Κυριακή, 26 Μαϊος 2019 09:26

Τι λένε τα ζώδια σήμερα (26/5)

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Τι λένε τα ζώδια σήμερα (26/5)

 

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Κριός

Η Αφροδίτη στον Ταύρο θα σε βοηθήσει να απαλλαγείς από οικονομικές σκοτούρες ή αβεβαιότητες, ίσως μάλιστα να αποκτήσεις κάτι που θέλεις ή να αποκομίσεις ένα κέρδος, ακριβώς την στιγμή που το χρειαζόσουν. Παράλληλα, διευρύνονται οι πνευματικοί -και όχι μόνον- ορίζοντές σου κι από τον «έξω κόσμο» θα αντλήσεις βοήθειες και οφέλη κάθε είδους.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/krios

Ταύρος

Η Αφροδίτη στο ζώδιο σου σε κάνει να νοιώθεις ασφαλής και ικανοποιημένος/η από τις εξελίξεις και τις ευκολίες που σου παρέχονται, Επιπλέον, μπορείς να… ενισχύσεις την γοητεία που ήδη ασκείς με αισθητικές παρεμβάσεις. Παράλληλα, η Δήμητρα στον Τοξότη σε κάνει να βλέπεις πιο αισιόδοξα το οικονομικό σου μέλλον, συμβάλλοντας στην αύξηση των εσόδων σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/tayrosΔίδυμοι

Η Αφροδίτη στον Ταύρο μπορεί να σου αποκαλύψει προσωπικά ή επαγγελματικά μυστικά αλλά και να σε διευκολύνει σε ένα θέμα υγείας που τυχόν σε απασχολεί, ίσως μάλιστα να λάβεις μια «χρυσή» συμβουλή ευεξίας. Παράλληλα, ευνοούνται οι συνεργασίες σου κι αν δυσκολεύεσαι να κάνεις κάτι μόνος/η σου, οι συνθήκες είναι ιδανικές για να εναποθέσεις τις ελπίδες σου σε άλλους/ες.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/didymoi

Καρκίνος

Η Αφροδίτη στον Ταύρο σε καλεί να «ξανοιχτείς» κοινωνικά και να εμπλουτίσεις τον κύκλο των γνωριμιών σου με πρόσωπα που δεν σε πιέζουν και απέναντι στα οποία δεν έχεις καμία κοινωνική υποχρέωση, απλά περνάτε όμορφα μαζί! Παράλληλα, με την Δήμητρα στον Τοξότη οι συνθήκες είναι κατάλληλες για να «στήσεις» μια δουλειά.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/karkinos

Λέων

Η Αφροδίτη στον Ταύρο σου θυμίζει ότι πέρα από την ουσία ενός θέματος πολλά κρίνονται και από το πώς θα το επικοινωνήσεις, δώσε λοιπόν μεγαλύτερη σημασία στην εξωτερική εμφάνισή αλλά και στις δημόσιες σχέσεις σου που στην παρούσα φάση θα σε βγάλουν «ασπροπρόσωπο/η»! Παράλληλα, η Δήμητρα στον Τοξότη μπορεί να σε αναζωογονήσει.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/leon

Παρθένος

Καλείσαι να ξεχάσεις για λίγο τις έγνοιες και τα προβλήματά σου, δίνοντας προτεραιότητα σε εκείνα που σε ευχαριστούν. Ίσως μάλιστα να κάνεις ένα όμορφο μικρό ταξίδι ή να λάβεις μια καλή είδηση. Παράλληλα, η Δήμητρα στον Τοξότη επισημοποιούνται τα σχέδια σου και είναι πιθανό να υπάρξει πρόοδος σε υποθέσεις που σχετίζονται με το σπίτι, την οικογένεια αλλά και τις δουλειές σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/parthenos

Ζυγός

Τα οικονομικά ζητήματα που σε απασχολούν αλλά και η κάλυψη των τρεχουσών αναγκών σου, θα λάβουν την… πολύ ικανοποιητική απάντησή τους, μέσα από έξτρα παροχές ή μια κερδοφόρα επενδυτική κίνηση που θα σου φέρει η Αφροδίτη στον Ταύρο. Παράλληλα, η Δήμητρα στον Τοξότη φέρνει νέες γνωριμίες αλλά και επιπρόσθετες πληροφορίες για ό,τι σε απασχολεί.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/zygos

Σκορπιός

Η Αφροδίτη απέναντί σου, σου προσφέρει την ευκαιρία να επωφεληθείς από την καλή προαίρεση των άλλων απέναντί σου και να πετύχεις με σχετική ευκολία κάποιον από τους στόχους σου. Αν μάλιστα σου γίνει κάποια πρόταση συνεργασίας, καλό είναι να την αποδεχθείς. Παράλληλα, με την Δήμητρα στον Τοξότη τα οικονομικά σου βελτιώνονται.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/skorpios

Τοξότης

Η Αφροδίτη στον Ταύρο διαμορφώνει ένα πιο ευχάριστο και ξεκούραστο εργασιακό περιβάλλον για σένα και σου δίνει την ευκαιρία να δικτυωθείς με πρόσωπα και πράγματα αλλά και να εμπλουτίσεις τον εξοπλισμό σου. Παράλληλα, η Δήμητρα στο ζώδιό σου σε κάνει πιο κοινωνικό/η και σε βοηθά να πετύχεις τους στόχους σου, αξιοποιώντας τα «κονέ» σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/toxotis

Αιγόκερως

Έρχεσαι πιο κοντά σε αγαπημένα σου πρόσωπα, ίσως μάλιστα να χαρείς από την πρόοδο ή μια επιτυχία τους. Επιπλέον όμως ευνοεί και τις δικές σου επενδυτικές ή κερδοσκοπικές βλέψεις. Παράλληλα, φωτίζεται το παρασκήνιο και μπορεί να σου αποκαλυφθούν πληροφορίες, που είτε θα σε βοηθήσουν να παρακάμψεις εμπόδια, είτε θα σε γλιτώσουν από επερχόμενους μπελάδες.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/aigokeros

Υδροχόος

Η Αφροδίτη στον Ταύρο φέρνει την… καλοπέραση στο σπίτι και την οικογένειά σου, ίσως μάλιστα μέσα στο όλο θετικό κλίμα να διευθετηθεί κι ένα περιουσιακό ζήτημα. Επιπλέον είναι πιθανό να αναβαθμίσεις αισθητικά τον χώρο σου αλλά και να φιλοξενήσεις κόσμο ή να φιλοξενηθείς αλλού με… όμορφες συνέπειες! Παράλληλα, η Δήμητρα στον Τοξότη προάγει την κοινωνική ζωή σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ydrohoos

Ιχθύες

Η Αφροδίτη στον Ταύρο ενισχύει τις πιθανότητες για ένα ευχάριστο όσο και απολαυστικό ταξίδι, ενώ σε παροτρύνει να προμηθευτείς ρούχα και αξεσουάρ που θα σε κάνουν να νιώσεις άνετα με τον εαυτό σου. Παράλληλα, η Δήμητρα στον Τοξότη σου προσφέρει τις ιδανικές συνθήκες για να αναδείξεις την δουλειά αλλά και την προσωπικότητά σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ihthyesΠροσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER