Τετάρτη, 15 Μαϊος 2019 09:27

Τι λένε τα ζώδια σήμερα (15/5)

Γράφτηκε από την

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο


Κριός

Ο Ήλιος στον Ταύρο σε καλεί να προσφέρεις όπου έχουν την ανάγκη σου, όσον αφορά όμως τις «κανονικές» οικονομικές συναλλαγές σου ανάβει «κόκκινο», αφού κινδυνεύεις να πέσεις θύμα μιας απάτης! Μπορεί ακόμη να χαθούν χρήματα ή αντικείμενα αξίας. Παράλληλα το εξάγωνο Αφροδίτης-Άρη «βάζει φωτιά» στην επικοινωνία σου με τον έξω κόσμο.
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/krios

Ταύρος

Ονειροβατείς… ελαφρώς, ίσως μάλιστα να αφαιρεθείς και να ξεχάσεις κάτι σημαντικό. Μπορείς ωστόσο να στοχεύσεις σε δράσεις που τρέφουν το «μέσα σου». Παράλληλα, το εξάγωνο Αφροδίτης-Άρη σου προσδίδει ένα σεξ απήλ, που δείχνει ανίκητο και σίγουρα μπορείς να πετύχεις πολλά με αυτό, τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο!
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/tayros


Δίδυμοι

Ένας «εναλλακτικός» Ήλιος στον Ταύρο σε καλεί να πάρεις την ζωή πιο χαλαρά, αντικαθιστώντας τις πιέσεις και τα άγχη του «σήμερα» με τα όνειρα του… αύριο! Επιπλέον, σε καλεί να εμψυχώσεις άτομα που βρίσκονται σε δύσκολη θέση ή να καταπιαστείς με μια τέχνη. Παράλληλα βέβαια, το εξάγωνο Αφροδίτης-Άρη συμβάλλει σε μια έντονη συναισθηματική φόρτιση.
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/didymoi


Καρκίνος

Ο Ήλιος στον Ταύρο γίνεται πιο… αγαθός, με συνέπεια να γίνεις κι εσύ πιο επιρρεπής σε εξαπατήσεις από πρόσωπα του φιλικού σου περιβάλλοντος, από την άλλη πλευρά όμως σε ωθεί να συμμετάσχεις σε μια συλλογική προσπάθεια με ανθρωπιστικό κίνητρο. Παράλληλα, οι απωθημένες επιθυμίες σου «κλέβουν την παράσταση».
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/karkinos


Λέων

Κυνηγάς «χίμαιρες», ενώ είναι πιθανό να προκληθούν πρακτικά προβλήματα και αναβολές σε σχέση με την καριέρα σου ή έναν «κυρίαρχο» στόχο σου. Επιπλέον, ένα ισχυρό άτομο σου υπόσχεται πράγματα που δεν θα γίνουν. Από την άλλη πλευρά όμως θα μπορέσεις να πείσεις για κάτι που… δεν είσαι, όσο δε για τις καλλιτεχνικές αναζητήσεις σου, μάλλον είναι εκείνες που θα σε αναδείξουν!
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/leon


Παρθένος

Ο Ήλιος στον Ταύρο έχει… τσίμπλες στα μάτια, κάνοντάς σε επιρρεπή σε λάθη και αβλεψίες, ενώ είναι σκόπιμο να μην εμπιστευτείς κάποιον/α που σου τα εμφανίζει όλα «τέλεια», αφού μπορεί να υπάρχει και δόλος. Από την άλλη πλευρά βέβαια, σε ενθαρρύνει στις πνευματικές και φιλοσοφικές αναζητήσεις σου. Παράλληλα, το εξάγωνο Αφροδίτης-Άρη σε ωθεί να δοθείς ολόψυχα σε έναν στόχο που σε εκφράζει.
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/parthenos


Ζυγός

Ο Ήλιος στον Ταύρο σου εμφανίζει μια «πολλά υποσχόμενη» οικονομική προοπτική αλλά στην καλύτερη περίπτωση δεν θα «σου κάτσει», ενώ στην χειρότερη θα δεις το «τυράκι» αλλά όχι την «φάκα»! Επιπλέον, η ημέρα δεν προσφέρεται για σημαντικές αγορές αλλά μπορεί να χαρίσεις ή να σου χαρίσουν κάτι. Παράλληλα, μπορεί να πάρεις μια είδηση που θα σε «ξεσηκώσει».
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/zygos


Σκορπιός

Ο Ήλιος στον Ταύρο σε βοηθά να αποκρύψεις κάθε τι το «ενοχλητικό», κερδίζοντας τις εντυπώσεις στις ποικίλες συναλλαγές σου, από την άλλη πλευρά όμως, τίθεται άμεσα θέμα εμπιστοσύνης στις συνεργασίες σου. Παράλληλα, μπορεί να ενισχυθούν τα οικονομικά σου, ίσως μάλιστα κάτι τέτοιο να προκύψει ύστερα από την ζημιά κάποιου άλλου ή ως μια αποζημίωση ή κληρονομιά.
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/skorpios

Τοξότης

Σήμερα, στον χώρο της εργασίας σου, αναμένονται ακυρώσεις δράσεων και… μπόλικα λάθη ή ψεματάκια! Επιπλέον, υπό την «επίβλεψη» του Ποσειδώνα, ο Ήλιος στον Ταύρο σε θέλει πιο προσεκτικό απέναντι σε άτομα που άλλο δείχνουν κι άλλο είναι, ώστε να μην «την πατήσεις»! Παράλληλα βέβαια, το εξάγωνο Αφροδίτης-Άρη «απαιτεί» να δοθείς απόλυτα σε έναν σκοπό.
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/toxotis


Αιγόκερως

Ο Ήλιος στον Ταύρο ανοίγει νέους δρόμους στην δημιουργική σου έκφραση, όσον αφορά όμως στις σχέσεις σου με αγαπημένα πρόσωπα παραπέμπει σε λάθη, ακυρώσεις και ψέματα. Καλό είναι μάλιστα να εμπιστευτείς περισσότερο την διαίσθηση σου, αφού με την λογική δεν θα βγάλεις άκρη! Παράλληλα, είναι πιθανό να προκύψουν πολλές έκτακτες εργασίες.
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/aigokeros


Υδροχόος

Ο Ήλιος στον Ταύρο γίνεται πιο… καλλιτέχνης και σε καλεί να αναμορφώσεις αισθητικά τον χώρο σου. Ωστόσο, η ημέρα δεν προσφέρεται για περιουσιακές ρυθμίσεις, ενώ πρόσεξε ποιους/ες βάζεις στον χώρο σου, αφού δεν έχουν όλοι/ες τις… καλύτερες προθέσεις! Παράλληλα, το εξάγωνο Αφροδίτης-Άρη σε κάνει πολύ πιο παθιασμένο/η στις ενασχολήσεις σου.
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ydrohoos


Ιχθύες

Με τον Ήλιο στον Ταύρο να επηρεάζεται από τον Ποσειδώνα, δεν θες και πολύ για να πιστέψεις πράγματα που δεν ισχύουν ή να εξαπατηθείς. Επιπλέον είναι πιθανόν να χάσεις χρήσιμα έγγραφα, αρχεία ή αντικείμενα αλλά από την άλλη πλευρά, αν ακυρωθεί ένα ραντεβού που κρίνεις ως σημαντικό, ίσως τελικά να είναι για… καλό!
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ihthyes