Κυριακή, 16 Ιουνίου 2019 09:22

Τι λένε τα ζώδια σήμερα (16/6)

Γράφτηκε από την

 

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Κριός

Η αντίθεση Ερμή-Κρόνου μπορεί να μπλοκάρει ένα περιουσιακό ζήτημα, ενώ είναι πιθανό να προκύψει πρόβλημα με ένα μέλος της οικογένειά σου. Αν πάλι δεχθείς κόσμο στο σπίτι σου και «τσακιστείς» να τον εξυπηρετήσεις, το αποτέλεσμα δεν θα είναι αυτό που θέλεις, καλύτερα λοιπόν να τα αποφύγεις όλα αυτά, δίνοντας προτεραιότητα στο σιγύρισμα και την τακτοποίηση του χώρου σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/krios

 

Ταύρος

Οι επαφές και οι μετακινήσεις σου γίνονται της… υπομονής και μάλλον δεν έχει νόημα να επιμείνεις να κάνεις κάτι που δεν σου «βγαίνει». Αντίθετα σε… συμφέρει να παραμείνεις «εντός των τειχών», κάνοντας δουλειές που έχουν μείνει πίσω ή απλά διαβάζοντας κάτι που σε ενδιαφέρει. Παράλληλα, ο Κρόνος και ο Ήλιος στους Διδύμους θέτουν σύνθετα οικονομικά ζητήματα.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/tayros

Δίδυμοι

Με την αντίθεση Ερμή-Κρόνου οφείλεις να επικεντρωθείς στην κάλυψη των υποχρεώσεών σου, ενώ αν κάποιος/α σου ζητήσει να του δώσεις χρήματα να είσαι βέβαιος/η ότι δύσκολα θα σου επιστραφούν στην ώρα τους, οπότε πράξε αναλόγως. Επιπλέον, να θυμάσαι ότι δεν ευνοούνται οι αγορές αλλά στην περίπτωση που θέλεις να πουλήσεις κάτι ή να συμβουλέψεις κάποιον/α, τότε θα πετύχεις.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/didymoi

Καρκίνος

Με την αντίθεση Ερμή-Κρόνου, τα «στοιχήματα» για σένα πολλαπλασιάζονται, ωστόσο όλοι/ες τα περιμένουν από σένα, ποντάροντας τόσο στο φιλότιμό και τις ικανότητές σου, όσο και στις… ενοχές που θα σου φορτώσουν! Ακόμη όμως κι αν πιεστείς πολύ, φρόντισε να θέσεις έγκαιρα τα όρια και τις προϋποθέσεις σου, ώστε να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις στην συνέχεια.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/karkinos

Λέων

Η αντίθεση Ερμή-Κρόνου σου βάζει ένα προσωρινό «φρένο» σε αρκετές από τις εξωστρεφείς δραστηριότητές σου και το σοφότερο εκ μέρους σου θα ήταν να κάνεις υπομονή και να περιορίσεις τις κινήσεις σου, αφού το πιθανότερο είναι να ταλαιπωρηθείς, χωρίς να πετύχεις τους σκοπούς σου. Επιπλέον, μια πιεστική ανάγκη σε κάνει να αναθεωρήσεις τα σχέδιά σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/leon

Παρθένος

Με την αντίθεση Ερμή-Κρόνου είναι πιθανό να απογοητευθείς από άτομα του φιλικού σου περιβάλλοντος, ίσως όμως να είναι και η ανασφάλεια που θα σε οδηγήσει να δώσεις «γην και ύδωρ» σε άτομα ή φορείς που εκλαμβάνουν την φιλοτιμία και το αίσθημα ευθύνης σου, ως αδυναμία. «Παίζει» ωστόσο και το ενδεχόμενο να συμπαρασταθείς σε κάποιον/α που περνά δύσκολα.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/parthenos

Ζυγός

Με τον Ερμή στον Καρκίνο να τελεί υπό… αυστηρή επιτήρηση, η ημέρα σου δεν θα είναι εύκολη, αφού οι πρωτοβουλίες σου θα αντιμετωπιστούν με πολύ συντηρητικό πνεύμα ακόμη κι αν εσύ τα κάνεις όλα «τέλεια». Αντίθετα θα πετύχεις πολλά περισσότερα αν αφιερώσεις τον χρόνο σου σε διορθωτικές κινήσεις που πρέπει να γίνουν και σε πράγματα που έχουν μείνει πίσω.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/zygos

Σκορπιός

Με την αντίθεση Ερμή-Κρόνου, κάποια εμπόδια δεν σου επιτρέπουν να «τρέξεις» τα πράγματα όπως θα ήθελες, ούτε να ευχαριστηθείς την καθημερινότητά σου. Ίσα-ίσα που μπορεί να σου τύχουν καθυστερήσεις ή ατυχίες στις εξωτερικές συναλλαγές σου, οπότε το καλύτερο για σένα θα ήταν να μείνεις μέσα και να διαβάσεις ή να δεις μια ταινία.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/skorpios

Τοξότης

Με τον Ερμή στον Καρκίνο και τον Ήλιο στους Διδύμους να μην είναι και στα… πολύ καλά τους, οφείλεις να «παίξεις άμυνα» απέναντι σε πιέσεις, τόσο στα οικονομικά σου, όσο και τις διαπροσωπικές σχέσεις σου, αποφεύγοντας μάλιστα να μπλέξεις τον ένα τομέα με τον άλλον. Αυτό σημαίνει … όχι δανεικά κι όχι «χάρες» σε βάρος των συμφερόντων σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/toxotis

Αιγόκερως

Με τον Ερμή απέναντί σου να… στενάζει, μπορεί να σε απασχολήσει ένα σοβαρό θέμα, που αφορά κυρίως σε μια σχέση ή συνεργασία και για την ώρα δείχνει δύσκολο το να βρεθεί μια άμεση λύση.. Σε συμφέρει λοιπόν να «παγώσεις» τα πράγματα κι όχι να προσπαθείς μάταια, κόντρα στο ρεύμα.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/aigokeros

Υδροχόος

Με τον Ερμή στον Καρκίνο σε περιμένουν αρκετές εργασίες, τις οποίες καλείσαι να διεκπεραιώσεις με προσοχή και υπομονή, ώστε να αποφευχθούν λάθη που θα σε ταλαιπωρήσουν, έχοντας ίσως κι έναν επιπλέον «βραχνά» εξ αιτίας κάποιων τεχνικών προβλημάτων που καθιστούν αδύνατη την διεκπεραίωση ακόμη και θεωρητικά εύκολων ζητημάτων.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ydrohoos

Ιχθύες

Με τον Ερμή στον Καρκίνο μπορεί να στενοχωρηθείς από τη συμπεριφορά ή τις επιλογές ενός αγαπημένου σου προσώπου ήσουν, δες το όμως σαν αφορμή για να μπουν τα πράγματα σε μια τάξη και να συνειδητοποιήσει ο καθένας τα όριά του. Αν βέβαια πρόκειται να δώσεις συμβουλές σε άλλους για ανάλογα ζητήματα, τότε και θα σου έρθει πιο εύκολο και θα δικαιωθείς στην πράξη!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ihthyes