείς για τις επιλογές σου, έστω κι αν βάλεις στην άκρη κάποιες ψυχαγωγικές δράσεις προκειμένου να γίνει η δουλειά σου. Επιπλέον όμως, αναμένονται μπελάδες με συγγενείς σου. Παράλληλα, η Σελήνη στον Λέοντα σε παραπέμπει στην διερεύνηση του παρασκηνίου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/parthenos

Ζυγός

Το τρίγωνο Ήλιου-Κρόνου σε καλεί να είσαι προσεκτικός/η στην διαχείριση των οικονομικών σου, δίνοντας προτεραιότητα στην κάλυψη των υποχρεώσεών σου κι αποφεύγοντας αχρείαστες αγορές. Επιπλέον, αν δανείσεις χρήματα θα αργήσεις να τα πάρεις πίσω. Παράλληλα, η Σελήνη στον Λέοντα καλύπτει πλήρως την ανάγκη-επιθυμία σου για νέες γνωριμίες.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/zygos

Σκορπιός

Με το τρίγωνο Ήλιου-Κρόνου είναι πιθανό να αναλάβεις ευθύνες άλλων κι εδώ είναι που θα πρέπει να θέσεις έγκαιρα τα όριά σου απέναντι σε απαιτήσεις που σε ξεπερνούν. Επιπλέον, αν σου προταθεί μια συνεργασία, μην απαντήσεις χωρίς να εξετάσεις προσεκτικά τις δεσμεύσεις που συνεπάγεται για σένα. Παράλληλα, η Σελήνη στον Λέοντα προωθεί τις επαγγελματικές σου επιδιώξεις.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/skorpios

Τοξότης

Καλείσαι να εργαστείς περισσότερο αλλά και να προσφέρεις τις υπηρεσίες σου σε πρόσωπα ή ζώα. Επιπλέον βέβαια οφείλεις να φροντίσεις για την δική σου ευεξία, πριν το σώμα σου αρχίσει να διαμαρτύρεται, ενώ ανάλογα συντηρητικά οφείλεις να δράσεις και στις αγορές ή τα οικονομικά ζητήματα που σε απασχολούν, αφού εκείνο που προέχει είναι η κάλυψη των υποχρεώσεών σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/toxotis

Αιγόκερως

Το τρίγωνο Ήλιου-Κρόνου είναι βέβαια «βούτυρο στο ψωμί σου» και αναμένεται να δικαιωθείς σε πολλά, επιπλέον όμως θα χρειαστεί να «φέρεις στα ίσα του» ένα αγαπημένο σου πρόσωπο που περνά δύσκολα. Κι εδώ βέβαια η βοήθεια που θα παράσχεις θα πρέπει να είναι εκπαιδευτικού χαρακτήρα κι όχι να δώσεις «έτοιμη τροφή».

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/aigokeros

Υδροχόος

Το τρίγωνο Ήλιου-Κρόνου σου αναθέτει ένα μάλλον κοπιαστικό έργο, που η διεκπεραίωση του εξαρτάται κυρίως από το πόσο έχεις προνοήσει ώστε να μην σου πέσουν όλα μαζεμένα. Επιπλέον, φαίνεται πως οι υποχρεώσεις για το σπίτι και την οικογένειά σου είναι αυξημένες, ενώ ένα θέμα σου μπορεί να «στραβώσει» εξ αιτίας αντιδράσεων της τελευταίας στιγμής.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ydrohoos

 

Ιχθύες

Το τρίγωνο Ήλιου-Κρόνου παραπέμπει σε μια όχι και τόσο ανέμελη καθημερινότητα, επιβαρυμένη με «πληκτικές» υποχρεώσεις αλλά και με εμπόδια στις μετακινήσεις και τις επαφές σου κι εδώ είναι που θα κριθεί η προνοητικότητά σου. Αν βέβαια το ρίξεις στο διάβασμα και την αξιολόγηση των πεπραγμένων σου θα είσαι επαρκώς «εντός κλίματος».

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ihthyes