Τρίτη, 21 Μαϊος 2019 13:30

Σέρρες: Μπήκαν για ληστεία και κατέληξαν... στο νοσοκομείο

Γράφτηκε από την
Σέρρες: Μπήκαν για ληστεία και κατέληξαν... στο νοσοκομείο

Ενα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας (20/05) στις Σέρρες.

Σύμφωνα με το diktyotv.gr, αργά το βράδυ ένας άνδρας διακομίστηκε σε νοσοκομείο τραυματισμένος στα πόδια μετά από πυροβολισμό που δέχτηκε από ιδιοκτήτη αγροικίας. Το περιστατικό σημειώθηκε στην περιοχή του Νοσοκομείου Σερρών. Σύμφωνα με την αστυνομία, ο τραυματίας μαζί με άλλους δύο συνεργούς του φέρονται να πήγαν στην αγροικία με σκοπό τη ληστεία.

Ο ιδιοκτήτης ήταν οπλισμένος

Δεν υπολόγισαν όμως στο γεγονός πως ο ιδιοκτήτης της αγροικίας στις Σέρρες ήταν εκεί και μάλιστα οπλισμένος. Η αστυνομία εκτιμά ότι ο πυροβολισμός ήταν αποτέλεσμα του φόβου που αισθάνθηκε. Σύμφωνα πάντα με την ίδια πηγή, ο ιδιοκτήτης συνελήφθη, αλλά και ένας φερόμενος ως συνεργός του τραυματία, ενώ αναζητείται και τρίτος άντρας, που φέρεται να πήγε μαζί με τους άλλους δύο στην αγροικία.

Σημειώνεται, ότι πριν από λίγο καιρό είχε σημειωθεί άλλο ένα παρόμοιο περιστατικό με ληστές να εισβάλουν σε σπίτι ηλικιωμένων, αυτή τη φορά στη Μεσσηνία, και να αποσπούν μεγάλο χρηματικό ποσό.

Περιμένουν να συνέλθει

Ο τραυματίας συνεχίζει να νοσηλεύεται φρουρούμενος, με την κατάσταση της υγείας του να μην εμπνέει ανησυχία. Οι άνθρωποι των αρχών στις Σέρρες περιμένουν να συνέλθει προκειμένου να ακούσουν και την δικιά του εκδοχή για το περιστατικό.


NEWSLETTER