Δευτέρα, 17 Ιουνίου 2019 09:26

Tι λένε τα ζώδια σήμερα (17/6)

Γράφτηκε από την
Tι λένε τα ζώδια σήμερα (17/6)

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Κριός

Σήμερα θα χρειαστεί να επιστρατεύσεις το πρακτικό πνεύμα σου αλλά και κάποιες ειδικές γνώσεις που αν βέβαια δεν τις έχεις θα πρέπει να τις αποκτήσεις! Επιπλέον, η Πανσέληνος μπορεί να συμβάλλει στην συλλογή πληροφοριών που σχετίζονται κυρίως με την δουλειά σου αλλά και να σου δώσει την αφορμή για ένα επαγγελματικό ταξίδι.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/krios

Ταύρος

Με την Πανσέληνο του Ιουνίου, οι συνθήκες είναι κατάλληλες για να βάλεις σε μια τάξη τα οικονομικά σου και να ιεραρχήσεις τα έξοδα σου δίνοντας έμφαση σε εκείνα που σχετίζονται με την κάλυψη καθημερινών αναγκών αλλά και με την υγεία σου. Μπορείς ακόμη να δρομολογήσεις μια πώληση, αντίθετα όμως δεν πρέπει να δανείσεις χρήματα.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/tayros

Δίδυμοι

Καλείσαι να γίνεις δυό κομμάτια προκειμένου να καλύψεις ισότιμα τόσο τις δικές σου ανάγκες, όσο και τις απαιτήσεις των άλλων. Επιπλέον, καλείσαι να αναζητήσεις συμμάχους, που θα συμβάλλουν πρακτικά κι όχι με… θεωρίες στην εκπλήρωση των στόχων σου αλλά και να ιεραρχήσεις τις προτεραιότητες σου και αυτές σίγουρα περιλαμβάνουν και οικονομικά ζητήματα που πρέπει να λυθούν… χθες!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/didymoi

Καρκίνος

Οι προτεραιότητες της ημέρας είναι κυρίως επαγγελματικές και θα έχεις την ευκαιρία να ρυθμίσεις μιας σειρά από πρακτικά ζητήματα, που μπορεί να αφορούν είτε στις εργασιακές σχέσεις σου, είτε στην προμήθεια εξοπλισμού. Επιπλέον, η Πανσέληνος σε καλεί να ξεκινήσεις ένα πρόγραμμα διατροφής ή γενικότερα να επιμεληθείς θέματα σχετικά με την υγεία σου, κάτω από την επίβλεψη ενός ειδικού.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/karkinos

Λέων

Η Πανσέληνος σε καλεί να επικεντρωθείς σε όσους ή όσες μπορούν να σου φανούν χρήσιμοι/ες αλλά και σε πρακτικές εφαρμογές, βάζοντας σε δεύτερη μοίρα την «καθαυτό» διασκέδασή σου. Ίσως μάλιστα κληθείς να αντιμετωπίσεις θέματα με αγαπημένα σου πρόσωπα. Επιπλέον φρόντισε να οργανωθείς, ώστε να έχεις τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/leon

Παρθένος

Η Πανσέληνος στρέφει την προσοχή σου στο σπίτι και την οικογένειά σου, ξεκινώντας από το «κλασικό» νοικοκυριό και φτάνοντας μέχρι την τεχνική υποστήριξη ή τον εξοπλισμό, που θα μπορούσε να σου διευκολύνει τις κινήσεις. Επιπλέον όμως υπάρχουν και επαγγελματικές υποχρεώσεις ή αναγκαιότητες που πρέπει να καλυφθούν, οπότε «τρεχάτα ποδαράκια μου»!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/parthenos

Ζυγός

Σήμερα αναμένεται να σου δοθούν καλές αλλά και… κακές αφορμές για να μάθεις περισσότερα γύρω από την λειτουργία συσκευών ή μηχανημάτων που έχουν γίνει απαραίτητα στην καθημερινότητα σου. Επιπλέον, η Πανσέληνος μπορεί να συμβάλλει σε ένα επαγγελματικό ταξίδι ή την αξιοποίηση του διαδικτύου είτε για να αποκτήσεις κάποιες ειδικές γνώσεις, είτε για να κάνεις τις δουλειές σου εξ αποστάσεως.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/zygos

Σκορπιός

Η Πανσέληνος σε καλεί να βάλεις σε μια τάξη τα οικονομικά σου καλύπτοντας πρωτίστως τις υποχρεώσεις σου κι αφήνοντας κατά μέρος κάθε σκέψη για περιττά έξοδα. Αντίθετα μπορείς να πουλήσεις κάτι ή να απαλλαγείς από βάρη, ίσως μάλιστα να έρθεις σε επαφή με ειδικούς ή άτομα που γνωρίζουν καλά κάποιες «κρίσιμες» λεπτομέρειες.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/skorpios

Τοξότης

Με την Πανσέληνο να σε «πιάνει» άμεσα, το πρώτο που πρέπει να φροντίσεις είναι το να είσαι «εντάξει» στις υποχρεώσεις και τα καθήκοντά σου, δίνοντας μάλιστα ιδιαίτερη σημασία στις λεπτομέρειες. Επιπλέον, πολλά από τα ζητήματα που σε απασχολούν θα έχουν καλύτερη εξέλιξη από την στιγμή που θα αποφασίσεις να ζητήσεις την γνώμη κάποιων ειδικών.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/toxotis

Αιγόκερως

Σήμερα οφείλεις να επικεντρωθείς στα εργασιακά σου και με δεδομένα τα «ήξεις-αφήξεις» των ατόμων που σε περιβάλλουν, ίσως τελικά οι κατάλληλες λύσεις να έρθουν κυρίως μέσω της τεχνολογίας και των δυνατοτήτων που προσφέρει. Επιπλέον όμως, η Πανσέληνος ζητά την… προσοχή σου σε ζητήματα υγείας και διατροφής.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/aigokeros

Υδροχόος

Παρότι πολύ θα ήθελες να το…. ρίξεις στην «ντόλτσε βίτα», η Πανσέληνος σε «γειώνει» με αναγκαιότητες και από την πλευρά σου οφείλεις να προσδώσεις έναν «χρήσιμο» χαρακτήρα στις επαφές με τους άλλους, αφήνοντας για μια άλλη στιγμή τις πιο «ανάλαφρες» καταστάσεις. Ανάλογες βοήθειες μπορείς να λάβεις και από έναν συλλογικό φορέα που ειδικεύεται στο πρόβλημά σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ydrohoos

Ιχθύες

Η Πανσέληνος σε καλεί να περιορίσεις φαινόμενα… αναρχίας στην δουλειά και το σπίτι σου, μοιράζοντας όμως αρμοδιότητες όπου δει κι όχι με το να τα πάρεις όλα επάνω σου. Στην περίπτωση δε που δεν έχεις εξοικειωθεί ακόμη με τα καλά και τις δυνατότητες της τεχνολογίας, μάλλον ήρθε η στιγμή να το πράξεις, αφού με τα… πρόσωπα δύσκολα θα βγάλεις άκρη!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ihthyes


NEWSLETTER