Δευτέρα, 13 Μαϊος 2019 09:27

Τι λένε τα ζώδια σήμερα (13/5)

Γράφτηκε από την
Τι λένε τα ζώδια σήμερα (13/5)

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Κριός

Το τρίγωνο Ήλιου-Πλούτωνα δεν ευνοεί τα οικονομικά σου, εκτός κι αν πρόκειται για μια πράξη που πιστοποιεί το κλείσιμο ενός κύκλου και μια νέα αρχή. Αν λοιπόν θελήσεις να απαλλαγείς από πρότερες δεσμεύσεις, με το όποιο κόστος, τότε καλώς, αν όμως «κολλήσεις», αναζητώντας σώνει και καλά μια κάποια λύση, τότε κινδυνεύεις να πέσεις θύμα κάποιων.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/krios 

 

Ταύρος

Το τρίγωνο Ήλιου-Πλούτωνα σε ρίχνει «στα βαθιά», είτε πρόκειται για την αντιμετώπιση δικών σου φόβων και «κολλημάτων», είτε για την εμπλοκή σου σε μια προσωπική υπόθεση που αργά ή γρήγορα θα σε φέρει σε αδιέξοδο. Από την άλλη πλευρά βέβαια, η διερεύνηση καταστάσεων θα σε βοηθήσει να αποκρυσταλλώσεις μια πιο πλήρη εικόνα για τα πράγματα.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/tayros

 

Δίδυμοι

Η Σελήνη στην Παρθένο σε ωθεί να κάνεις ένα ξεκαθάρισμα στον χώρο σου, δεν αποκλείεται ωστόσο να συμβεί και κάτι καταλυτικό στο οικογενειακό σου περιβάλλον. Παράλληλα, καλείσαι να διερευνήσεις πρόσωπα και πράγματα, ίσως όμως να μπεις στον πειρασμό να παραβιάσεις τα «προσωπικά δεδομένα» κάποιων, κάτι που θα σου στοιχίσει σε εμπιστοσύνη.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/didymoi

 

Καρκίνος

Το τρίγωνο Ήλιου-Πλούτωνα μπορεί να αναδείξει μια κρίσιμη καμπή στην ζωή ενός φίλου ή μιας φίλης, από την άλλη πλευρά όμως σου ζητά να διαγράψεις οριστικά από την ζωή σου, όποιον/α αποδείχτηκε «λίγος/η» για σένα. Αν πάλι σου τύχει να συμμετάσχεις σε μια συλλογική προσπάθεια ή παρέα, πρόσεξε μήπως πίσω από τα ωραία λόγια, κρύβονται τελικά ανομολόγητα συμφέροντα.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/karkinos

 

Λέων

Το τρίγωνο Ήλιου-Πλούτωνα σε φέρνει προ τετελεσμένων σε ένα επαγγελματικό ή κοινωνικό ζήτημα και από την στιγμή που κάθε προσπάθεια σου πέφτει σε τοίχο, δεν έχει τύχη, καλείσαι να πάρεις γενναίες αποφάσεις, αφήνοντας πίσω σου το παρελθόν και αποκαλύπτοντας συνάμα τον ύποπτο ρόλο που μπορεί να έχει παίξει κάποιος/α σε μια υπόθεση που σε «καίει», όσο ψηλά κι αν βρίσκεται.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/leon

 

Παρθένος

Η Σελήνη στο ζώδιό σου σε ωθεί να πάρεις μια τελειωτική απόφαση γύρω από ένα προσωπικό σου ζήτημα αλλά και να κλείσεις έναν κύκλο εργασιών που δεν αποδίδει. Παράλληλα, αν μεν επικεντρωθείς στις πνευματικές αναζητήσεις σου, τότε το τρίγωνο Ήλιου-Πλούτωνα θα σε βοηθήσει να φτάσεις στην ουσία της υπόθεσης.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/parthenos

Ζυγός

Το τρίγωνο Ήλιου-Πλούτωνα θέτει οικονομικά διλήμματα αλλά σίγουρα το αποτέλεσμα δεν εξαρτάται τόσο από τους δικούς σου χειρισμούς, όσο από τις βουλές εκείνων που «λύνουν και δένουν», αν λοιπόν δεν έχεις την υποστήριξη τους, τότε μην ματαιοπονείς και προχώρα παρακάτω.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/zygos

 

Σκορπιός

Το τρίγωνο Ήλιου-Πλούτωνα σηματοδοτεί μια κρίσιμη καμπή στην ζωή σου, καλώντας σε να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα, ιδιαίτερα σε σχέση με τα προσωπικά σου ή μια συνεργασία. Για να συμβεί αυτό όμως θα πρέπει πρώτα να ξεμπερδεύεις με το παλιό, έστω κι αν κάτι τέτοιο σου αφήσει «πληγές», αφού αν επιμείνεις στα ίδια, το πιθανότερο είναι να βρεθείς εκ νέου σε αδιέξοδο.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/skorpios

 

Τοξότης

Η Σελήνη στην Παρθένο σηματοδοτεί μια κρίσιμη καμπή στην ζωή σου, όπου τίποτε πλέον δεν είναι όπως πριν και το… ποτάμι δεν γυρίζει πίσω! Παράλληλα, το τρίγωνο Ήλιου-Πλούτωνα τείνει να κλείσει έναν κύκλο στα εργασιακά σου, ορίζοντας μια νέα πορεία και το σοφότερο από πλευρά σου θα ήταν να την αποδεχθείς… πειθήνια και να πας παρακάτω!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/toxotis

 

Αιγόκερως

Με το τρίγωνο Ήλιου-Πλούτωνα θα χρειαστεί να πάρεις μια δύσκολη απόφαση σχετική με ένα προσωπικό ζήτημα, κλείνοντας οριστικά έναν κύκλο. Και μην… δειλιάσεις αφού είναι προς το συμφέρον σου να μην επιμείνεις σε μια «χαμένη» προοπτική, που θα σε μπλέξει χειρότερα στην συνέχεια, ίσως μάλιστα να βγάλει και τον χειρότερο εαυτό σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/aigokeros

 

Υδροχόος

Το τρίγωνο Ήλιου-Πλούτωνα σε καλεί να κλείσεις οριστικά μια οικογενειακή ή προσωπική υπόθεση σου, ώστε να απελευθερωθείς από εξαρτήσεις, ακόμη κι αν το συναισθηματικό κόστος δείχνει υψηλό για σένα. Επιπλέον, θα συνειδητοποιήσεις ότι για να αντιμετωπίσεις το «κακό» θα πρέπει να καταφύγεις σε ριζικές λύσεις, αφού τα ημίμετρα δεν θα αποδώσουν.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ydrohoos

 

Ιχθύες

Η Σελήνη στην Παρθένο ορίζει μια κρίσιμη καμπή στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, με ένα τέλος να είναι πιθανό. Παράλληλα, το τρίγωνο Ήλιου-Πλούτωνα σε καλεί να διαλευκάνεις μια σειρά από «μυστήριες» υποθέσεις, είτε πρόκειται για προσωπικά θέματα, είτε για… θεωρίες συνωμοσίας, που κρύβουν κάποιες αλήθειες.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ihthyes

 


NEWSLETTER