Σάββατο, 25 Μαϊος 2019 09:22

Tι λένε τα ζώδια σήμερα (25/5)

Γράφτηκε από την

 

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Κριός

Η Σελήνη στον Υδροχόο σε θέλει καινοτόμο και πρωτοποριακό στις επιλογές σου, έστω κι αν κάτι τέτοιο ξενίσει εκείνους/ες, που σε θεωρούν δεδομένο ή απλά έχουν βολευτεί σε μια κατάσταση που τους συμφέρει. Ίσως μάλιστα να εισέλθεις σε ένα κύκλο ξεχωριστών προσώπων και δραστηριοτήτων. Παράλληλα, ο Ερμής στους Διδύμους σε βοηθά να βελτιώσεις τις δημόσιες σχέσεις σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/krios

Ταύρος

Η Σελήνη στον Υδροχόο σε καλεί να υιοθετήσεις μια νέα πολιτική, ιδιαίτερα αν η συνήθης δεν… πιάνει. Επιπλέον μπορεί να αιφνιδιαστείς από μη αναμενόμενες αντιδράσεις, δώσε όμως το δικαίωμα και στους άλλους να κινηθούν σύμφωνα με τους δικούς τους κανόνες, όπως ακριβώς αναγνωρίζεις το ίδιο δικαίωμα και στον εαυτό σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/tayros

Δίδυμοι

Η Σελήνη στον Υδροχόο σε βοηθά να «περάσεις» ιδέες και αντιλήψεις που διαφέρουν από εκείνες του «μέσου όρου» και προκαλούν το θετικό ενδιαφέρον των γύρω σου. Επιπλέον μπορεί να κάνεις ένα έκτακτο ταξίδι αλλά και να μάθεις-ακούσεις κάτι που θα σε εκπλήξει. Παράλληλα, ο Ερμής σε κάνει πιο «ζουζούνι» και με όπλο την καπατσοσύνη σου μπορείς να πετύχεις πολλά και να «χωθείς» εκεί που θες.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/didymoi

Καρκίνος

Η Σελήνη στον Υδροχόο σου προσδίδει μια μάλλον ασυνήθιστη καταναλωτική συμπεριφορά και με τον παρορμητισμό που σε διακρίνει είναι πιθανό να αγοράσεις οτιδήποτε το… απίθανο! Παράλληλα, ο Ερμής στους Διδύμους σε παραπέμπει σε κάποιες παρασκηνιακές καταστάσεις, στα προσωπικά σου, οι οποίες ενδέχεται να σε αποσπάσουν από τα ουσιώδη.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/karkinos

Λέων

Η Σελήνη στον Υδροχόο σε φέρνει ενώπιον προσώπων που δεν λειτουργούν με την «συνήθη» λογική. Επιπλέον καλό είναι να είσαι ανοικτός/η στους πειραματισμούς και στην διαφορετικότητα που σε αυτήν την φάση αντί να χωρίζει, ενώνει. Παράλληλα και ο Ερμής στους Διδύμους επηρεάζει τις διαπροσωπικές σχέσεις σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/leon

Παρθένος

Η Σελήνη στον Υδροχόο μπορεί να σου προσφέρει μια απρόσμενη λύση σε ένα επαγγελματικό θέμα που σε απασχολεί αλλά και να προκαλέσει μια αλλαγή αντικειμένου, που θα αναδείξει ένα… άγνωστο ταλέντο σου! Παράλληλα, ο Ερμής στους Διδύμους σε φέρνει σε επαφή με πολύ κόσμο κι είναι πιθανό να συζητήσεις τις προοπτικές ενός εγχειρήματος στο οποίο συμμετέχουν κι άλλοι.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/parthenos

Ζυγός

Η Σελήνη στον Υδροχόο σου ζητά να προσπεράσεις κοινωνικούς περιορισμούς και συμβάσεις που λειτουργούν σε βάρος της δημιουργικής έμπνευσής σου, ίσως μάλιστα να διαπιστώσεις ότι κάποιες από τις «αδόκιμες» επιλογές σου, θα γίνουν τελικά αποδεκτές με ενθουσιασμό! Παράλληλα, ο Ερμής στους Διδύμους σε «βομβαρδίζει» με πληροφορίες.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/zygos

Σκορπιός

Η Σελήνη στον Υδροχόο σε ωθεί να αλλάξεις διαρρύθμιση στον χώρο σου, ίσως όμως να υπάρξει και μια απρόσμενη επίσκεψη που θα ανατρέψει το πρόγραμμά σου. Επιπλέον, τα νέα δεδομένα σε ένα περιουσιακό ζήτημα, επιβάλλουν μια αλλαγή πολιτικής από την πλευρά σου. Παράλληλα, ο Ερμής στους Διδύμους σε βοηθά να ρυθμίσεις τις οικονομικές εκκρεμότητές σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/skorpios

Τοξότης

Η Σελήνη στον Υδροχόο σου ζητά να ανανεώσεις την καθημερινότητά σου, σπάζοντας την ρουτίνα κι αναζητώντας διαφορετικές φόρμες στην έκφραση και τις δημιουργίες σου. Κάνε λοιπόν αυτό που «σου βγαίνει» χωρίς να κολλάς σε παρωχημένες πεποιθήσεις και συμβατικά σχήματα. Παράλληλα, ο Ερμής απέναντί σου σε καλεί να διεκδικήσεις το καλύτερο για σένα στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/toxotis

Αιγόκερως

Η Σελήνη στον Υδροχόο μπορεί να αλλάξει πολλά και… ξαφνικά στα οικονομικά σου κι είναι προς το συμφέρον σου όχι μόνον να αποδεχθείς τα νέα δεδομένα αλλά και να ενισχύσεις περαιτέρω την δυναμική τους. Ίσως μάλιστα να αποκτήσεις κάτι σπάνιο ή ιδιαίτερο. Παράλληλα, ο Ερμής στους Διδύμους σε καλεί να επικεντρωθείς στις εργασιακές σχέσεις σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/aigokeros

Υδροχόος

Έρχεσαι πιο κοντά σε νέα πρόσωπα και «ξένους», που όμως είναι πιο υποστηρικτικοί απέναντί σου, απ’ όσο οι «δικοί σου», ίσως γιατί δεν δεσμεύονται από συμβάσεις και η νοοτροπία τους ταιριάζει με το δικό σου πρωτοποριακό πνεύμα. Παράλληλα και ο Ερμής στους Διδύμους φέρνει νέες γνωριμίες, φαίνεται μάλιστα πως οι διαπροσωπικές σχέσεις σου διέπονται από ένα νεανικό πνεύμα.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ydrohoos

Ιχθύες

Η Σελήνη στον Υδροχόο δρομολογεί την αποκάλυψη ενός μυστικού που μπορεί να φέρει τα πάνω-κάτω στην ζωή σου Επιπλέον βέβαια, σε μυεί σε καινοτομίες, που θα μπορούσαν να αλλάξουν πολλά τόσο στην καθημερινότητά σου, όσο και στην εργασία σου. Παράλληλα, ο Ερμής φέρνει κινητικότητα και μεταβολές, τόσο στο οικογενειακό σου περιβάλλον, όσο και στην καριέρα σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ihthyes