Τετάρτη, 12 Ιουνίου 2019 14:50

Κρήτη: 46χρονος αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει δυο φορές μέσα σε λίγες ημέρες - Λόγω ερωτικής απογοήτευσης

Γράφτηκε από την
Κρήτη: 46χρονος αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει δυο φορές μέσα σε λίγες ημέρες - Λόγω ερωτικής απογοήτευσης

Μια θλιβερή ιστορία αποκάλυψε η έκτακτη νοσηλεία ενός 46χρονου, από το Ηράκλειο της Κρήτης, ο οποίος αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει δυο φορές, μέσα σε διάστημα λίγων ημερών.

Ο 46χρονος, σύμφωνα με το cretalive, στα τέλη Μαΐου βίωσε μια έντονη ερωτική απογοήτευση, η οποία επιβάρυνε σημαντικά τη διάθεσή του και τη ψυχολογία του.

Το απόγευμα της Κυριακής, 2 Ιουνίου, ο απελπισμένος άνδρας αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή του και κατάπιε μεγάλο αριθμό από χάπια. Συγγενείς και φίλοι αντιλήφθηκαν ότι αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει και τον μετέφεραν έγκαιρα στο νοσοκομείο, με συνέπεια να κρατηθεί στη ζωή.

Εκανε δεύτερη απόπειρα αυτοκτονίας

Το βράδυ της Τρίτης, ωστόσο, ο 46χρονος, μη έχοντας ξεπεράσει την ερωτική απογοήτευση, έκανε μια δεύτερη απόπειρα αυτοκτονίας, και πάλι χρησιμοποιώντας χάπια! Και αυτή τη φορά, ωστόσο, γείτονες και συγγενείς -που, πλέον, τον «παρακολουθούσαν» στενά- τον πρόλαβαν και τον μετέφεραν στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου (ΠΑΓΝΗ).

Υπενθυμίζεται ότι το τελευταίο 24ωρο, με διαφορά λίγων ωρών, καταγράφηκε μια φρικτή αυτοκτονία στο Ιλιον και μια ακόμη στη Σητεία.

Να σημειωθεί ότι για περιπτώσεις απόπειρας αυτοκτονίας υπάρχει η 24ωρη τηλεφωνική γραμμής υποστήριξης και παρέμβασης της ΜΚΟ «Κλίμακα» στον αριθμό 1018. Η γραμμή απευθύνεται τόσο σε ανθρώπους που έχουν αυτοκτονική τάση, όσο και για πολίτες που αντιλαμβάνονται ανησυχητικές συμπεριφορές από συγγενείς, φίλους και γνωστούς.


NEWSLETTER