Κυριακή, 19 Μαϊος 2019 09:25

Τι λένε τα ζώδια (19/5)

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Τι λένε τα ζώδια (19/5)

 

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Κριός

Η Πανσέληνος του Μαΐου σε καλεί να πάψεις να ανησυχείς για τα οικονομικά σου, αφού ακόμη κι αν όλα δείχνουν εναντίον σου, εξ αιτίας χρεών ή άλλων υποχρεώσεων το πιθανότερο είναι να αποκομίσεις ένα σημαντικό κέρδος με την βοήθεια της τύχης ή να σου παρασχεθούν σημαντικές διευκολύνσεις. Επιπλέον, είναι πιθανό να αποκτήσεις κάτι που θέλεις πολύ.
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/krios


Ταύρος

Με την Πανσέληνο του Μαΐου να σε υποστηρίζει, πολλά είναι εκείνα που θα βελτιωθούν στην ζωή σου και μάλιστα σχετικά εύκολα μέσα από την υποστήριξη ενός ισχυρού παράγοντα ή απλά της… τύχης! Επιπλέον, μια συνεργασία ή συμφωνία μπορεί να σου φέρει «στο πιάτο» αυτό που επιθυμείς. Αν πάλι δεν έχεις ιδιαίτερες βλέψεις, θα μπορέσεις να περάσεις όμορφα με καλή παρέα.
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/tayros


Δίδυμοι

Ο ενεργός Δίας απέναντί σου δημιουργεί ένα πιο ευχάριστο και… αβανταδόρικο κλίμα στις διαπροσωπικές σου σχέσεις κι αν σου γίνει μια πρόταση συνεργασίας δεν έχεις παρά να την αποδεχθείς! Παράλληλα, δημιουργούνται νέα και θετικά δεδομένα στις εργασιακές σου σχέσεις κι αν μέχρι πρότινος ταλαιπωρήθηκες, τελικά όλα θα γίνουν όπως τα θέλεις..
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/didymoi


Καρκίνος

Η Πανσέληνος του Μαΐου σηματοδοτεί την διάκριση ενός αγαπημένου σου προσώπου αλλά και μια ικανοποίηση που θα πάρεις. Επιπλέον αναμένεται μια διεύρυνση του κύκλου των γνωριμιών σου –και μάλιστα με διακεκριμένα πρόσωπα- καλό είναι ωστόσο να μην αρκεστείς μόνον σε χαριεντισμούς αλλά να στοχεύσεις και σε κάτι πιο παραγωγικό.
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/karkinos


Λέων

Η Πανσέληνος του Μαΐου μπορεί να οδηγήσει τα βήματά σου σε ένα πολυτελές περιβάλλον αλλά και κοντά σε ισχυρά πρόσωπα. Ίσως βέβαια να αναδειχθεί και κάποιο «σκάνδαλο», από την στιγμή όμως που ακούγεται το όνομά σου, δεν έχει και τόση σημασία ο λόγος! Επιπλέον, ίσως να ασχοληθείς με ένα περιουσιακό ζήτημα, προχωρώντας σε μια επωφελή σύμβαση ή συμφωνία.
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/leon


Παρθένος

Η Πανσέληνος του Μαΐου μπορεί να συμβάλλει θετικά σε ένα ταξίδι, την συμμετοχή σου σε μια εκδήλωση αλλά και την απόκτηση κάποιων αξεσουάρ, που θα σε εξυπηρετήσουν πολλαπλά. Επιπλέον, η δικτύωσή σου με πρόσωπα και πράγματα θα σε ωφελήσει τόσο άμεσα όσο και στο μέλλον, ενώ ευνοείσαι και σε θέματα σπουδών.
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/parthenos


Ζυγός

Η Πανσέληνος του Μαΐου συμβάλλει στην βελτίωση των οικονομικών σου αλλά και στο να βρεις χρηματοδοτικές «άκρες», με συνέπεια να αποκτήσεις κάτι που θα βελτιώσει την κοινωνική σου εικόνα. Δεν χρειάζεται μάλιστα καν να «το ζορίσεις», αφού η τύχη σου είναι εκείνη που έχει τον πρώτο λόγο. Παράλληλα, η καθημερινότητά σου διανθίζεται με ευχάριστα περιστατικά και πολύ… γέλιο!
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/zygos

Σκορπιός

Η Πανσέληνος του Μαΐου σε βάζει σε αναπτυξιακή τροχιά και σε ενθαρρύνει να αναλάβεις περισσότερες πρωτοβουλίες και να αναδείξεις τα προσόντα σου, ώστε να διεκπεραιώσεις αποτελεσματικά τις ποικίλες προκλήσεις της ημέρας. Δεν αποκλείεται μάλιστα να επιβραβευθούν άμεσα οι προσπάθειές σου με έναν ανέλπιστα εύκολο τρόπο ή απλά να έχεις τα… τυχερά σου!
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/skorpios

.
Τοξότης

Με τον Δία στο ζώδιό σου να κάνει… πάρτι, η τύχη σου «τα σπάει» και το μόνο που σου απομένει είναι το να μην μείνεις μόνον στις υποσχέσεις, υπάρχει ωστόσο και το ενδεχόμενο να χαρείς απλά τα όσα σου παρέχονται. Μάλιστα και η Πανσέληνος του Μαΐου σε καλεί να αφήσεις τα… δύσκολα για μια άλλη ημέρα και να εκμεταλλευτείς τις διευκολύνσεις που σου προσφέρονται.
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/toxotis


Αιγόκερως

Η Πανσέληνος του Μαΐου προάγει την κοινωνικότητα σου, φέρνοντας σε κοντά σε άτομα με ποικίλα ενδιαφέροντα, που μπορούν να ικανοποιήσουν κάθε αναζήτηση σου. Φρόντισε όμως να «βγάλεις» και κάτι ουσιαστικό από όλα αυτά, ξεπερνώντας ίσως προκαταλήψεις και παγιωμένες πεποιθήσεις. Επιπλέον, είναι πιθανό να καρπωθείς την επιτυχία ενός φίλου ή μιας φίλης σου.
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/aigokeros


Υδροχόος

Με την Πανσέληνο του Μαΐου να σου δίνει τύχη και στήριξη, αν σκέφτεσαι να ξεκινήσεις κάτι σημαντικό, καλό είναι να το κάνεις άμεσα, αφού μπορεί να σου αποφέρει και χρήμα και αναγνώριση. Επιπλέον, φαίνεται να βρίσκεσαι πολύ πιο κοντά σε πρόσωπα με ισχύ και ικανότητες, που σίγουρα μπορούν να συμβάλλουν στην ευκολότερη διεκπεραίωση των υποθέσεων σου.
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ydrohoos


Ιχθύες

Η Πανσέληνος του Μαΐου διευρύνει σημαντικά το βεληνεκές των επαφών σου κι αν προκύψει κάτι που σχετίζεται με το εξωτερικό, μην διστάσεις να προχωρήσεις. Επιπλέον, συμβάλλει θετικά στην διάδοση των ιδεών και του έργου σου, ενώ δεν αποκλείεται να αποκτήσεις ένα μεταφορικό ή επικοινωνιακό μέσον που θα διευκολύνει την καθημερινότητά σου.
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ihthyes

 

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


NEWSLETTER