Τετάρτη, 22 Μαϊος 2019 09:26

Τι λένε τα ζώδια σήμερα (22/5)

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Τι λένε τα ζώδια σήμερα (22/5)

 

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Κριός
Με την Σελήνη στον Αιγόκερω ενδέχεται να βρεθείς προ τετελεσμένων στα επαγγελματικά σου και ίσως αναγκαστείς να πάρεις μια δύσκολη απόφαση για το μέλλον σου, έχοντας από την μια πλευρά κάποια μακροπρόθεσμα οφέλη κι από την άλλη μια αναστολή των άμεσων σχεδίων σου λόγω «ανωτέρας βίας». Αναζήτησε λοιπόν το μέτρο, ώστε να «σώσεις την παρτίδα».
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/krios


Ταύρος
Η Σελήνη στον Αιγόκερω μπορεί να σε φέρει αντιμέτωπο/η και με κάποια πικρή ή «σκοτεινή» πλευρά της ζωής, ενώ στις επαφές και τις μετακινήσεις σου προέχουν εκείνα που πρέπει να γίνουν κι όχι τόσο η ψυχαγωγία σου. Αντίθετα όμως στην κατεύθυνση ερευνών και μελετών θα σου φανεί εξαιρετικά χρήσιμη και λειτουργική!
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/tayros


Δίδυμοι
Ο Ερμής στο ζώδιό σου διευρύνει τις προοπτικές σου και βελτιώνει την ψυχολογία σου, μέσα από ευχάριστες παρέες και νέα ενδιαφέροντα και σε αυτό βέβαια συνηγορεί και ο Δίας απέναντί σου αλλά από την άλλη πλευρά δεν είναι δυνατόν να εκπληρωθούν μονομιάς όλες σου τις επιθυμίες ή να αλλάξει ριζικά μια κατάσταση που σε προβληματίζει για καιρό.
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/didymoi


Καρκίνος
Με την Σελήνη στον Αιγόκερω φαίνεται πως αυτά που σου ζητούνται στα πλαίσια μιας συνεργασίας είναι πάρα πολλά και… μη συμφέροντα, αφού περιορίζεται η ελευθερία των κινήσεών σου, περίπου εκβιαστικά κι εδώ θα χρειαστεί να ακολουθήσεις μια πολιτική του τύπου «ήξεις, αφήξεις»! Παράλληλα βέβαια, στρέφεσαι προς τα… άδυτα του παρασκηνίου και σου αποκαλύπτονται μυστικά, όχι όμως πάντα για θέματα που σε ενδιαφέρουν πραγματικά.
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/karkinos


Λέων
Η Σελήνη στον Αιγόκερω εγείρει απαιτήσεις στην δουλειά σου αλλά αν σου ζητηθεί να κάνεις παραχωρήσεις, καλό είναι να θέσεις έγκαιρα τα όριά σου και να μην δεσμευτείς με όρους που περιορίζουν τις ελευθερίες και τα δικαιώματά σου. Επιπλέον, βάλε μια τάξη στην διατροφή σου και μην «ζορίζεις» τον εαυτό σου, αφού οι αντοχές σου είναι μειωμένες.
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/leon


Παρθένος
Αναζωογονούνται οι επαγγελματικές προοπτικές σου, ίσως μάλιστα να πάρεις το «πράσινο φως» για να ξεκινήσεις ένα εγχείρημα ύστερα από συζητήσεις με άτομα που έχουν ισχύ. Επιπλέον αναμένεται μια σχετικά ζωηρή ημέρα ως προς τις επαφές και τις μετακινήσεις σου, η προσοχή σου όμως φαίνεται να διασπάται πολύ εύκολα, με συνέπεια να μείνουν πολλά στην μέση.
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/parthenos

Ζυγός
Με την Σελήνη στον Αιγόκερω καλείσαι να «παγώσεις» ένα περιουσιακό ή οικογενειακό θέμα, παραπέμποντας τις αποφάσεις σου στο εγγύς μέλλον. Ταυτόχρονα βέβαια θα χρειαστεί να διασφαλίσεις κάποια πράγματα και να μην τα αφήσεις στην τύχη τους κι εδώ θα σου φανεί εξαιρετικά χρήσιμη η διπλωματία σου.
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/zygos


Σκορπιός
Με την Σελήνη στον Αιγόκερω θα μάθεις «πράματα και θάματα», που όμως ένα μέρος τους θα σε στενοχωρήσει ή θα σε προβληματίσει, ενώ θα πρέπει να είσαι πιο προσεκτικός/η στις μετακινήσεις σου αλλά και στις επαφές σου με αγνώστους, αφού δεν ξέρεις τι μπορεί να κρύβεται από πίσω ή το τι «κουμάσι» είναι ο καθένας.
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/skorpios


Τοξότης
Ο Ερμής απέναντί σου σε κάνει πιο επικοινωνιακό/η και βρίσκοντας ανταπόκριση στις ιδέες ή τους προβληματισμούς σου, θα αρχίσεις να βλέπεις την ζωή ακόμη πιο αισιόδοξα. Επιπλέον, ευνοούνται τα ταξίδια. Παράλληλα βέβαια, η Σελήνη στον Αιγόκερω σε παραπέμπει σε πάρε-δώσε. που σου παρέχει μεν διευκολύνσεις και στήριξη αλλά όχι χωρίς τίμημα.
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/toxotis


Αιγόκερως
Η Σελήνη στο ζώδιό σου σε φέρνει σε επαφή με «διακεκριμένα» άτομα που όμως… κάπου «έχουν λερωμένη την φωλιά τους», οπότε αν σου προταθεί ένα επαγγελματικό εγχείρημα, τσέκαρε πρώτα το με ποιους έχεις να κάνεις για να μην μπλέξεις. Επιπλέον συναισθηματικά δείχνεις ζορισμένος/η, μην βιαστείς όμως να πάρεις αποφάσεις σήμερα.
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/aigokeros


Υδροχόος
Η Σελήνη στον Αιγόκερω σε καλεί να λάβεις τα δέοντα μέτρα για την υγεία σου και να ακολουθήσεις ένα πιο λιτό μοντέλο ως προς την διατροφή σου. Επιπλέον είναι πιθανό να προσφέρεις υπηρεσίες σε πρόσωπα χρήζοντα βοηθείας. Παράλληλα, καλείσαι να αναπτύξεις τα ενδιαφέροντα σου, πλαισιωμένος/η από αγαπημένα πρόσωπα.
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ydrohoos

Ιχθύες
Ο Ερμής στους Διδύμους σου δίνει την ευκαιρία να έρθεις πιο κοντά με τους «δικούς σου» ανθρώπους, ξεπερνώντας όλα αυτά που έχουν δυσκολέψει τις σχέσεις σας, ίσως μάλιστα να λυθεί κι ένα περιουσιακό ζήτημα. Επιπλέον θα έχεις την ευκαιρία να αναδιαμορφώσεις τον χώρο σου, ενώ αναμένονται και επισκέψεις.
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ihthyes

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER