Τρίτη, 18 Ιουνίου 2019 09:30

Τι λένε τα ζώδια σήμερα (18/6)

Γράφτηκε από την
Τι λένε τα ζώδια σήμερα (18/6)

 

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Κριός

Η σύνοδος Ερμή-Άρη φέρνει δραστικές μεταβολές και… εισβολές στο σπίτι και την οικογένειά σου και από αυτήν την άποψη η μέρα σου κάθε άλλο παρά ήρεμη θα είναι, με τα επείγοντα περιστατικά να δίνουν τον ρυθμό. Ωστόσο, μπορεί απλά να βρεθείς εσύ σε ένα νέο περιβάλλον, όπου θα χρειαστεί να αμυνθείς απέναντι σε αυταρχικές συμπεριφορές.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/krios

Ταύρος

Η σύνοδος Ερμή-Άρη εντείνει τις επαφές και τις μετακινήσεις σου αλλά σε κάποιες περιπτώσεις θα χρειαστεί να δείξεις υπομονή στα δύσκολα, περιμένοντας να απολαύσεις την ηρεμία σου, όταν… έρθει η ώρα της! Πολύ πιο γόνιμες πάντως θα είναι οι πρωτοβουλίες σου στην κατεύθυνση της επιμόρφωσής σου. Παράλληλα η Αφροδίτη στους Διδύμους σε κάνει πιο δοτικό/η.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/tayros

Δίδυμοι

Η σύνοδος Ερμή-Άρη σε ωθεί να αποκτήσεις «εδώ και τώρα» ότι σου λείπει, κάτι βέβαια που μπορεί κυριολεκτικά να σε ξεπενταριάσει! Αν λοιπόν βρεθείς «φορτωμένος/η» με χρήμα, προσπάθησε να φερθείς πιο συνετά. Επιπλέον όμως υπάρχει και το ενδεχόμενο να σου «την πέσουν» άτομα του περιθωρίου, γι’ αυτό να είσαι σε εγρήγορση.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/didymoi

Καρκίνος

Η σύνοδος Ερμή-Άρη μπορεί να σε κάνει πιο επιτακτικό και πεισματάρη, με συνέπεια να προκαλέσεις αντιδράσεις στους γύρω σου. Προσπάθησε λοιπόν να γίνεις πιο διαλλακτικός και πριν νοιώσεις την οργή μέσα σου να φουντώνει, ασχολήσου με εντατικές εργασίες ή κάνε γυμναστική για να… ξεθυμάνεις!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/karkinos

Λέων

Η σύνοδος Ερμή-Άρη σε ωθεί να διερευνήσεις το παρασκήνιο, ξεκινώντας βέβαια από τις δουλειές σου αλλά συμπεριλαμβάνοντας και τα προσωπικά σου, ώστε να μην βρεθείς προ δυσάρεστων εκπλήξεων προερχόμενων μάλιστα από πρόσωπο «υπεράνω πάσης υποψίας»! Επιπλέον δεν αποκλείεται να υπάρξει και μια οξεία ενόχληση στην υγεία σου, που θα σε βάλει σε μπελάδες.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/leon

Παρθένος

Η σύνοδος Ερμή-Άρη σου φέρνει νέες γνωριμίες, οι οποίες μάλιστα σε πρώτη φάση σε «εξιτάρουν», στην πορεία ωστόσο θα υπάρξουν ανακολουθίες, που θα κλονίσουν την εμπιστοσύνη σου και εντάσεις που θα σε πληγώσουν. Τα ανάλογα ισχύουν και στην περίπτωση που συμμετάσχεις σε μια συλλογική προσπάθεια.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/parthenos

Ζυγός

Η σύνοδος Ερμή-Άρη φέρνει… νεύρα και μια συνολική αναστάτωση, είτε λόγω της συμπεριφοράς ενός ατόμου του περιβάλλοντός σου, είτε εξ αιτίας μιας μετακίνησης ή μεταβολής, που θα εξελιχθεί επεισοδιακά. Κι εδώ το πρόβλημα είναι πως η «συνήθης» διπλωματική σου προσέγγιση δεν θα… πιάσει τόπο, οπότε μάλλον πρέπει κι εσύ να «πατήσεις πόδι».

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/zygos

Σκορπιός

Η σύνοδος Ερμή-Άρη επιταχύνει τους ρυθμούς στην καθημερινότητά σου, αν ωστόσο δεν επικεντρωθείς σε αυτά που πραγματικά σε ενδιαφέρουν, τότε οι επαφές και οι μετακινήσεις σου μπορεί να εξελιχθούν σε μια μάλλον άσκοπη περιπέτεια και σε διαξιφισμούς, ενώ «παίζει» και το ενδεχόμενο ενός ατυχήματος.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/skorpios

Τοξότης

Με την σύνοδο Ερμή-Άρη οφείλεις να διαχειριστείς πιο ισορροπημένα τα οικονομικά σου και κυρίως να συγκρατήσεις την καταναλωτική σου «μανία», που σήμερα είναι εύκολο να λάβει υπερβολικές διαστάσεις. Επιπλέον, έχε τον νου σου και στα «αρπακτικά». Παράλληλα, η Αφροδίτη απέναντί σου διεγείρει την ανάγκη σου για μια αγκαλιά.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/toxotis

Αιγόκερως

Η σύνοδος Ερμή-Άρη απέναντί σου εντείνει τις δράσεις σου, σε κάθε περίπτωση όμως, θα πρέπει να βάλεις στο πλάνο σου και τους… άλλους, αφού χωρίς αυτούς δεν γίνεται «χωριό», έστω κι αν τελικά γίνετε «από δυό χωριά χωριάτες»! Σε αυτό βέβαια θα παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο οι εγωισμοί, που διαγωνίζονται στο ποιος είναι μεγαλύτερος από τον άλλον.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/aigokeros

Υδροχόος

Η σύνοδος Ερμή-Άρη σε ωθεί να δώσεις προτεραιότητα σε ζητήματα που αφορούν στην σωματική και ψυχική σου ευεξία κι επειδή κατά την διάρκεια της ημέρας ο φόρτος εργασίας σου θα αυξηθεί, φρόντισε να μην ξεπεράσεις τις αντοχές σου. Ίσως μάλιστα η επαφή με την φύση να είναι το κατάλληλο «φάρμακο» για τα άγχη και τα τρεξίματα της καθημερινότητας.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ydrohoos

Ιχθύες

Η σύνοδος Ερμή-Άρη σε ωθεί να απαιτήσεις «εδώ και τώρα» την εκπλήρωση των θέλω σου και την ικανοποίησή σου στις διαπροσωπικές σχέσεις σου, ίσως όμως αυτό να συμβεί και από την… άλλη πλευρά με την ένταση τελικά να είναι το μόνο σίγουρο! Αν πάλι έχεις παιδιά, μια «ταραχή» θα την περάσεις, ίσως μάλιστα η ανυπακοή τους να τα εκθέσει και σε κινδύνους.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ihthyes

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER