Τρίτη, 21 Μαϊος 2019 09:37

Tι λένε τα ζώδια σήμερα (21/5)

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Tι λένε τα ζώδια σήμερα (21/5)


Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο


Κριός

Η σύνοδος Ήλιου-Ερμή θα σε βοηθήσει να διευρύνεις τον κύκλο γνωριμιών αλλά και τα ενδιαφέροντα σου. Ίσως μάλιστα να σου προκύψει μια μετακίνηση-έξοδος ή μια είδηση που θα σου κινήσει την περιέργεια. Παράλληλα βέβαια, ο Άρης θα εντείνει την ανησυχία σου γύρω από ένα οικογενειακό ζήτημα ή θα προκαλέσει επεισόδια-καβγάδες που θα σε βγάλουν από την βολή σου.
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/krios


Ταύρος

Η σύνοδος Ήλιου-Ερμή σε βοηθά να ανακάμψεις οικονομικά και να αποκτήσεις πράγματα που σε κάνουν να νοιώθεις καλά, ενδέχεται ωστόσο να προβείς και σε… μικρές σπατάλες! Παράλληλα, με τον Άρη στον Καρκίνο να… φορτσάρει, μπορείς να μάθεις πολλά και σε σύντομο χρόνο αλλά και να βρεις τις κατάλληλες «πατέντες» σε μια σειρά από ζητήματα.
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/tayros


Δίδυμοι

Με την σύνοδο Ήλιου-Ερμή στο ζώδιο σου καλείσαι να αναδείξεις τα βασικά επικοινωνιακά σου προσόντα αλλά και τις ιδιαίτερες ικανότητές σου σε τεχνικά ζητήματα. Παράλληλα βέβαια, θα αναδειχθούν επείγοντα θέματα στα οικονομικά σου κι ίσως χρειαστεί να κινηθείς άμεσα είτε για να αρπάξεις μια ευκαιρία «από τα μαλλιά», είτε για να διαφυλάξεις τα κεκτημένα σου.
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/didymoi


Καρκίνος

Με τον Άρη στο ζώδιό σου, μπορεί να βιώσεις σχεδόν ταυτόχρονα τα καλά και τα στραβά του, αφού από την μια πλευρά θα σε βοηθήσει να πετύχεις άμεσα έναν στόχο σου, από την άλλη όμως ενδέχεται να κάνει… εσένα «στόχο» κάποιων εντάσεων ή πρακτικών αυθαιρεσίας. Σε όλη την διάρκεια της ημέρας λοιπόν, η δράση γίνεται εκ των ων ουκ άνευ, είτε πρόκειται για άμυνα, είτε για επίθεση.
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/karkinos


Λέων

Η σύνοδος Ήλιου-Ερμή συμβάλλει στο να βρεθείς κοντά σε φίλους/ες ή ομοϊδεάτες που σε καταλαβαίνουν, ενώ μπορεί να πληροφορηθείς για διάφορα ζητήματα μέσα και από την συμμετοχή σου σε μια συλλογική προσπάθεια. Παράλληλα βέβαια, ο Άρης στον Καρκίνο αναδεικνύει μια εσωτερική δυσαρμονία που έχει επιπτώσεις και στην υγεία σου.
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/leon


Παρθένος

Με την σύνοδο Ήλιου-Ερμή, ένα σημαίνον πρόσωπο μπορεί να σου προσφέρει εξυπηρέτηση. Επιπλέον, μπορείς να επεκταθείς σε δραστηριότητες, ξέροντας πως ακόμη κι αν είναι η «κακή σου μέρα», χαμένος δεν θα βγεις! Παράλληλα, θα γίνεις πολύ πιο δραστήριος/α στον κοινωνικό τομέα, ίσως μάλιστα να νιώσεις την ανάγκη να συνδράμεις με μαχητικό τρόπο σε μια υπόθεση φίλου/ης.
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/parthenos


Ζυγός

Με την σύνοδο Ήλιου-Ερμή η περιέργειά σου κορυφώνεται, ενώ η ημέρα προσφέρεται για εξόδους ταξίδια και συζητήσεις επί παντός επιστητού αλλά και για να προβείς σε αγορές gadget ή αξεσουάρ. Παράλληλα βέβαια, ο Άρης στον Καρκίνο σε θέλει «απίκο» προκειμένου να αντιμετωπίσεις έκτακτες καταστάσεις στην καριέρα σου ή για να «ξεκολλήσει» μια υπόθεσή σου.
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/zygos


Σκορπιός

Σου προσφέρονται λύσεις στα οικονομικά, ίσως όμως να μην έχουν να κάνουν μόνο με τα… μισθά σου αλλά και με κάποια «τυχερά» ή μια ιδιαίτερα αποδοτική επένδυση. Παράλληλα, ο Άρης στον Καρκίνο θα εντείνει τις επαφές και τις μετακινήσεις σου και το μόνο πρόβλημα σε αυτό είναι ότι από την βιασύνη σου μπορεί να κάνεις κάποια γκάφα ή να τσακωθείς με τον λάθος άνθρωπο.
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/skorpios


Τοξότης

Η σύνοδος Ήλιου-Ερμή κάνει τους άλλους να διάκεινται ευνοϊκά απέναντί σου, με συνέπεια κάποια πράγματα να γίνουν πολύ πιο εύκολα, από όσο φαίνονταν αρχικά, μέσα από διαμεσολαβήσεις και… απανωτά τηλεφωνήματα! Παράλληλα βέβαια, ο Άρης στον Καρκίνο «ταρακουνάει» τα οικονομικά σου και θα χρειαστεί να διεκδικήσεις πράγματα, ενίοτε και μέσω μιας νομικής οδού.
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/toxotis

.
Αιγόκερως

Ο Άρης απέναντί σου τείνει να δημιουργήσει μια επιθετικότητα στην συμπεριφορά των άλλων απέναντι σου, αυξάνοντας κατά τι την αβεβαιότητα σου, ιδιαίτερα σε σχέση με το μέλλον που μπορεί να έχει μια συνεργασία σου, ιδίως επαγγελματική. Ίσως μάλιστα χρειαστεί να κινηθείς και παρασκηνιακά προκειμένου να γίνει η δουλειά σου.
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/aigokeros


Υδροχόος

Η σύνοδος Ήλιου-Ερμή σε φέρνει πιο κοντά σε αγαπημένα σου πρόσωπα αλλά και την νεολαία. Επιπλέον, σε κάνει πιο «παιχνιδιάρη/α», κάτι που θα αφήσει θετικές εντυπώσεις στις διαπροσωπικές σχέσεις σου. Παράλληλα, βέβαια με τον Άρη στον Καρκίνο θα υπάρξουν περισσότερες εστίες έντασης στο εργασιακό σου περιβάλλον.
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ydrohoos


Ιχθύες

Η σύνοδος Ήλιου-Ερμή θα σου προσφέρει λύσεις και βοήθειες από τους οικείους σου, ενώ ευνοεί και τα περιουσιακά θέματα. Επιπλέον μπορεί να φιλοξενηθείς σε ένα «αεράτο» περιβάλλον ή να κάνεις τον χώρο σου πιο λειτουργικό, ίσως όμως και να αποσυντονιστείς από τα πολλά πέρα-δώθε. Παράλληλα, ο Άρης στον Καρκίνο δημιουργεί τις προϋποθέσεις για ένα «θερμό επεισόδιο».
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ihthyes

 

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


NEWSLETTER